Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Diego Simeone laat deal tussen Atlético en Juventus na medische keuring klappen

Laatste update:

Moise Kean gaat hoogstwaarschijnlijk toch niet aan de slag bij Atlético Madrid. Meerdere Italiaanse media weten te melden dat de huurtransfer na de medische keuring is geklapt. Atlético denkt namelijk dat de aan zijn scheenbeen geblesseerde aanvaller zeker tot de interlandperiode in maart aan de kant zal staan. Atlético wilde in eerste instantie heronderhandelen met Juventus, maar trainer Diego Simeone was na de keuring tegen de deal.

Kean was zondag aandachtig toeschouwer in het Cívitas Metropolitano bij het duel tussen Atleti en Valencia (2-0). Op maandagavond stond de medische keuring op de planning. De Spanjaarden wisten dat Kean geblesseerd was, maar kwamen bij de medische tests tot de conclusie dat Kean langer nodig heeft om van zijn blessure te herstellen dan eerst gedacht.

Bij Atlético heerst de overtuiging dat Kean tot minimaal het begin van de interlandperiode, in de tweede helft van maart, niet beschikbaar zal zijn. Juventus' medische staf denkt juist dat Kean sneller hersteld zal zijn. In Turijn is men ervan overtuigd dat de Italiaan in februari al beschikbaar is.

Volgens journalist Alfredo Pedullà was de tegenvallende diagnose voor Atleti in eerste instantie geen reden om de deal te laten ketsen. De Spanjaarden, die een half miljoen euro aan huursom zouden betalen, wilden om de tafel met Juventus om te heronderhandelen over de financiële voorwaarden. Simeone was na de medische keuring echter tegen de huurdeal en maakte dat kenbaar aan het bestuur van Atlético, dat daarop de stekker trok.

Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano is het de verwachting dat Kean dinsdagavond op het vliegtuig naar Turijn stapt. Het lijkt erop dat de 23-jarige Kean het seizoen afmaakt bij Juventus, waar hij nog tot medio 2025 vastligt. Een transfer op de slotdag van de transfermarkt kan echter niet uitgesloten worden.

Dit Serie A-seizoen kwam Kean in totaal tot 472 speelminuten, verdeeld over twaalf optredens. Halverwege de eerste seizoenshelft was Kean in de Serie A zesmaal verzekerd van een basisplaats, maar doorgaans noteert trainer Massimiliano Allegri hem niet op het startformulier. Allegri hanteert vrijwel altijd een 3-5-2-systeem, waarin Dusan Vlahovic, Kenan Yildiz, Federico Chiesa en Arkadiusz Milik normaliter vechten om de twee voorste plekken.

Kean liep begin december een scheenbeenblessure op en kwam sindsdien niet meer in actie. Eerder toonde AC Monza serieuze interesse in de vijftienvoudig international, maar die club viste achter het net nadat Atlético concreet werd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt als situatie Vertessen.

30 januari 2024 om 18:41

Ehm ja.
Soort van dan.

Of eigenlijk gewoon totaal niet ;-)

Een speler na een medische keuring afwijzen gebeurt wel vaker. Hierin wisten ze natuurlijk dat die geblesseerd was, maar als dat dan ook nog eens tegenvalt is dit best logisch. De medische keuring door de kopende club is precies hiervoor bedoelt.

30 januari 2024 om 19:57

Zoals Elromelineas al zegt totaal niet. De medische keuring is aanleiding voor het niet door laten gaan en hier heeft de kopende partij de stekker uit getrokken, dus dan zou Union de stekker uit de Vertessen deal moeten trekken. Denk dat je doelt op dat een speler door omstandigheden buiten zijn doen geen transfer krijgt.

Simeone bedacht zich op het laatste moment omdat Memphis weer on fire is!
Zonder gekheid, dit is goed nieuws voor Memphis en dus voor Oranje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren