Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De wereld zal niet vergaan als ik nog een jaar bij AZ blijf’

Laatste update:

Muamer Tankovic begon nadat hij in 2014 van Fulham naar AZ kwam veelbelovend, maar het afgelopen seizoen liep voor de 22-jarige Zweed uit op een deceptie. John van den Brom deed niet vaak een beroep op de diensten van de aanvaller en Tankovic moest zich ook een aantal keer bij Jong AZ melden. Wat het volgende seizoen precies voor hem in petto heeft, weet hij nog niet.

“Het leven buiten het voetbal is erg goed, maar wat het voetbal zelf betreft kon het beter. Ik denk dat ik het goed heb gedaan in de wedstrijden die ik wel heb gespeeld. Ik had graag meer gespeeld, maar zo gaat het nu eenmaal. Soms zit je op de bank, soms speel je”, blikt hij terug tegenover Norrköping Tidningar. “Ik heb verder nog een deuren dicht gegooid, we zullen zien wat de club wil. Ik hoop niet dat het zo gaat als vorig jaar, dat weet de club ook.”

“Ik heb verder nog niet met andere clubs gesproken, maar als het een goede club is die in me gelooft en honderd procent voor me wil gaan, dan zou dat een oplossing kunnen zijn”, gaat Tankovic verder. “Ik heb nog een contract voor twee jaar en het zal niet eenvoudig zijn om me over te nemen. De wereld zal ook niet vergaan als ik nog een jaar bij AZ blijf. Ik heb het naar mijn zin, het is een mooie club en ze investeren nu flink. Het enige dat ik wil is goed spelen.”

Vind jij dat AZ Muamer Tankovic moet laten gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel typerend dat het eerste dat hij zegt is dat het leven buiten voetbal goed is, in plaats van dat hij te weinig heeft gespeeld. Zegt genoeg over zijn instelling en waarom dat enorme talent er maar niet uit komt. Technisch is hij zo goed, maar mentaal is hij niet op niveau AZ.

9 juni 2017 om 00:55

Klopt.. ik zie ook aan hem dat hij qua techniek een zeer hoog niveau aan zou kunnen maar dat hij ook een beetje lui/laks oogt. Zonde, want het is misschien potentieel een europese subtopspeler

9 juni 2017 om 07:33

Dos Dantos is zowel technisch als mentaal dramatisch dus ik snap je punt niet.

9 juni 2017 om 10:55

Maar feit is ook dat vd brom de juiste snaar niet kan raken bij hem, waardoor hij door het vuur gaat voor vd brom. Tankovic haalt het beste niet uit zichzelf bij az. Ik denk dat hij onder een andere coach helemaal zou kunnen opbloeien

9 juni 2017 om 11:46

ja het problem ligt dat vd Brom niet het beste haalt uit Tankovic. Alle twee een beetje schuld denk ik. Ik zie liever vd Brom vertreken als Tanko.

Blijf het best raar vinden, zo veel zie ik AZ nou ook weer niet, maar Tankovic maakt op mij best een goede indruk en zou denken dat hij probleemloos mee zou moeten kunnen om in de basis te spelen.

9 juni 2017 om 07:13

Probleem is ook dat hij geen positie heeft waar hij echt uitblinkt. Aanvallende middenvelder, linksbuiten, valse spits, overal is het net niet. Uiterst jammer aangezien hij technisch de beste speler van AZ is. Hij heeft helaas ook niet de echte winnaarsmentaliteit, althans, die is niet terug te zien op het veld.

9 juni 2017 om 07:55

Ja dat zie je ook wel, heeft we branie en flair in z'n spel
Maar ook heel
Erg nonchalant.

Iedereen die iets van zijn carrière wil maken moet weg als deze trainer blijft. Tankovic is met afstand de beste van alle ellende links voorin maar hoort niet bij de vriendjes van John.

9 juni 2017 om 08:49

Wat ik eigenlijk het vreemdste van alles vind is dat Van den Brom de beste speler voor de linkerkant de minste kansen geeft en de zwakste optie de meeste kansen. Het is eigenlijk best treurig dat Az met deze trainer aan blijft kloten want hij bakt er werkelijk helemaal niets van.

9 juni 2017 om 08:58

Niemand snapt dat. Net als het blijven volharden in Rienstra en diens onbegrijpelijke invalbeurt tegen Utrecht. Of het lange tijd handhaven van Johansson. Vriendjespolitiek.

9 juni 2017 om 13:41

Ik zou er veel voor over hebben om van den Brom te zien vertrekken. Wat een vreselijke slechte trainer is hij toch. Ik ben echt teleurgesteld in de directie, die blijven lekker wegkjken. Iedereen ziet toch dat dit niet meer werkt?

Leuke voetballer maar nog wel vaak de ene keer een 9 en de andere keer een 4. Jammer dat hij afgelopen seizoen zo weinig kansen kreeg van de trainer. Maar die maakt wel meer beslissingen waar je je vraagtekens bij mag zetten.

Blijf het toch opvallend vinden dat Tankovic geen basisplaats heeft bij AZ. Heb hem, als ik hem zag spelen, altijd wel een goede speler gevonden en in mijn ogen is hij sowieso beter als dos Santos (die ik trouwens meer een middenvelder vind) en altijd als Tankovic speelde, dan kwam hij aardig dreigend over en ook is hij een vleugelaanvaller met genoeg scorend vermogen en ik denk dat als je hem het vertrouwen geeft, dat AZ dan ook echt veel plezier aan hem zal beleven.

9 juni 2017 om 13:39

Er is maar één reden dat Tankovic niet speelt en die reden is dat hij niet bij de vriendjes van van den Brom hoort. Niemand, maar dan ook letterlijk niemand bij AZ snapt hier iets van, hij is namelijk veel beter als Dos Santos, al gaat dat al snel. Levi Garcia, ja, dat is een leuk talent, maar dat is geen AZ speler.. Tankovic hoort onze linksbuiten te zijn. We missen sowieso al wat creativiteit en lef.

Enkeltje pec zwolle en ruilen met tedvan der pavert van der pavert kom maar naar az

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren