Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Die twee kunnen zijn zoals Sneijder en Milito in het jaar van de treble’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo werd met de hulp van concern Exor, het bedrijf van Juventus-president Andrea Agnelli, weggeplukt bij Real Madrid. Internazionale heeft met Radja Nainggolan ook een belangrijke transfer gerealiseerd, zo redeneert Marco Tronchetti Provera, bestuursvoorzitter van sponsor Pirelli. De zakenman suggereert dat de komst van de Belg doorslaggevender kan zijn dan de transfer van Ronaldo, die voor ruim honderd miljoen euro werd gehaald.

De baas van Pirelli ziet de samenwerking tussen Nainggolan en spits Mauro Icardi wel zitten en wijst naar het partnerschap van Wesley Sneijder en Diego Milito in het succesjaar 2010. De prestaties van de middenvelder en aanvaller zorgden ervoor dat Inter beslag legde op de treble. Tronchetti Provera ziet wederom een succesvolle samenwerking in het verschiet liggen.

“De transferzomer van Inter is geweldig geweest tot nu toe, te beginnen met Nainggolan”, zegt de zakenman, geciteerd door verschillende Italiaanse media. “Hij is een natuurlijke leider en met Icardi kunnen die twee zijn zoals Sneijder en Milito in het jaar van de treble. Icardi naar Real Madrid? Ik denk en hoop dat Icardi zijn reis gaat vervolgen bij Inter en dat hij met dit team gaat strijden voor de Scudetto.”

Tronchetti Provera erkent dat Juventus goede zaken heeft gedaan met de komst van Ronaldo. “Juventus lijkt uit zicht met hem erbij, maar dat is geen gegeven. Ronaldo is goed voor het Italiaanse voetbal, maar ik hoop dat Suning, zodra de Financial Fair Play het toestaat, ook een grote aankoop gaat doen. Lionel Messi? Als de omstandigheden aanwezig zijn... De fans zouden het fantastisch vinden.”

Verwacht jij dat Radja Nainggolan het goed gaat doen bij Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Inter is in tegenstelling tot Milan goed aan het inkopen. Goede spelers worden gehaald voor bijna geen of heel weinig geld. Hopelijk weten ze de CL groepfase te bereiken. De afwezigheid van Inter heeft veel te lang geduurd.

23 juli 2018 om 23:00

Inter zit al in de groepsfase hoor . De regels zijn afgelopen seizoem veranderd waardoor de bovenste 4 van de beste 4 competities automatisch cl spelen.

Ik hoop dat Icardi komt.. er is totaal geen ander spits in de belangstelling, men is alleen bezig met Hazard en Courtois maar het belangrijkste is iemand vinden die goals kan maken. Icardi is goed genoeg om goals te maken in Spanje.

23 juli 2018 om 21:33

Goals zijn belangrijk idd. Courtois is zo goed als zeker van Real op dit moment. Ik vraag me af waarom Real Madrid niet voor Salah gaat. Die heeft bewezen veel doelpunten te kunnen maken. Dan speelt hij rechtsvoor en kan Bale weer terug naar linksvoor.

23 juli 2018 om 21:37

Liverpool is net als Tottenham een heel taaie team om mee te gaan onderhandelen, vandaar dat Perez ook wegbleef bij Kane en ook willen ze geen moeite doen voor Salah omdat hij zeker minimum 250 miljoen gaaat moeten kosten en daar heeft niemand zin in.

23 juli 2018 om 21:45

Tegenwoordig moet je ook zoveel uitgeven om een galactico te halen. Tijden zijn veranderd.... bedragen van 200+ miljoen worden normaal voor absolute topspelers. Overigens denk ik dat Real niet voor Icardi gaat, simpelweg omdat Benzema er nog zit. Heb niet het idee dat die weg gaat deze zomer.

24 juli 2018 om 09:47

Omdat salah maar 1 goed jaar heeft gedraaid.ik weet zeker dat je niet eens naar hem keek toen hij bij Roma en Chelsea speelde. Real is geen club voor hem joh lekker bij liverpool laten.

23 juli 2018 om 22:55

Ik zou ook graag icardi willen hebben, hij is nog vrij jong en heeft al een paar jaar veel goals gescoort.

Ik zie toch liever Ronaldo-Mandzukic-Dybala-Douglas Costa.

23 juli 2018 om 21:38

Een 442 met Ronaldo op de flank? Ronaldo is niet meer explosief als paar jaar terug, hem kan je alleen nog echt in de box gebruiken. Ik zou hem eerder naast Dybala zetten, laat Dybala rond hem zwerven.

23 juli 2018 om 21:59

Juventus gaat geen 442 spelen en Alsof 442 de enige oplossing is.
Gaan waarschijnlijk voor een 4231

23 juli 2018 om 22:22

Juve speelt meerdere systemen en rouleert per wedstrijd. 352 433 4321 4231 442 etc

23 juli 2018 om 22:23

Juve speelt meerdere systemen en rouleert per wedstrijd. 352 433 4321 4231 442 etc

Ik verwacht komend seizoen echt wel iets van Inter trouwens. Ze hebben De Vrij, Nainggolan en dat Argentijnse supertalent gehaald. Dat zijn toch wel spelers die je team echt beter maken. Samen met het redelijk goede team dat er al liep maakt het ze echt wel een top 3 kandidaat. Met Handanovic, De Vrij, Skriniar, Nainggolan, Perisic en Icardi hebben ze echt wel een paar hele goeie spelers. En dan vergeet ik er vast nog een paar

23 juli 2018 om 23:02

Brozovic Miranda Asamoah Vecino 😃

Niemand die het raar vind dat naingolan hier even wordt vergeleken met Sneijder in zijn beste jaar. Naingolan is een goede voetballer en een harde werker. Maar Sneijder in 2010, man man man wat was die geniaal. Heeft Inter bijna hoogstpersoonlijk naar de champion League geleid. Was dat jaar meer dan geniaal en had absoluut de goude bal verdient.

23 juli 2018 om 23:57

@pavelnedved11
Ik denk ook niet dat je de vergelijking letterlijk moet nemen maar meer als dat hij hoopt dat er net zo een soort chemie ontstaat die Sneijder en Milito ook hadden. Sneijder was inderdaad geniaal maar hoogstpersoonlijk naar de CL doe je het team toch echt te kort mee.

24 juli 2018 om 09:52

Nou nou sneijder werd omringt door hele maar dan ook hele goeie voetballers. Deze maakte het voor hem makkelijk om goed te voetballen.ook hij speelde maar 1 goed jaartje hoe noemen ze dag nou alweer oja eendagsvlieg ook bij madrid waren ze snel uitgekeken

24 juli 2018 om 10:33

Ga je nou serieus de prestaties van Sneijder bagatelliseren?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren