Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De vergelijking met Rijkaard, dat is als jonge jongen mooi om te lezen’

Laatste update:
/

Riechedly Bazoer doet het uitstekend bij Ajax. In de Klassieker tegen Feyenoord mocht hij in de basis beginnen en daarna maakte hij met name indruk tegen FC Twente en Legia Warschau. De achttienjarige middenvelder krijgt complimenten en daar is hij erg blij mee.

“Het is mooi dat ik het kan laten zien”, laat hij weten via de officiële kanalen van Ajax. “Ik heb wat dingen gelezen op internet, zoals een vergelijking met Frank Rijkaard. Dat is als jonge jongen mooi om te lezen.”

Hoofdtrainer Frank de Boer geeft hem vertrouwen en dat vindt de jongeling erg mooi. “Ik wil het op het veld laten zien, ik wil belangrijk zijn en ik hoop dat ik dan de volgende wedstrijd weer in de basis mag beginnen”, klinkt het.

Riechedley Bazoer verdient het om een basisplaats te houden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zondag hem ook mooi opstellen dit wordt een hele goede voetballer !!

20 februari 2015 om 18:54

Glazen bollen zijn tegenwoordig heel erg in zie ik. Laten we niet weer een speler na 3/2 goeie wedstrijden de hemel in prijzen dan kan hij alleen nog maar tegenvallen zie bakkali.

20 februari 2015 om 19:07

Vind dit een beetje een jaloerse reactie. Als je naar bakkali kijkt, zie je een vleugelspeler met flair en onbevangenheid. Die beginnen altijd geweldig(zie ola John, elia, boetius. Bij een middenvelder van 18 als Bazoer zie je tactisch inzicht, kracht en een geweldige passing. Dit zijn in mijn ogen zeer belangrijke punten. Zie dan ook niet in waarom je niet mag zeggen dat dit een grote worden kan.

20 februari 2015 om 19:17

Jaloers? Met guardado hebben wij een betere 6 in huis(mening) je mag best zeggen dat je denkt hij een grote gaat worden. maar om hem na 2 wedstrijden al te gaan vergelijken met een nederlandse legende in het voetbal vind ik persoonlijk wat te ver gaan.

20 februari 2015 om 19:27

Er zijn vast genoeg gevallen te noemen van spelers die in het begin worden opgehemeld en vervolgens toch tegenvallen, echter vind ik Bakkali daar geen goed voorbeeld van. Natuurlijk viel Bakkali ook door alle ophemeling tegen (lees te hoge verwachtingen), maar ook zijn zeer jonge leeftijd en de stugge relatie tussen hem en PSV speelden een zeer grote rol in zijn uiteindelijk ontwikkeling. Bakkali lijkt me op het oog een wat ze noemen "moeilijke jongen", maar wel een geweldige speler en het zou me dan ook niet verbazen als hij bij een andere club toch not tot een succes weet uit te groeien.

20 februari 2015 om 20:51

Ja klopt, maar dit was ook met name het werk van sierd de vos. Mooie kerel, maar zijn uitspraken moet je dan ook met een korreltje zout nemen. Echter qua stijl lijkt hij er wel op.

20 februari 2015 om 19:06

Je moet zo'n jongen nog geen 2 wedstrijden per week laten spelen. Lekker rouleren met riedewald, sinkgraven. Heb liever dat hij er donderdag weer staat. We zullen hem dan hard nodig hebben.

Hopen dqt hij deze vorm door kan zetten! Vind hem de laatste 2 wedstrijden geweldig! Staat overal!

En zo begint het weer. 2 goede wedstrijden en direct krijgt hij de hele nederlandse media over zich heen. Het middenveld werd samen met hem overlopen door LEGIA en nu is hij de nieuwe Rijkaard. Juist. Een enorm talent, vast, maar geef hem eerst een jaar voor we hem massaal dit soort dingen zeggen..

20 februari 2015 om 19:47

De slechte 2e helft lag vooral aan dat de vleugelverdedigers van Legia steeds opkwamen ende vleugelaanvallers van Ajax niet terugkwamen, ik vond Bazoer een ijzersterke indruk maken,sterk in de duels en sterk aan bal, hopen dat hij de lijn kan doortrekken dan kan het een hele goede speler worden!

20 februari 2015 om 19:56

Download anders even de app squawka en bekijk de statistieken van Bazoer van gisteravond even. Indrukwekkend kan ik je vertellen.

hahaha vraag me af wat hij allemaal van rijkaard weet op deze leeftijd..laten we alstublieft rustig blijven met jonge gasten al te gaan te vergelijken hoeveel nieuwe kluivert's zijn er wel niet geboren..

Dit is eindelijk een speler die A, goed kan voetballen en B, ook mentaal goed in elkaar zit en ook nog fysiek goed van hem af kan bijten , en dat is nu ook gelijk het verschil met bv Andersen die is fysiek helemaal niets , nee deze jongen komt er wel mits hij goed begeleid wordt want hij is nog maar 18 dus eigenijk nog gewoon A junior .

Hedwiges madurodam is al de nieuw Rijkaard . Bazoer kan dus hooguit de nieuwe maduro worden. Oftewel 2 goede wedstrijden en meteen in ophemelen en daarna in oranje schreeuwen .....

Leuk spelertje, maar laat ie eerst maar eens n constant seizoen draaien.

Maar het is altijd mooi dat jeugdspelers bij Ajax doorbreken . Na verthingen , Vermaelen eriksen, boulesen, . Andersen Fischer serero, nog een Amsterdamse jongen die zijn alle juegdelftallen bij Ajax doorliep.
Weer een echte Ajax product die doorbreekt !

20 februari 2015 om 19:23

Dit is zo een spontaan en origineel inzicht dat ik bijna zou vergeten een compliment te geven voor de foutloze spelling, grammatica en interpunctie.

20 februari 2015 om 19:31

Zoveel onwaarheden in een bericht dat is knap. Ten eerste komt bazoer uit utrecht. Heeft hij 6 jaar in de jeugdopleiding van psv gezeten en is hij als zovele van je lijstje op een latere leeftijd (16,17,18) bij een andere club weggeplukt dus een jeugdproduct is het niet.

20 februari 2015 om 20:01

Deze jongen deelt een sneer uit aan de zogenaamde "eigen" jeugd. Jij vat het heel anders op.

20 februari 2015 om 20:22

Het moge duidelijk zijn dat elk woord van zijn reactie sarcastisch was.

On: Lekker spelertje, dat zeker! Ik snap niet waarom PSV hem niet op het middenveld wilde laten spelen, want hij doet het er nu uitstekend. Gaat wel nog zeker in een dipje komen, maar komt vast allemaal wel goed.

Doet het prima tot nu toe, in ieder geval de afgelopen drie wedstrijden. Daarvoor een beetje naief speelde hij, maar hij is pas 18 he. Riedewald vind ik overigens meer op Rijkaard lijken.

De mensen moesten zich schamen om hem te vergelijken met Rijkaard. Rijkaard was namelijk 2 klasse beter.eerst maar eens 30 wedstrijden een 7 scoren en dan zien we wel weer.

Wat piepen julie nu over 2 wedstrijden? Hij is aanvoerder geweest van alle jong oranjes. Dit is gewoon een heel groot talent doe het al jaren laat zien.

20 februari 2015 om 19:23

Die

Maduro, Mendes da Silva...

Succes Riechedly!

En daar gaan we weer als Nederlanders.
Als deze jongen een Spanjaard, Braziliaan of Italiaan was geweest en net een paar wedstrijden in het eerste van Real, Milan of ergens in Engeland had gespeelt hadden dezelfde Nederlanders die nu negatief zijn hem opgehemelt.
Veel Nederlanders kunnen het gewoon niet uitstaan dat een ander Nederlander ergens goed in is. Als een Nederlander een Lamborghini kan veroorloven, is het een patser. Als iemand zichzelf wel goed vind voetballen is hij arrogant. Is het een buitenlander die hetzelfde doet is het een baas.

20 februari 2015 om 19:51

Wat een grote onzin zeg. Van zowel een Nederlands als buitenlands talent moet je naar pas 2 wedstrijden die boel niet groter maken dan het is. Speelt hij constant goed is hij in mijn ogen echt pas groot talent.

20 februari 2015 om 20:00

Wat nou onzin. Klopt als een bus met wat ik zeg. En als je beter leest, dan zie je dat ik het over algemeen heeft. Als het over een buitenlandse talent gaat, word er nooit gezeurd over het aantal wedstrijden dat talent gespeelt moet hebben. Maar talenten vanuit Nederland moeten zich altijd meer bewijzen. Gelukkig maar dat het buitenland het wel altijd anders ziet met de talenten vanuit Nederland.
Nederlanders maken zichzelf steeds meer belachelijk met hun " Ik weet het beter " karakter.
Het gaat met Bazoer er helemaal niet om hoeveel wedstrijden hij heeft gespeelt. Het met Rijkaard vergelijken heeft helemaal niets te maken dat hij ook daadwerkelijk zo goed is als Rijkaard was. Het gaat erom dat hij op Rijkaard lijkt. Dat is het vergelijking. Laten we hopen dat hij net zo goed word, of zelfs beter.

20 februari 2015 om 21:07

Jij heb absoluut gelijk.
Als hier iemand topscorer word die verder overal faalde is onze competitie een lachertje.
Als iemand hier mislukt of niet opvalt die verder overal slaagt is het toeval.

Altijd is het gras groener bij de buren.

Jammer dat ajax hem gestolen heeft van psv

20 februari 2015 om 21:07

Met een zak over z'n hoofd achter in de auto gegooid. Net toen PSV Sparta overviel en Willems en Depay ontvoerde. Zagen ze nooit aankomen!

20 februari 2015 om 21:07

Tja en ze hebben nog steeds niemand opgepakt

Bazoer is al klaar voor oranje als hij de nieuwe maduro is. Ik verwacht een uitnodiging voor bazoer van guus de volgende keer

Ze kunnen beter zimling opstellen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren