Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool brengt peperdure Italiaanse aanvaller onder bij Sunderland

Laatste update:
/

Fabio Borini is de dertiende zomeraanwinst van Sunderland. De 22-jarige aanvaller is ook al gepresenteerd in het Stadium of Light. De Italiaan vertrok vorig jaar zomer naar Liverpool, maar mede door blessureleed kwam hij niet verder dan twintig wedstrijden en twee doelpunten. Bij the Black Cats moet hij een aanvalstandem vormen met voormalig AZ-spits Jozy Altidore.

De enkelvoudig international speelde in de jeugd bij Bologna en maakte zijn profdebuut bij Chelsea. The Blues verhuurden Borini vervolgens aan Swansea City en via Parma kwam hij in de zomer van 2011 bij AS Roma terecht. In de hoofdstad maakte hij in het seizoen 2011/12 negen competitiedoelpunten waarna Liverpool hem vorig jaar voor een bedrag van 15 miljoen oppikte. Nu gaat Borini dus aan de slag bij Sunderland.

Borini gaat overigens niet alleen naar Tyne and Wear, want Andrea Dossena komt over van Napoli. De ex-linksback van onder meer Liverpool kwam vorige week vanwege een dijbeenblessure niet door de medische keuring bij Torino, maar de doktoren van Sunderland keurden hem wél goed. De 31-jarige Italiaan, een 10-voudig international, kan ook op het middenveld uit de voeten.

Hoeveel goals gaat Fabio Borini voor Sunderland maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dossena kwam bij Liverpool niet door de keuring, betekent dit dat ze akkoord waren?

2 september 2013 om 23:38

hij kwam niet door de keuring ergens in italie

3 september 2013 om 07:37

Dossena kwam bij torino niet door de keuring, maar bij sunderland wel. Di canio haalt weer een paar Italianen.

Jammer dat hij bij Liverpool niet veel gepresteerd heeft, veel blessures maar kwam ook niet veel tot spelen.
Succes Borini en hopelijk speel/scoor je vaak!

Overigens staat er peperdure, 15 miljoen is toch niet 'peperduur' ?

2 september 2013 om 23:30

Vind ik wel, 15 miljoen is veel voor een Borini. Met alle respect.

Veel te veel gekost in verhouding tot zn prestaties. Blijft wel in potentie een goede speler.

2 september 2013 om 23:36

Zeker was het teveel ja, maar 15 miljoen is niet peperduur.

2 september 2013 om 23:38

Hij heeft dan ook ong 11 miljoen euro gekost ipv genoemde 15.

2 september 2013 om 23:41

Ja ik dacht in eerste instantie ook dat het 11 miljoen was, maar in de tekst staat 15.

3 september 2013 om 08:13

10 ml pond, zou dus best in devrichting van 15 mln euro kunnen zijn.

3 september 2013 om 09:08

De pond in Juli vorig jaar stond op 1.27€ dat betekent dus dat hij 12.7 miljoen euro heeft gekost.

Jammer toch wel een talent van weleer moet nu laten zien dat hij het wel degelijk in zich heeft een goede spits te zijn en vooral fit blijven want de volgende halte zo een degradant in de serie a zijn....

2 september 2013 om 23:40

Achja, misschien groeit hij nu weer flink en wordt hij daarna weer basisspeler bij Liverpool als hij terug keert.
Helaas heeft hij weinig gespeeld bij Liverpool.

ik geloof er nog in deze speler.hij gaat nu speeltijd krijgen en maar hopen dat ie ontwikkeld.bij lfc had hij een beetje pech ,maar nu krijgt ie weeer een kans bij een andere ploeg

Zonde dat hij zo'n 3/4 van het seizoen geblesseerd was, waardoor mensen hem meteen als een miskoop bestempelde. Ik wens de jonge Italiaan veel geluk en laten we hopen dat hij zijn doelpunten zal meepikken.

Sunderland heeft veel te veel spelers gehaald. 13 spelers inpassen is gewoon onmogelijk. Zie je al bij Spurs met 7 spelers, waarvan er tot nu toe 5 gespeeld hebben, laat staan 13.

3 september 2013 om 00:13

Zag je vorig seizoen ook met QPR met als resultaat degradatie.

Ben tot nu toe nog niet onder de indruk geweest van Borini, hopelijk gaat hij bij Sunderland wat presteren. Die zijn in mijn ogen wel een van de grootste degradatiekandiaten samen met Crystal Palace.

3 september 2013 om 01:50

Nou nou. Sunderland heeft een veel betere selectie dan Cardiff, Hull, en de ploegen die daar net boven staan. Dit Sunderland gaat niet degraderen, daar hebben ze teveel kwaliteit voor.

3 september 2013 om 04:10

Als Steven Fletcher niet gebleseerd raakt zal Sunderland niet degraderen. Geweldige spits, zeker onderschat door mensen.

3 september 2013 om 23:33

Dat dacht ik vorig seizoen ook, maar toen zijn ze me ook vies tegen gevallen, en met veel aankopen moet je een heel nieuw team bouwen.

Prima aanwinst hopelijk degraderen ze wel. Misschien wat gruel om te zeggen maar ik vind Sunderland zo'n verschrikkelijke ploeg op het moment. Tis allemaal zo negatief counter achtig wat ze laten zien. Als ik dan kijk naar Southampton , Hull en Cardiff dan zie ik teams die relatief nieuw zijn maar geen angst tonen. Die durven te voetballe nwat ook nog is in resultaat leid. Maar je zult wel weer zien dat het een ploeg die wil voetballen weer degradeert. Net zoals met Blackpool 2 jaar geleden.

De enige echte 'miskoop' onder Rodgers. Hopelijk kan hij zich komend seizoen onderscheiden en een goede prestatie neerzetten.

3 september 2013 om 01:48

Ik wil hem zeker geen miskoop noemen. Hij heeft nooit echt kansen gekregen omdat ie zwaargeblesseerd raakte. Deze man heeft echt potentie. Ik ben benieuwd of het bij Sunderland wel wat wordt. Ik behoud vertrouwen in Borini.

3 september 2013 om 09:07

Dat klopt hij is lang geblesseerd geweest en heeft nog geen kans gekregen. Het is een geweldige speler met vele talent. Heb je overigens ooit die goal gezien van LFC U21 tegen UTD u21? Die vrije trap is wel heerlijk geschoten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren