Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Roon grapt op X met Van Dijk na historische overwinning op Liverpool

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Marten de Roon, die op X de draak steekt met Liverpool-aanvoerder Virgil van Dijk.

Donderdagavond werd Liverpool op Anfield afgedroogd door Atalanta, de club van Marten de Roon. Het elftal van Jürgen Klopp kwam al in de eerste helft met 0-1 achter en zag na de rust de problemen alleen nog maar groter worden.

Uiteindelijk wist Atalanta het duel in de kwartfinale van de Europa League met 0-3 te winnen, waardoor de Italiaanse club een hele goede uitgangspositie heeft voor de return van volgende week.

Bij beide elftallen begonnen twee Nederlanders in de basis. Aan Italiaanse zijde stonden Teun Koopmeiners en De Roon aan de aftrap. Bij Liverpool begonnen Cody Gakpo en Van Dijk.

De Roon en Van Dijk droegen beiden de aanvoerdersband van hun club en werden gefilmd tijdens de toss. De Roon plaatste de beelden na afloop op X en monteerde een tekstballonnetje boven het hoofd van Van Dijk met de tekst: “Als wij winnen, tackle me dan niet volgende keer bij Oranje.” Uiteindelijk bleek dat verzoek onnodig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi man! Wie had deze uitslag verwacht?! Echt super knap van Atalanta, hopelijk maken ze volgende week de klus af

Marten de Roon is echt een jongen met enorm veel humor. Als je kijkt op zijn sociale media kom je meer van dit soort dingen tegen. Daarnaast speelt deze jongen eigenlijk altijd een prima wedstrijd als stofzuiger, en wordt hij naar mij inziens altijd onterecht bekritiseerd. Deze jongen weet dat hij voetballend niet zo sterk is, maar daar is die ook niet voor. Hij zorgt er gewoon voor dat de persoon naast hem veel meer risico in zijn spel kan leggen. Dit zie je ook bij Atalanta. Door de Roon kunnen de middenvelders met veel risico spelen en maakt hij het hele team beter.

12 april 2024 om 10:21

Alsnog hebben we in oranje inmiddels spelers die precies kunnen doen wat hij kan en daarnaast ook nog goed aan de bal zijn. Super leuke vent dus, maar niet meer goed genoeg voor oranje.

12 april 2024 om 12:31


tottenham71
Datzelfde zou ook wel eens voor van Dijk kunnen gelden. Is allang de speler niet meer die hij was.

12 april 2024 om 15:41

Van dijk wordt dit jaar juist geroemd dat hij weer het oude niveau aantikken van voor zijn blessure. Vreemde opmerking dus van je

12 april 2024 om 14:42

De Roon is gewoon wat Haaland in de spits is.
Haaland kan vreselijk goed afmaken en positie kiezen maar niet meevoetballen.
De Roon is een speler die gespecialiseerd is in het ontregelen van aanvallen en uitstekend de balans bewaakt.
Ga je hem vragen mee te voetballen dan haakt hij af, vraag je hem te doen waar hij goed in is, dan heb je een uitstekende '6'.

13 april 2024 om 05:05

In Nederland hebben we het liefst 11 Wesley Sneijders of Arjen Robbens op het veld. En als die een x een paar mindere potjes spelen (zie ook Seedorf en Simons), dan gaan we ze ook meteen bekritiseren.

Alleen om zijn twitter account moet je De Roon al meenemen naar het EK. Lijkt me nou echt een geinige kerel om erbij te hebben in de groep en toch lang niet de hele selectie gaat spelen, zeker met 26 man.

Dat filmpje dat ie een signeer sessie houdt in de fanshop is echt fanatastisch. De Nederlandse Crouch.

De eerste reactie hierboven getuigen van de kortzichtigheid van veel supporters. Je hebt voor zijn positie gewoon 4 of 5 spelers die aantoonbaar beter zijn, dan moet je niet meer teruggrijpen naar de Roon. Ja, bij Atalanta speelt hij beduidend beter dan bij Nederland omdat hij daar volledig in zijn recht komt. Maar tenzij wij ons systeem gaan omzetten om Marten in zijn kracht te krijgen heeft dat weinig zin.

Leuke stofzuiger, vooral een leuke gast als persoonlijkheid, maar zeker niet NL elftal materiaal.

12 april 2024 om 10:54

Dat er 4-5 spelers aantoonbaar beter zijn is ook erg subjectief.
De enige grote ster op het middenveld is Frenkie, maar jammer genoeg is het in oranje nog niet gelukt om met hem op het middenveld een goede combinatie te vinden van wat lekker loopt.
Met de Roon loopt dat niet lekker, dat is ook een reden dat de roon wat mij betreft afvalt. Samen met de andere middenvelders loopt dat jammer genoeg ook niet, de andere middenvelders hebben eigenlijk voornamelijk leuke dingen laten zien in de wedstrijden dat Frenkie er niet bij was.

De Roon is een speler met ervaring die weet wat hij kan en niet kan. In Nederland geven we graag af op dit soort type voetballers maar hij bewijst met prestaties het ongelijk. En zij die dat niet willen zien zijn flink kortzichtig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren