Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Diego Costa krijgt veelbelovend telefoontje van Turkse grootmacht’

Laatste update:

Fenerbahçe droomt van de komst van Diego Costa, zo melden meerdere Turkse media. De 31-jarige spits van Atlético Madrid moet in Istanbul de opvolger worden van Vedat Muriqi, die onlangs voor achttien miljoen euro aan Lazio werd verkocht. Diego Costa ligt nog één seizoen vast in het Wanda Metropolitano en mag bij het juiste bod vertrekken.

Bij Fenerbahçe werd Emre Belozoglu onlangs aangesteld als technisch directeur. De oud-middenvelder speelde in het seizoen 2012/13 een half jaar voor Atlético Madrid en kent Diego Costa uit die periode. Emre nam onlangs telefonisch contact op met de Spaans-Braziliaanse centrumspits in de hoop hem te overtuigen om naar Fenerbahçe te komen.

Diego Costa geldt bij Atlético Madrid als een van de spelers die deze transferperiode eventueel mag vertrekken. De vraag is of Fenerbahçe, dat het als gevolg van de coronacrisis financieel niet breed heeft, in staat is om aan de salariseisen van de aanvaller te voldoen. Diego Costa strijkt in Madrid jaarlijks naar verluidt 8,5 miljoen euro op. Fenerbahçe ontving weliswaar een flinke som voor Muriqi, maar werkt deze zomer desondanks met een beperkt bestedingslimiet.

Fenerbahçe zelf wil niet bevestigen dat er een officieel bod is uitgebracht op Diego Costa. De spits speelde afgelopen seizoen een bijrol onder trainer Diego Simeone, die hem meestal liet invallen. Diego Costa was door een hernia drie maanden uitgeschakeld en kwam uiteindelijk tot 5 goals in 25 competitiewedstrijden.

Raad je Diego Costa een transfer naar Fenerbahçe aan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Normaal zou ik zeggen. Begin daar nou niet aan, maar ik denk serieus dat Diego Costa voor Fenerbahçe echt een versterking kan zijn. Het is niet dat hij helemaal afgetakeld is zoals een Falcao of alle andere die hem voorgingen in de Super Lig. Diego Costa kan nog makkelijk alles aan gort schieten in de super lig denk ik.

17 september 2020 om 09:53

Nou ik moet zeggen dat Falcao het niet zo slecht doet ondanks dat hij superslechte spelers om zich heen heeft. Men vergelijkt hem met de periode van Drogba maar dat was destijds een ijzersterk team toen Galatasaray nog in de kwartfinale van de CL speelde.

Dit zou een topspits zijn voor de turkse competitie. Het belangrijkste aspect aan hem vind ik dat hij zonder aanvoer ook gevaarlijk kan zijn en zelfs scoren. Fysiek sterk en van nature een harde werker. Alleen lijkt het me onmogelijk qua salaris.

Hoe ga je dit artikel schrijven en posten als je letterlijk weet dat Fenerbahce al op alle officiële media heeft gezegd dat het niet waar is. Mensen hopen ook nogsteeds op Cavani omdat hij niet tussen de namen stond waar ze niet geïnteresseerd in zijn maar ik denk dat dat meer is om de deur op een kiertje te laten. Ze moeten kijken naar andere spitsen, er is geen ruimte voor Cavani/Costa/Mandzukic.

Gaat niet gebeuren. Fener kan het salaris van Diego Costa niet ophoesten. Die tijden zijn gewoon voorbij. Ik ben benieuwd wie er voor de spitspositie gehaald gaat worden want dat is gewoon de zwakste schakel nu. Frey is gewoon niveau Jupiler League. Ik lees van een betrouwbare Fener-insider dat er twee spitsen gehaald gaan worden en één ervan zou Okaka zijn. Ik hoop het in ieder geval niet want dat is ook gewoon pure middelmaat.

17 september 2020 om 10:49

We hebben zeker weten minimaal 1 spits nodig, want frey raakt nog geen pepernoot. Alhoewel ik wel hoge moed heb met Mame thiam, maar op hem kan je nog niet bouwen als je voor het kampioenschap wilt spelen.

Na zijn periode bij chelsea is het geen schim van de oude costa. Heeft afgelopen 2 of 3 seizoenen niet meer als 8 doelpunten per seizoen kunnen maken. Natuurlijk kan het een aanwinst zijn in de superlig.

Dit soort transfers worden maar niet afgeleerd door de Turkse (top)clubs. Gelukkig gaat dit niet door. Kan me nog herinneren dat hij 3,5 miljoen “come to besiktas” comments kreeg op een instagram post 😂😂

Wat valt hier over te zeggen. Het is een beest van een spits dat in Turkije makkelijk aan rode kaarten kan komen met de scheidsrechters dat wij hebben. Is fysiek de laatste jaren erg blessuregevoelig. Zijn rendement is niet meer hetzelfde als zijn eerste seizoenen bij Chelsea. Maar, in de Turkse competitie zou hij er 15 inprikken mits hij blessurevrij blijft. Is een doorzetter, wilt graag scoren en werkt er hard voor en vooral goed met luchtduels en 1 op 1 afmaken. Mits hij zijn salaris verlaagt naar 3,5 miljoen ofzo zou ik zeggen waag die gok maar als hij 5 a 6 miljoen wilt met een 4 5 jaar contract zou ik het niet doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren