Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Degradatiegevaar voor Oranje-kwartet: ‘Twijfel echt of ze nog punt pakken’

Laatste update:

Na een dramatische start van de competitie leek Newcastle United weer te zijn opgekrabbeld, maar met nog vier wedstrijden voor de boeg is het team van trainer John Carver nog niet zeker van handhaving. Clublegende Alan Shearer, die in 303 competitiewedstrijden liefst 148 keer scoorde voor the Magpies, houdt zijn hart vast voor de huidige nummer veertien van de Premier League.

/

De oud-spits is bang dat het Nederlandse kwartet Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita en Siem de Jong en hun ploeggenoten zullen degraderen. De voorsprong op het als achttiende geklasseerde Sunderland bedraagt vijf punten en Aston Villa, Hull City en Leicester City staan daar nog tussen, maar toch is Shearer er na het 2-3 verlies tegen Swansea City van afgelopen zaterdag allerminst gerust op.

“Twijfel er maar niet aan”, schrijft de 63-voudig Engels international in zijn column in The Sun, “Newcastle verkeert nu echt in degradatiegevaar. Tot afgelopen weekend had ik het niet gedacht, maar na dat duel durf ik niet met zekerheid te zeggen dat de ploeg dit seizoen nog een punt pakt.” Newcastle speelt de komende weken nog tegen Leicester, West Bromwich Albion, Queens Park Rangers en West Ham United.

Zie je Newcastle United ook als een serieuze degradatiekandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

mwah , ik denk dat als je Arsenal Liverpool en United tegen komt je inderdaad daar van uit mag gaan , maar ik zie newcastle er wel twee winnen en gelijk spelen !

27 april 2015 om 13:22

Dat is wel te hopen
Bij degradatie zijn janmaat krul zeker weg.

27 april 2015 om 13:29

Denk niet alleen die twee, denk dat het een leegloop wordt zoals de vorige keer dat zij degradeerden

27 april 2015 om 13:41

Dat zal behoorlijk pijnlijk zijn.
Maar iemand als siem de jong waar zou die heen moeten.
heeft dit jaar ook nog niet veel gespeeld.
Anita kan wel naar cambuur of excelsior.
sorry ben ik niet zo'n grote fan van.

27 april 2015 om 14:03

Anita en siem mogen wel terugkomen naar Ajax.

27 april 2015 om 14:21

Zal Siem niet doen ,maar Anita zou kunnen.
Voor Siem wel te hopen dat ze niet degraderen zou voor hem wel heel lullig zijn.

Het kan zeker. Leicester begint nu ook te winnen, en Newcastle is totaal niet vorm. Ik zou die Mike Ashley daar liever weghebben, maar hij is de eigenaar.

Ze kunnen nog steeds punten pakken, want ze hoeven toch ook niet tegen top-clubs.

27 april 2015 om 13:57

Dat maakt het ook erger als ze verliezen. Ze spelen tegen teams die kunnen degraderen, als ze die verliezen komen die teams gelijk een heel eind dichterbij.

Ze hebben op papier niet het moeilijkste programma. Ze moeten respectievelijk nog tegen de nummer 18, 13, 19 en 10. Denk uiteindelijk dat ze niet zullen gaan degraderen. Al zijn het wil 'instink-wedstrijden', voornamelijk tegen Leicester en QPR die toch ook nog moeten vechten om degradatie te voorkomen. Leicester is wel lekker bezig. Zou wel zonde zijn van Newcastle als ze degraderen. En ook voor de Nederlanders die daar spelen.

7 wedstrijden op rij verloren als ik me niet vergis. Ze zullen de laatste wedstrijden niet met veel zelfvertrouwen ingaan. Gezien het programma denk ik niet dat ze degraderen, de clubs onder hen hebben nog zeer zware wedstrijden en zullen weinig punten pakken.

27 april 2015 om 16:41

Het is voor Newcastle op het moment juist erger om tegen Leicester te verliezen dan tegen United. Simpelweg omdat Leicester dichter bij Nufc in de buurt komt als het wint.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren