Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Debuut in de ArenA was bekroning op al die jaren hard werken’

Laatste update:

Mickey van der Hart is achter Jasper Cillessen en Kenneth Vermeer de derde keeper van Ajax. De doelman traint mee met de eerste selectie, maar hij werkt zijn wedstrijden af in Jong Ajax. Vrijdag speelt Van der Hart met de talentenploeg in de Amsterdam ArenA tegen FC Den Boch. Het spelen in het stadion is een bijzondere ervaring voor de sluitpost.

/

In de bekerwedstrijd tegen ASWH speelde Van der Hart voor de eerste en enige keer in het stadion. “Ik liep toen al zeven jaar rond bij Ajax en al die jaren in de jeugd werk je toe naar het moment dat je in de ArenA mag spelen. Voor mij was dat een speciaal moment en dat koester ik. Het debuut in de ArenA was een bekroning op al die jaren hard werken. Dat voelde heel goed”, laat Van der Hart optekenen via de officiële kanalen van de club.

Volgens de negentienjarige Van der Hart is het voor de spelers van Jong Ajax een mooie en leerzame ervaring om in het stadion te spelen. “Als ze straks een keer moeten invallen in Ajax 1 dan weten ze hoe dat is”, klinkt het.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom word er deze keer in de arena gespeeld?

25 februari 2014 om 13:37

Weet niet zeker maar Ajax vrouwenelftal speelt ook die middag in de ArenA en supporters kunnen voor 5euro beide wedstrijden zien, dus misschien heeft dat er mee te maken

25 februari 2014 om 13:39

Dat is een stukje marketing: voor 5 euro kunnen mensen een kaartje kopen, en dan mogen ze eerst naar de wedstrijd tussen de dames van Ajax en Twente, en daarna Jong Ajax tegen Den Bosch, en je krijgt er "gratis" (dus voor die 5 euro) een clubcard bij. Eigenlijk slijten ze dus clubcards om mensen in de Arena twee wedstrijden te laten zien die normaliter gratis op De Toekomst zouden zijn.

25 februari 2014 om 13:42

Ok thanks. Klinkt zo wel logisch ja.

25 februari 2014 om 13:47

Jong Ajax is dit hele seizoen al 5 euro per wedstrijd, de dames zijn wel gratis te zien.

25 februari 2014 om 13:51

Dat is niet waar, enkel voor mensen met een clubkaart. Anders is het 10 euro.

25 februari 2014 om 13:52

Voor Jong Ajax betaal je sowieso altijd al entree. Mensen met een clubcard, SVA-kaart of seizoenskaart betalen 5 euro, kinderen tot 12 jaar 1 euro en mensen die nog niet in het bezit zijn van een cc betalen 10 euro en krijgen dan een clubcard erbij. Dames zijn wel altijd gratis.
Dus dat Ajax "clubcards slijt voor 2 wedstrijden die normaal gratis zijn" klopt niet.

25 februari 2014 om 13:56

Je moet een sva card bestellen. Je krijgt geen club card erbij. Zo makkelijk is het niet... ot: Hoop echt dat Van der Hart tweede keeper voor Ajax wordt. Het is deze jongen echt gegund. Vermeer is toch wel beter, maar zijn tijd bij Ajax zit er echt al op.

25 februari 2014 om 14:08

Ah, dat je voor Jong Ajax betalen moet wist ik niet - ik kan nooit op maandagavonden, dus ik heb me daar niet in verdiept. Het is nu in ieder geval helder

25 februari 2014 om 14:21

@ simpatico, dat is alleen de eerste keer, dan betaal je 5 euro entree en 5 euro voor de clubcard. Die clubcard blijft daarna gewoon geldig waardoor je volgende wedstrijden weer 5 euro kosten.

25 februari 2014 om 14:43

Wat ik overigens niet begrijp aangezien het niveau van de dames echt dra-ma-tisch is. Speelde afgelopen week tegen de plaats club hier in de buurt Rcl, maar wat een F-jes voetbal zeg.. Vorig jaar won RCL zelfs met 2-1, zegt genoeg.
Afschaffen deze onzin.

25 februari 2014 om 15:16

Dames gratis ? Wat een onzin

Een prima derde doelman voor Ajax. Ik ben ook een voorstander van Nederlandse talenten als derde doelman te hebben in plaats van een oude kracht als een Heijblok of Verhoeven. Een talent zou qua niveau toch niet veel moeten schelen met een Heijblok of Verhoeven. En het voordeel is dan dat een talent als Mickey op deze manier langzaam aan het eerste kan ruiken en stap voor stap richting het eerste kan gaan. Daarom ben ik blij dat steeds meer Eredivisieclubs ook kiezen voor Nederlandse doelmannen. Zie een Twente met Stevens en Marsman ipv Michajlov, Groningen met Bizot ipv Luciano, PSV met Zoet ipv Tyton en Isaksson. Zo geven we de Nederlandse doelmannen tenminste een goede kans om door te groeien ipv paar pannekoeken uit het buitenland te halen die vaak nog slechter zijn.

Die zit volgend jaar op de bank bij Ajax1 daar Vermeer weg gaat. Toch altijd leuk om te zien hoe goed ajax keepers opleidt.

25 februari 2014 om 13:54

Voor Stekelenburg waren er een paar jaar van twijfels hoor. Lobont en Didulica streden om de 1ste plek, terwijl Stekeleburg nog te jong was en Timmer gewoon niet goed genoeg was.

25 februari 2014 om 14:20

Met momenteel als actieve keepers Steek, Vermeer, Bizot, Hahn, Padt, Verbist loopt er aardg wat rond inderdaad. En dan ben ik er vast nog wel eentje vergeten

25 februari 2014 om 16:22

Er is toch ook een Kramer ofzo naar Heerenveen gegaan, omdat de concurrentie hevig was bij Ajax (vooral Leeuwenburgh en VD Hart, en af en toe Vermeer, destijds Cillessen).

25 februari 2014 om 17:20

Ja maar die keept niet. Om nou ook nog eens alle oud keepers te noemen die niet in het eerste staan ging me wat ver

Prima keeper, voorlopig enkel voor de bank. Hij is nog lang niet op het niveau van een Ajax-doelman. Lekker zijn wedstrijden in de JL pakken en volgend jaar verhuren aan een degradatiekandidaat in de eredivisie om meer ervaring op te doen.

Is dat een nieuwe club den Boch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren