Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De tendens is dat spelers momenteel lang wachten, daar heb je mee te maken’

Laatste update:

Voor Excelsior heeft het aantrekken van een nieuwe centrale verdediger de hoogste prioriteit. Trainer Mitchell van der Gaag heeft namelijk weinig keuzemogelijkheden achterin. Momenteel heeft de oefenmeester in de verdediging alleen nog maar de beschikking over Jurgen Mattheij en Milan Massop en de backs Desevio Payne en Lorenzo Burnet. Ook een extra keeper en een aanvaller zijn gewenst in Rotterdam.

“Er moeten nog zeker twee verdedigers bij”, aldus Van der Gaag in gesprek met Voetbal International. Met Jeffry Fortes heeft de trainer nog een middenvelder die eventueel als rechtsback uit de voeten kan, maar die situatie is verre van ideaal, erkent hij. “De tendens is dat spelers momenteel lang wachten. Daar heb je mee te maken. Excelsior staat er goed op, dat merk je wel, maar we moeten geduld hebben.”

Algemeen directeur Ferry de Haan benadrukt dat de Rotterdammers op zoek zijn naar defensieve versterkingen. Wout Faes, die door sc Heerenveen vorig jaar werd gehuurd van Anderlecht, wordt als kandidaat genoemd. De Haan wil echter niet ingaan op de vraag of Faes, die vorig seizoen acht competitieduels in actie kwam voor de Friezen, naar Excelsior verkast. “Deze week hoop ik twee gesprekken te hebben, met een Belgische en een Nederlandse centrale verdediger.”

Ook een sluitpost staat hoog op het verlanglijstje van de Kralingers. “Met Alessandro Damen hebben we een doelman die het mag laten zien, we hebben zijn contract niet voor niets verlengd”, vertelt Van der Gaag. “Hij kan zijn kans pakken. Maar er moet nog een doelman bij, want we hebben er nu maar twee.” Daarnaast moet het plotselinge vertrek van aanvaller Terell Ondaan naar Turkije opgevangen moeten worden. “Er lopen wat contacten. Ik zou graag ook nog een pinchhitter hebben, maar daar zoekt iedereen naar”, besluit de trainer.

Denk jij dat Excelsior zich nog flink gaat versterken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je ziet inderdaad bij veel meer clubs dat ze complete linies nog niet op orde hebben. Excelsior heeft momenteel uberhaupt maar 16 contractspelers voor het eerste elftal, waarbij het middenveld wel aardig bezet is nu alleen de verdediging en aanval verre van. Qua spelers die interessant kunnen zijn voor Excelsior en transfervrij zijn, denk ik aan Falkenburg, Fischer, Apau, Van der Struijk, Van Anholt, Tshimanga, Trybull, Tim Heubach, Paulussen, Maduro, Furdjel Narsingh, Leroy George, Anco Jansen. Niet iedereen zal meteen willen komen, maar als ze medio augustus nog geen club hebben dan zie ik ze wel aanschuiven voor een gegarandeerde basisplek.

4 juli 2017 om 14:50

Mooi lijstje. Voor excelsior zouden fischer falkenburg paulissen en george goede versterkingen zijn.

4 juli 2017 om 15:27

Volgens mij gaat het over Laurens Paulussen, de back van KV Mechelen. Onze Paulissen ligt namelijk nog een jaar vast.

Nou in Groningen hebben we nog wel een Van der Laan lopen! Eventueel Reijnen ook nog. Vd Laan breng ik zelf nog wel naar jullie toe. Nooit fit maar is erg tevreden met de centjes die die krijgt dus blijft lekker zitten.

Ondanks alles weet Excelsior - voor haar budget - toch altijd grote namen te halen. Dat geldt niet alleen voor spelers, maar zeker ook voor trainers. Cor Pot, Adrie Koster, Mario Been, Alex Pastoor, Leon Vlemmings en Ton Lokhoff bijvoorbeeld.

Wessel Dammers huren van Feyenoord zou een goede oplossing kunnen zijn. Speelde aardig op Old Trafford en heeft zo te zien weinig toekomst bij Feyenoord 1.

Als ik excelsior was gewoon voor vd laan gaan. Ik wist trouwens niet dat payne nu bij excelsior zit

Ik hoop dat Faes het beter bij Excelsior gaat doen maar man man wat was die man slecht bij Heerenveen.

Dat is bijna een hele linie ex-groningers achterin en laat dat nou net hete puntje zijn waar Groningen niet goed op scoort. Ja er moet zeker wat bij. Ik hoop dat ze wat uit de hoed weten te toveren, want vind het altijd een leuke ploeg. Ze zullen weer in de onderste regionen moeten vechten en dan hopen dat andere ploegen het minder doen. Tegen het einde van de transferwindow kunnen ze misschien nog een paar spelers vinden die geen club hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren