Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Debuut lonkt voor Premier League-sensatie: ‘Hij heeft de kwaliteit ervoor’

Laatste update:

Harry Kane is niet te houden in Engeland. De aanvaller van Tottenham Hotspur maakte al 29 doelpunten in alle competities en dat leverde hem een uitnodiging voor de nationale ploeg van Engeland op. Ploeggenoot Nacer Chadli bij Tottenham Hotspur verwacht dat Kane een prachtige carrière op het hoogste interlandniveau tegemoet gaat.

/

“Hij werkt goed samen in een groep en ik weet zeker dat hij snel geaccepteerd wordt door de andere spelers. Hij heeft de kwaliteit en de mentaliteit om op het hoogste niveau te spelen. Hij is een uitstekende en zeer getalenteerde voetballer”, laat Chadli weten aan Sky Sports.

Engeland speelt vrijdag op Wembley in het kader van de EK-kwalificatie tegen Litouwen. Vier dagen later is Italië in Turijn de tegenstander in een oefenwedstrijd. Kane stevent af op een basisplek, omdat Daniel Sturridge geblesseerd is afgehaakt.

Harry Kane verdient een basisplek bij Engeland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me een overbodige vraag, tuurlijk verdiend Kane een basisplek. Alles wat die jongen aanraakt veranderd bijna in goud dit seizoen. Verder lijkt me het ook nog eens een super sympathieke gast zonder rare fratsen.

24 maart 2015 om 17:04

Hoeveel wedstrijden heeft hij gespeeld

24 maart 2015 om 17:15

43 wedstrijden, 29 goals.

Sterke spits, lijkt in zijn manier van spelen wel wat op Bony. Goed dat hij zijn debuut mag maken, Tottenham en Engeland kunnen nog veel plezier aan hem gaan beleven.

24 maart 2015 om 18:59

Hij is lang nirt zo sterk aks biny en ook niet zo lang.

24 maart 2015 om 21:48

Kane is langer dan Bony hoor. (1,88 tegenover 1,82)

Ik denk toch dat het een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Litouwen is VZ, en geen WK

Verder ben ik het helemaal met Chadli eens, erg sterke spits. Wel apart dat hij dan niet tegen Jones en Smalling kon scoren twee weken terug, maar dat terzijde. Hopen dat het een grote wordt, heeft Engeland wel weer eens nodig.

24 maart 2015 om 17:20

Misschien een off day, het kan aan veel factoren liggen.

24 maart 2015 om 17:48

Dat is niet "apart". Kwaliteit van de cv's van de tegenstander speelt ook wel mee, maar zeker niet het meest. United was gewoon zeer goed die dag

Harry Kane, wat een spits zeg. Samen met Lacazette de spitsen van dit seizoen. Hopelijk blijft hij nog enkele jaren in de Bpl, dan kan hij wel een stap hogerop maken, maar naar welke club, dat weet ik niet. Want de spitsenpositie bij alle topclubs in de wereld zijn goed bezet.

De BPL moet vaker Engelse spelers in de basis zetten. Goed voor het Engelse voetbal en leuk voor de Bpl. Want al die buitenlanders daar maken echt een puinhoop daar. Als je kijkt hoe ze presteren in de CL met zulke spelers, kan toch niet. Enige clubs die nog wat Engelse spelers opstelt zijn de lagere clubs en Liverpool, Tottenham en soms Manchester United.

Een debut zit er zeker in, Sturridge heeft zich vandaag ook nog geblesseerd afgemeld, lijkt me niet dat Hodgson hem geen kans gaat geven dan. En het zou zeer verdient zijn.

Kane en Rooney samen een duo !! Alleen dan hebben ze kans tegen Italiã«. Italiã« is Engeland vaak de baas. Is ook wel logisch, Italiã« heeft betere talenten en veel meer ervaring en vechtersmentaliteit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren