Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derdeklasser verrast met komst van 'man van tien miljoen' van Liverpool

Laatste update:
/

Andrea Dossena gaat in de nadagen van zijn loopbaan aan de slag bij de Engelse derdeklasser Leyton Orient. De 33-jarige Italiaanse middenvelder, die ooit voor tien miljoen euro door Liverpool werd overgenomen van Udinese, tekende donderdag een contract tot het einde van het seizoen bij de bescheiden club.

Dossena stond vorig jaar onder contract bij Sunderland, maar slaagde er niet in om een nieuwe werkgever te vinden. Zodoende keek hij de voorbije maanden werkloos toe. De huidige nummer twintig van de League One besloot het daarom maar eens te proberen bij de tienvoudig international van Italië. "De club heeft een akkoord bereikt met de voormalig speler van Liverpool, Napoli en Sunderland", zo luidt het statement op de website.

Dossena stapte in de zomer van 2008 over naar Engeland, waar hij nooit helemaal tot wasdom kwam. Tussendoor keerde hij bij Napoli en Palermo terug in Italië, om in de zomer van 2013 een eenjarig contract te tekenen bij Sunderland. Hij kwam echter niet verder dan 490 minuten Premier League-voetbal voor the Black Cats en kreeg te horen dat zijn contract niet zou worden verlengd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dossena wat een miskoop was dat van Benitez. Na Aurelio geen klasse back meer gehad bij Liverpool. Al ben ik ervan overtuigd dat Moreno met de jaren gaat groeien net als 80% van de selectie.

6 november 2014 om 22:04

Wel twee geweldige goals tegen Real en United binnen een week.

6 november 2014 om 23:45

Moreno is een groot talent.. in potentie al beter dan jordi alba vind ik

Leuk voor Orient. Jammer dat ze nu zo laag staan, vorig seizoen speelden ze echt heel goed.

Jaartje League Two is niemand slechter van geworden

Hopelijk is iets voor Orient. Anders is het weer een gevalletje "money down the drain"

6 november 2014 om 22:23

Leyton Orient speelt in de League one. Je ziet waarschijnlijk de championship (2e niveau) over het hoofd.

Volgens mij is Leyton Orient afgelopen zomer overgenomen door een vermogende italiaan en hebben ze inmiddels aardig wat te besteden. Ze zullen hem dus wellicht een aardig salaris hebben geboden.

Haha, ik snap nu ook wel waarom hij naar Leyton gaat: daar staan allemaal Italianen aan het roer! Net even opgezocht bij Wikipedia. :-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren