Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Die jaren bij Feyenoord draaide het alleen maar om die teen, erg overdreven'

Laatste update:

Sekou Cissé heeft zijn turbulente jaren bij Feyenoord definitief achter zich gelaten. De Ivoriaanse aanvaller verzekerde zich bij Racing Genk snel van een basisplaats en geniet weer van het leven als profvoetballer. Iets dat hij in Rotterdam, mede door slepend blessureleed, verleerd was.

/

"Sinds december heb ik fysiek nergens last meer van gehad", geeft de 29-jarige Cissé aan in gesprek met Voetbal International. Juist op dat moment besloot Feyenoord om hem van de hand te doen: in januari stapte de Afrikaan transfervrij over naar de club van toenmalig coach Mario Been. Die werd ontslagen, maar Cissé hervond zijn vorm. Hij zegt tegen het niveau van zijn Roda JC-tijd aan te zitten. "Dat is denk ik wel de beste periode die ik als voetballer kende."

Wat in Nederland vooral is blijven hangen, zijn de problemen van Cissé met zijn teen. Vooral daardoor kon hij geen moment aantonen waarom Feyenoord in de zomer van 2009 zo'n vijf miljoen euro voor hem betaalde. "Al die jaren bij Feyenoord draaide het alleen maar om die teen. Erg overdreven, maar het zorgde wel voor veel problemen. Gelukkig gaat het nu weer over andere dingen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze konden het niet hebben over je geweldige prestaties.

2 augustus 2014 om 15:49

Welke? Verklaar je nader

2 augustus 2014 om 17:37

Die waar ze het niet over konden hebben. Is t zo moeilijk?

Het ging alleen maar over die teen, omdat je altijd last van die teen had!
Wat is dit een miskoop gebleken zeg.

2 augustus 2014 om 14:27

Herinner me nog een doelpunt uit bij Groningen dat je na een sprintje trekken ook eruit moest...

Was raar genoeg niet DE teen, maar zegt genoeg lijkt me.

2 augustus 2014 om 15:20

Een teen die achteraf gebroken bleek te zijn. Kwamen ze pas na een half jaar achter. En Been maar wat grapjes lopen maken over schoenmaten. Was gewoon een medische blunder op de club. Gek genoeg is dat de club nooit aangerekend en deze speler wel.

Verder was hij inderdaad niet goed genoeg. Heb het sowieso altijd meer een speler voor op de counter gevonden in een 4-4-2 of zo.

2 augustus 2014 om 17:25

Vier jaar lang gebroken....

2 augustus 2014 om 17:44

Het eerste jaar miste hij veel door die teen. Doordat ie niet goed hersteld was, moest er geopereerd worden. Het herstel vergde lang en ook het begin van seizoen 2 kon ie op zijn buik schrijven. Vervolgens was ie echter wel fit. Daarna heeft ie wel af en toe een kleine blessure gehad, maar vaak kreeg ie ook niet meer de kans om zich na een blessure te laten zien en heeft ie de pech gehad dat Guidetti en Pelle het goed deden op zijn plek.

2 augustus 2014 om 23:31

Daar gaat het me niet om. Die jongen werd belachelijk gemaakt door o.a. zijn eigen trainer (schoenmaat) en als aansteller neergezet terwijl zijn teen gebroken bleek. Dan doe je als medische begeleiding iets fout, niet als speler.

En zoals ik al zei; voor de rest niet goed genoeg.

Pff, Spelers zijn wel erg gauw op hun teentjes getrapt...

2 augustus 2014 om 19:27

hy speelde weinig maar ala hij speelde vond ik hem niet tegenvallen scoorde af en toe zorgt tog wel.voor dreiging snel sterk

Hij kwam gewoon een teenlengte te kort voor een Nederlandse topclub ;-)

Hij kon op zijn tenen natellen dat het daar alleen maar om zou gaan.

Is er eindelijk achter gekomen dat hij schoenmaat 44 draagt in plaats van 40.

Wat een geweldige speler was dit bij feyenoord ik heb van hem genoten vooral van zijn magische teen. Fantastisch dat hij kon voetballen met een veels te kleine maat

Ik denk dat hij niet naast zijn schoenen is gaan lopen maar naast zijn tenen

Kan me nog heugen dat ze beelden van hem lieten zien dat hij moest afronden op de training (feyenoord periode). Schoot ie werkelijk alle ballen hopeloos over of naast. Zeer lachwekkend en tegelijkertijd ook een beetje sneu. Drama speler !

als je altijd geblesseerd bent is het niet zo gek dat het alleen maar daar over gaat.

We hebben het toch ook nog altijd over de teen van Casillas.. Wat zeurt ie nou dan.
Tenenkrommend slecht was deze man bij Feyenoord.

Hij is ook niet goed genoeg voor Genk, staat enkel in de basis wegens gebrek aan beter. Genk verloor met 3-1 van KV Mechelen en wisselde maar één keer, omdat de rest van de bank simpelweg nog te groen is.

Hij heeft wel een beetje lange tenen

Was er iets met zijn teen dan?

Ze hebben ook weleens een filmpje van hem laten zien op de training bij Feyenoord.
Is toch een wonder dat zo iemand profvoetballer is geworden.

Had ie maar tena lady moeten gebruiken

Nu speelt die weer de sterren van de hemel, en scoort aan de lopende band zeker?
Ben je lekker mee, met zo'n druiloor.

Hij niet veel gespeeld en meestal niet top gespeeld. Maar wel nog steeds een jongen met potentie. Zou me niet verbazen als hij het beter doet in België.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren