Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Diego Costa: ‘Dit is niet op de manier die ik had gewild, verre van zelfs’

Laatste update:

Diego Costa gaat vanaf volgend jaar voetballen bij Atlético Madrid. De Spaanse club is samen met Chelsea een transfersom overeengekomen van naar verluidt ruim zestig miljoen euro, waarmee hij de duurste speler van de clubgeschiedenis van Atlético is. De Braziliaanse Spanjaard is verheugd dat hij terugkeert naar zijn oude werkgever, maar verlaat Chelsea met pijn in het hart, ondanks problemen met manager Antonio Conte.

"Sommige avonturen beginnen waar andere eindigen", begint de 28-jarige spits zijn emotionele bericht op Facebook. "Mijn tijd bij Chelsea begon drie jaar geleden; drie merkwaardige jaren in ieder aspect, en ik zal ze echt nooit vergeten. Twee keer landskampioen, een Community Shield, 120 wedstrijden, 59 goals en 24 assists later is de cirkel rond."

"Niet op de manier die ik had gewild, verre van dat zelfs, maar dit is de juiste oplossing", vervolgt de zestienvoudig international. "De fantastische fans van zo'n bewonderenswaardige club en ook al mijn teamgenoten, net als de medische en alle andere stafleden… Ik zal ze altijd in mijn hart meedragen. Ze zullen altijd bij me zijn en ik zal ook altijd voor hun klaar staan. Ik weet zeker dat ze begrijpen waarom ik mijn tijd bij Chelsea heb afgesloten, omdat ik een verlies in zelfvertrouwen niet wilde accepteren. Dank je wel voor alles, Chelsea!"

Begrijp jij dat Chelsea afscheid heeft genomen van Diego Costa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speciale man, maar een echte krijger. Het ga je goed, Costa! Bedankt voor alles

Atletico moest hier beter handelen, Costa speelde niet en had geen uitzicht op speeltijd plus hij zij dat hij alleen naar Atletico wilde. Ze konden hem denk ik zelfs voor 35 miljoen ophalen. Klasse reactie trouwens van Costa, jammer dat Conte hem opeens niet meer wou want hij speelde erg goed vorig jaar.

27 september 2017 om 15:06

Maar dat dachten ze waarschijnlijk ook eind augustus. Als chelsea hem voor 35 miljoen hadden willen verkopen hadden ze dat eind augustus wel gedaan, dan kon Atletico hem nog uitlenen. Ben het wel met je eens. Als een speler zo duidelijk buiten wordt gewerkt, mag je toch nooit 60 miljoen betalen.

Toch raar dat Conte niet verder wilde met hem, Costa is echt niet minder als Morata en is ook veel goedkoper.

27 september 2017 om 15:08

Ze maken 5 miljoen verlies. Morata kan beter worden. Costa is ook deels een liability met zijn gedrag. Ze counteren graag en met morata heb je meer snelheid voorin. Ondanks dat vind ik het ook best vreemd dat ze Costa zo per se buiten wouden. Maar ja net zoals matic, waarom die weg moest weet ook niemand.

Ik vond hem een hele goede spits bij Chelsea, afronden met links rechts en het hoofd was geen probleem voor hem. Voetballend was hij ook vaak goed betrokken in de aanval. Alleen zijn maniertjes en zijn korte lontje namen alle sier weg. Vaak waren deze maniertjes ook effectief en daar baalde ik van, als scheidsrechter had ik deze man na 2 incidenten in een wedstrijd al waarschijnlijk weggestuurd.

Ook de manier van vertrek bij Chelsea is niet zonder slag of stoot, deels te verwijten aan de club maar hij heeft ook zijn aandeel in de heisa. Nu komt hij terug bij Simeone, de perfecte trainer voor hem lijkt me. Ik ben bang dat na zijn aankomst, de superspits Torres nu overbodig wordt en dat we hem niet vaak meer gaan zien.

Community Shield???? Die heeft Costa toch als het goed heeft niet gewonnen, wel de EFL Cup. Maar al met al een goede deal van zowel Chelsea als Atletico. Ik zie bij beide een win win situatie. Al hoewel Morata niet van het kaliber Costa is, denk ik wel dat Chelsea een spits van wereldklasse in huis heeft gehaald.

Zeer disrespect! Begrijp me niet verkeerd: een trainer kan wel eens niet verder willen met een speler, maar de wijze hoe Conte dat Costa duidelijk maakte(met een sms), vind ik onacceptabel. Costa, die een van de belangrijkste spelers was afgelopen jaar, misschien wel belangrijkste. Wil je niet verder met hem, dan laat je hem wat minder spelen. Dan kan de speler tenminste meetrainen en fysiek inform blijven totdat hij zijn gewenste transfer realiseert. Op deze manier werd hij min of meer naar “prullenbak” verwezen. Ik denk dat er meer trainers zijn die een type als Costa niet in hun selectie zouden willen, maar dit gaat naar mijn mening te ver.

Toch nog een mooi gebaar van Costa. Ik wou Costa eigenlijk niet terugzien in Laliga. Blijft een van mijn meest gehate spelers!

27 september 2017 om 18:52

Wil je niet verder met hem dan laat je hem wat minder spelen? Nee, dan zet je de speler ernaast en gebruik je hem alleen in noodsituaties. Ja, of je doet wat Conte deed (wat inderdaad respectloos is)

Zuchterdezucht, mensen toch. Onder ieder bericht wat vz over Costa plaatst wordt altijd wel door iemand goed uitgelegd hoe dit gegaan is, is het zo ingewikkeld om even de moeite te nemen dat te lezen? Conte's smsje kwam niet uit de lucht vallen, in januari was Costa herrie aan het schoppen omdat ie een transfer wilde. In Conte's optiek heeft hij niet 150% met zijn hoofd bij Chelsea gezeten en dat rommelde met de teamchemie, dus besloot Conte dat Diego in de zomer zijn transfer mocht krijgen. Diego klasse spits, bedankt voor alles. En ik ga niet a la fanboy lopen verkondigen dat Morata beter is, maar voor het eerst in tijden zie ik weer een goede spits lopen waarvan ik zeker ben dat die er nog een goed aantal jaren zal zitten.

27 september 2017 om 18:55

Ah, dus als jij bij je werkgever in december aangeeft dat je het niet meer ziet zitten en je blijft er toch werken, dan vind je het ook wel heel normaal als je manager je in juli via een sms mededeelt dat je op mag rotten. oke

27 september 2017 om 19:14

Het spreekt dan toch wel voor zich dat die aankondiging in januari ook al heeft plaatsgevonden. Het smsje was enkel een bevestiging, wel zeker een hele onhandige. Dat wel.

Bedankt voor al je bijdragen aan de club Diego. Na Drogba was jij de topspits die Chelsea nodig had en je bewezen diensten spreken natuurlijk voor zich!
Spijtig dat het zo moest eindigen tussen jou en Conte want je was een echte strijder op het veld die altijd een garantie was op doelpunten. Hopen dat Morata je prestaties minstens kan evenaren.

Veel succes bij Atletico!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren