Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

DFB houdt vertrouwen in Löw na negatief record: ‘Dit geeft moed’

Laatste update:

Joachim Löw hoeft voorlopig niet te vrezen voor ontslag bij de Duitse voetbalbond (DFB). De bondscoach van Duitsland ligt onder vuur in eigen land na tegenvallende resultaten met die Mannschaft. Dinsdagavond ging zijn ploeg in de Nations League met 2-1 onderuit tegen wereldkampioen Frankrijk. Het was alweer de zesde nederlaag van Duitsland dit kalenderjaar, de slechtste prestatie ooit. Reinhald Grindel, voorzitter van de DFB, houdt vertrouwen.

“Dit geeft moed”, zei Grindel na afloop van de verliespartij in het Stade de France, geciteerd door het ANP. “We moeten bouwen op wat deze jonge ploeg vandaag heeft laten zien.” Löw leidde Duitsland in 2014 naar de wereldtitel, maar daarna ging het bergafwaarts met de prestaties. Als titelverdediger kwam Duitsland op het WK in Rusland niet verder dan de groepsfase. Afgelopen zaterdag bleek Oranje met 3-0 te sterk, waarna een nederlaag tegen les Bleus volgde. Door een doelpunt van Toni Kroos kwam Duitsland nog wel op voorsprong, maar na rust bezorgde Antoine Griezmann met twee goals de drie punten voor Frankrijk.

“We hadden het niet verdiend om te verliezen”, aldus Löw na afloop. Hij zag zijn ploeg met name in de eerste helft goed spelen. “We waren absoluut gelijkwaardig aan de wereldkampioen. Maar deze wedstrijd biedt ook genoeg positieve punten. De ploeg heeft goed gespeeld en we hebben veel jonge spelers met potentie. Dat geeft me moed voor de toekomst.” Door de nederlaag in Parijs blijft Duitsland steken op een punt in de Nations League. Hierdoor dreigt degradatie voor de ploeg van Löw.

De Duitse bond kan beter afscheid nemen van Joachim Löw

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
17 oktober 2018 om 12:23

Ah ja, dat zal dan ook de reden zijn geweest dat Bayern niet bijzonder was tegen Ajax.

Low moet eruit, ze hebben weer nood aan nieuw bloed. Iemand met een andere tacktiek en instellingen.hij heeft het natuurlijk uitstekend gedaan maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan.

Ik vond Duitsland vrij pover. Aanvallend erg slordig. Het spel ging echt vrij traag. Hummels is echt klaar. Die is zo sloom. Je kan beter Tah en Sule de kans geven.

17 oktober 2018 om 09:31

Dat is inderdaad een probleem. Low houdt te veel vast aan zijn kern van spelers waarmee hij altijd al speelt. Aanvallend heb je gewoon snelheid en impulsen nodig, en die brengen bijvoorbeeld spelers als Sané en Brandt. Die moet je in mijn ogen dan ook opstellen. In de spitspositie is het nou eenmaal een beetje pover, maar dan zou ik dan maar vasthouden aan Werner omdat hij wel potentie heeft en bij zijn club wel goed presteert. Neuer mag wat mij betreft gewoon blijven staan, ik vind de kritiek op hem een beetje overdreven namelijk. In de verdediging zou ik normaal gesproken een mix proberen te zoeken tussen ervaring en talent, maar gezien de belabberde vorm van alle 'ervaren' jongens zou ik het inderdaad proberen met bijvoorbeeld Tah en Sule naast elkaar.

Ik denk persoonlijk dat Low niet meer de persoon is die dit Duitsland vooruit kan helpen. Er is een nieuwe coach nodig die de jonge jongens integreert in het team en zorgt voor een spelopvatting die meer gebaseerd is op snel en frivool aanvalsspel.

17 oktober 2018 om 10:45

Reus!!!

17 oktober 2018 om 11:53

Het scorend vermogen bij Duitsland is weg.Het is niet zo dat de bal nooit in de zestien komt ,maar zo iemand als een Klose missen zij.Dat is naar mijn inziens het gebrek.

Low is al 12 jaar bondscoach van Duitsland. Ik geloof dat er op elke trainer ' een houdbaarheidsdatum' op zit

Het getuigt ook gewoon van kracht, moed en zelfverzekerd van de Duitse voetbalbond. En begrijpelijk ook. Duitsland heeft inderdaad een matige editie achter de rug van het afgelopen WK terwijl nu degradatie lonkt in de Nations League. Maar Duitsland is ook bezig met flinke mutaties binnen de selectie wat elke voetbalnatie meemaakt na een gouden generatie. Bovendien is de Nations League een nieuw opgezet toernooi die pas van waarde gaat zijn als de 1e of zelfs pas na de 2e editie vorm heeft gekregen omdat de opzet bij velen nog niet duidelijk is. De EK kwalificatie en het EK opzich moet duidelijk gaan maken hoe Duitsland er daadwerkelijk voor en of tevens de grote wijzigingen binnen de selectie haar vruchten afwerpt

Denk dat het aan de nieuwe lichting ligt. Je kan een ander trainer daar neerzetten, maar zit weinig kwaliteit in de ploeg. Zie ook bij Bayern. Te veel oude spelers die het niet meer kunnen opbrengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren