Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Debuut voor Manchester City blijft ver uit zicht voor ex-talent Barça

Laatste update:
/

Gai Assulin zal voorlopig nog moeten wachten op zijn officiële debuut voor Manchester City. De twintigjarige middenvelder stond lange tijd te boek als een groot talent van Barcelona, tot hij er in de zomer van 2010 voor koos over te stappen naar Engeland. Die transfer heeft hem vooralsnog weinig positief opgeleverd. De Israëliër werd de afgelopen maanden al verhuurd en blijft nu nog langer weg, zo meldt City via de officiële kanalen.

Voor de winterstop liet de steenrijke club de middenvelder naar Barnsley gaan om ervaring op te doen, maar bij de laagvlieger in de Championship kwam Assulin niet in actie. In februari besloot men hem uit te lenen aan Brighton & Hove Albion, dat in de middenmoot speelt van de Engelse eerste divisie. Zonder echt te imponeren speelde Assulin er vier competitieduels.

De bedoeling was dat Assulin een maand zou blijven en dan terug zou keren naar het Etihad Stadium, maar City maakt nu bekend dat de verhuurtermijn van de Israëlisch international verlengd is tot het einde van dit seizoen. Volgens de club heeft Assulin indruk gemaakt op Brighton-trainer Gustavo Poyet en diende de manager een verzoek in hem langer bij the Seagulls te mogen houden. Assulin speelde in dienst van Barcelona vele wedstrijden voor het B-team en ook enkele Copa del Rey-duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat het verstandig is om daar weg te gaan nu het nog kan.

Dit was enkele jaren geleden 'de nieuwe Messi', de beelden uit de tijd toen hij nog bij Barca speelde zagen er veel beloftevol uit, jammergenoeg is er tot nu toe nog niks uitgekomen.

19 maart 2012 om 17:47

Dat is altijd zo jammer van die spelers. Gaan weg bij hun oude club en komen nooit meer aan spelen toe.

19 maart 2012 om 17:53

Zijn dribbel leek precies op dat van Messi, en hij had hetzelfde kapsel als Messi toen had
Misschien had hij toch geduldiger moeten zijn, want Pep heeft meerdere speeltijd gegund. Oa. Busquets, Pedro, Thiago en nu ook Tello en Cuenca.

Misschien uitlenen aan Feyenoord?

19 maart 2012 om 17:57

Klopt, was de rechtsbenige versie van Messi. Jammer dat hij het niet heeft gehaald.

Als talent is het nooit slim om naar Man City te gaan, beter om eerst een grote te worden dan kopen ze je wel

Sorry hoor ik heb hem bij Brighton &hove zien spelen en hij was echt waardeloos.
Al dat gehype dat hij uitzonderlijk talent zou hebben en die gozer kan een bal niet eens fatsoenlijk aannemen. Hij beter bij Barca moeten blijven om wat te leren daar ipv naar geld te luisteren als je er nog niet bent
Hij wordt in Israel geroemd als de Israelische Messi...pfffff Zlefs Kuyt heeft een beter balaanname

19 maart 2012 om 20:00

Hij wordt in Israel helemaal niet als de Messi genoemd, wat lul jij nou weer.
Alleen maar omdat het in dit artikel staat dat hij de ''nieuwe Messi'' zou gaan worden zeg je dat, terwijl je eigenlijk totaal geen idee ervan hebt.
In dit artikel staat ook dat Assulin Israelische international is, wat totaal niet klopt. Hij heeft 1 interland gespeeld waar hij inviel voor Yossi Benayoun in een oefenwedstrijd tegen Chili.
In Israel wordt hij juist heel erg bekritiseerd over het feit dat hij naar Manchester City is gegaan en niet voor een andere club heeft gekozen, of gewoon bij Barcelona te blijven.

19 maart 2012 om 21:23

Hij wordt nu inderdaad niet meer opgehemeld en juist bekritiseerd maar zoek aub op toen hij pas werd ontdekt en voor Barca speelde wat er allemaal over hem werd geschreven
Ga je dat nou ontkennen ?

19 maart 2012 om 22:09

Nee, want toen leek het er ook op dat hij iets had van wat Messi in zijn spel heeft. Maar jij zegt ook dat alleen de mensen in Israel hem noemden als een nieuwe Messi, terwijl iedereen uit verschillende landen dat ook zeiden. Zelfs Guardiola die in de jeugd trainer is geweest van Assulin, was helemaal gek op hem.

19 maart 2012 om 22:13

Hij werd niet enkel in Israel als de nieuwe Messi gezien, maar over de hele wereld. Zowel heel Barca als de hele voetbalwereld zag er een vergelijking in. Dus ik denk dat je het de Israëliërs niet kwalijk kunt nemen dat zij er ook zo over dachten.

20 maart 2012 om 14:33

wat een gelul, waar zeg ik in mijn reactie dat hij alleen in Israel zo werd genoemd? Dat maak jij ervan.
Moeilijk he lezen?

20 maart 2012 om 21:02

Ik citeer jouw zin: ''hij wordt in Israel geroemd als de Israelische Messi...pfffff Zlefs Kuyt heeft een beter balaanname''
Moeilijk he lezen?

zo zie je maar... je moet niet als talent daar naartoe willen gaan, die sjeik heeft geen geduld om 3 - 5 jaar op een talent te wachten
Hij wilt nu succes, dus trekt hij de portemonnee (wat voor hem een kleinigheidje is)
Komende zomer zullen er wel weer een paar sterren daar naar toe gaan
Nee city is de slechtste plek om als talent naar toe te gaan

Hij was beter in Barca gebleven dan.

Als je 20 bent en zelfs op dat niveau niet presteert, is de vraag of het ooit nog goed zal komen met hem. Bij City zal er geen toekomst meer inzitten.

Hopen dat hij bereid is om bij een lager team te komen spelen. Je kunt dan denken aan de middenmoot Duitsland of Frankrijk of wellicht de top van de eredivisie. Stond toch te boek als één van de grootste talenten van Barcelona, maar kreeg helaas voor hem geen contractverlenging. Het kan natuurlijk ook aan Engeland liggen, Assulin is niet bepaald de sterkste.

Gai Assulin had dit nooit mogen doen.. City heeft/had geen enkele structuur in hun jeugdopleiding.. nu wel, nu hebben ze bv. met Karim Rekik wel een plan. City heeft nooit omgekeken naar Assulin en verwachtte dat hij het allemaal zelf zou gaan fixen. Hij had gewoon bij Barça moeten blijven, bij het B team. Is alweer het 100ste Israelische talent die er niet in slaagt om door te breken.

ongelofelijk dat hij zelfs op dat niveau zich niet kan onderscheiden. Deze jongen kan zo goed voetballen en ik baalde toen hij destijds naar city werd getransfeerd. Desondanks lijken de scouts / trainers van barca het toch goed gezien te hebben dat het er niet uit ging komen. Hebben wij in NL ook niet zn jongen; Jordy...., die heel jong naar liverpool of arsenal ging en daarna nooit wat van gehoord?

19 maart 2012 om 19:11

Jordy Brouwers, ging naar Liverpool toen vanuit de ajax jeugd.

maar hij is niet de enigste Nederlander die hopeloos gefaald is in Engeland door te vroeg naar een grote club te willen.

Misschien doet een jaartje Feynoord hem wel goed. Talent volle spelers krijgen hier eerder een kans en een gedegen opleiding.

in nederlandse competitie zie ik hem wel spelen technische behendige spelers breken hier misschien wat sneller door. Vitesse ofzo?

Werd als een enorm talent gezien en vond het destijds heel erg jammer dat hij vertrok...
Jammer, want als hij bij Barça was gebleven had hij zat kansen gehad net zoals Pedro,busquets,cuenca,thiago,tello die hebben gekregen.
Hij koos voor het geld in plaats van zijn carriere.

19 maart 2012 om 21:11

Post jij ook onder Forzamessi? Zelfde naam, Zelfde Post...!

19 maart 2012 om 22:14

Haha nee Xd
Denk gewoon puur toeval dat we ongeveer het zelfde posten...

19 maart 2012 om 22:16

hahah nee ik ben geen Themessishow. Maar wel opvallend dat hij hetzelfde als mij hierover denkt. Alleen denk ik niet dat Gai voor het geld koos (misschien wel een beetje) maar de reden dat hij weg wou was dat hij op korte termijn veel minuten op een zo hoogst mogelijk niveau wou maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren