Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Denzel Dumfries speelt bijzonder ongelukkige hoofdrol in blessuretijd

Laatste update:

Internazionale heeft bijzonder duur puntenverlies in de Serie A geleden. I Nerazzurri leken op bezoek bij AC Monza lange tijd met 1-2 te winnen, totdat Denzel Dumfries er in minuut 93 via een eigen doelpunt 2-2 van maakte. Matteo Darmian zette de Milanezen in de tiende minuut op voorsprong, waarna Patrick Ciurria voor de gelijkmaker zorgde. Nog voor rust leek Lautaro Martínez voor het verschil te zorgen, maar Inter kwam bedrogen uit. Monza stijgt door de remise naar de veertiende plaats, terwijl Inter, dat vierde staat, met 34 punten twee punten achterstaat op stadsgenoot AC Milan.

Bij Inter begonnen Dumfries en Stefan de Vrij op de bank. Ook onder meer Joaquín Correa, Romelu Lukaku en Robin Gosens startten niet in de basis. Trainer Simone Inzaghi besloot om Darmian op de plek van Dumfries te posteren, terwijl de centrale verdediging werd gevormd door Milan Skriniar, Francesco Acerbi en Alessandro Bastoni. André Onana lijkt nu ook in de Serie A de strijd gewonnen te hebben van Samir Handanovic. De Sloveen moest al toezien hoe Onana in de Champions League mocht keepen, maar ook in de Serie A lijkt de voormalig Ajacied voorlopig de eerste keus te zijn. Edin Dzeko en Martínez vormden het spitsenduo.

Het was Monza dat voor het eerste grote gevaar van de wedstrijd zorgde. Dany Mota zette uit een vrije trap zijn hoofd tegen de bal en zag zijn poging net over de lat vliegen. De eerste goede kans voor Inter was vervolgens direct raak. Bastoni bracht de bal in het zestienmetergebied, waar Darmian klaarstond om de bal in de rechteronderhoek te werken: 0-1. Het feestje van Inter was echter maar van korte duur. Een minuut na de openingstreffer bracht Matteo Pessina de bal bij Cuirria, die de bal behendig in de linkerhoek werkte: 1-1.

Die treffer deed de thuisploeg goed en na een kleine twintig minuten spelen had Andrea Petagna Monza op voorsprong kunnen zitten. De spits zag zijn kopbal net over het doel belanden. Dat bleek een dure fout, want luttele minuten later maakte Martínez er na een fout in de verdediging simpel 1-2 van. Via Federico Dimarco kwam de ploeg van Inzaghi bijna op 1-3. De linkermiddenvelder zag zijn poging vanaf de rand van de zestien maar net langs de rechterpaal vliegen. Martínez loste even later een vuurpijl af, maar zijn poging trof geen doel. Via Mota kwam Monza bijna langszij, maar Onana wist de poging van de man van de gelijkmaker te verijdelen.

Na rust waren de kansen schaarser. Monza bood goed tegenstand en Inter had moeite om door de verdediging te breken. Pablo Marí, voormalig NAC, was twintig minuten voor tijd wel dichtbij. De Spanjaard torende boven iedereen uit bij een hoekschop en knikte de bal richting de rechteronderhoek. Onana wist echter redding te brengen. Inzaghi wisselde en bracht onder meer Dumfries en Gosens binnen de lijnen voor extra energie op de flanken.

Zij zagen hoe teamgenoot Martínez er tien minuten voor tijd 1-3 van had moeten maken, maar de Argentijnse wereldkampioen trof de paal. Dat bleek een bijzonder dure misser, want in blessuretijd werd het alsnog 2-2. Caldirola schatte een vrije trap van Ciurria goed in leek de persoon te zijn die binnenkopte, maar het bleek Dumfries te zijn die Onana verschalkte. Caldirola was in minuut 97 dicht bij de winnende. Zijn kopbal kon worden gepakt door Onana.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Inter3327516186
2AC Milan3421762570
3Juventus34181152165
4Bologna33171152262
5Roma3317792058
6Lazio3417413855
7Atalanta32166102254
8Napoli33131010949
9Fiorentina3213811947
10Torino3311139246
11Monza34111112-844
12Genoa3391212-539
13Lecce3481214-1836
14Cagliari3371115-2032
15Empoli338718-2231
16Frosinone3471017-2031
17Hellas Verona3471017-1431
18Udinese3341613-1928
19Sassuolo336819-2626
20Salernitana342923-4715

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelooflijk, niks meer op te zeggen...
Inzaghi, inzaghi, inzaghi. Wat houd die man er van om zijn eigen ruiten compleet in te gooien.
Ik kan deze gelijkspel niet anders verwoorden dan dat het zijn schuld is!
Hele eerste helft beter, en dat gaat hij natuurlijk in de 2e helft gelijk gas terug en achterover aan het hangen en verdedigen.
Die man mag van mij opflikkeren, en graag snel !

7 januari 2023 om 23:19

Buiten het feit dat Inter verschrikkelijk was tweede helft. Was de scheids schandalig, hoe kan hij die 1-3 nu afkeuren. Maar over Inzaghi, hij maakt elke keer dezelfde fout. Soms hoop ik dat ze niet met een voorsprong de rust ingaan, hij gaat altijd terugzakken als ze voorstaan

Ik ben dat achterlijke gedoe van Inzaghi toch zo zat. Elke keer dat achteruit lopen vanaf minuut 70. Je roept de problemen gewoon op. Je hebt op elke positie een betere speler . Ga gewoon voetballen en speel ze van de mat. Inzaghi gaat liever naar achteren lopen en maar hopen dat hij met een lange haal of counter nog een goaltje kan meepakken. He voetbal van Inter is al maanden belabberd. Hoe die ook nog steeds elke keer Gagliardini voor Barella kan inbrengen is toch ook niet te geloven. Juventus dat gewoon in de slotfase elke keer de overwinning pakt met een B elftal en inter kan niet eens tegen Monza 3 punten pakken. Die overwinning op Napoli was dus ook helemaal voor niks geweest. Al kansen op het kampioenschap weer lekker verspeeld tegen zo'n team. Wat kansloos zeg. Wordt is tijd voor een coach die het team is laat voetballen ipv angsthazen voetbal te spelen. Je speelt met Barella Calhanoglu Brozovic Mkhytarian etc en voetballen vermogen is er nooit. Het is maar weer de bal lang rammen en met voorzetten wat creëren. Ik hunker naar een formatie met echte vleugels aanvallers die gewoon zelf wat kunnen creëeren ipv die wingbacks die nog over hun eigen voeten struikelen. Dumfries moet 50 miljoen kosten. Die staat .... net ook weer lucht te dekken om hem vervolgens in zijn eigen goal te koppen.

7 januari 2023 om 23:06

Inzaghi kan beter met allegri samen op een eilandje gaan zitten.. en dan wat wedstrijden terug kijken hoe slecht ze hun teams vaak laten voetballen..

7 januari 2023 om 23:09

In zijn tijd bij Lazio deed hij toch wel goede dingen. Op een gegeven moment wou ik hem zelfs bij juve zien. Maar faalt toch keer op keer. Had meer verwacht van hem. Overigens frustrerend dat sommige coaches zelfde formaties blijven aanhouden. Terwijl je de formatie moet aanpassen naar je selectie. 343 is ook altijd een optie. Zoals bij juve ook het beste zou zijn.

Monza doet het goed sinds Berlusconi heeft ingegrepen

8 januari 2023 om 05:10

Hij heeft ze in ieder geval goed weten te motiveren met zijn bunga bunga belofte.

Bedankt Berlusconi, een echte Milanista 🔴⚫️ maar ff serieus, win je van Napoli, lever je dat gelijk weer in bij Monza.. en eerlijk is eerlijk ik voelde het al aankomen en dat werd versterkt door het feit Monza thuis ook redelijk sterk is

Hoop dat monza snel naar B gaat of dat ze een Parma verhaal gaan worden qua succes in de jaren 90

Zonde. Duur puntenverlies. Win je van Napoli laat je punten liggen tegen Monza. Al zat de scheidsrechter niet mee. Niks aan te doen nu. Laten we maar eerst focussen om top 4 te halen en hopen dat Milan of Juve de scudetto niet winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren