Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

De paus zag favoriete voetballer ter wereld vorig jaar nog schitteren bij Ajax

Laatste update:

Paus Franciscus heeft uit de doeken gedaan wie zijn favoriete voetballer is om naar te kijken. De bisschop van Rome werd geboren in de hoofdstad van Argentinië, Buenos Aires, maar kiest niet Lionel Messi als lievelingsspeler. In plaats van de zesvoudig winnaar van de Ballon d’Or kiest de paus voor een andere landgenoot: Lisandro Martínez.

De burgemeester van Manchester, Andy Burnham, was afgelopen week op bezoek in Vaticaanstad. Tijdens het bezoek kreeg de paus als cadeau een gesigneerd Manchester United-shirt van de voormalig Ajacied overhandigd. Volgens The Athletic-journalist Jamie Whitwell had de paus eerder aan Burnham laten weten dat Martínez zijn favoriete speler is om naar te kijken. Manchester United reageerde op de uitspraak van de paus door Burnham een gesigneerd shirt mee te geven.

Bij het gesigneerde shirt zat ook een persoonlijke boodschap van de wereldkampioen. ‘Su Santidad, con mucho carino, LM’, zo viel er te lezen. De Nederlandse vertaling van die boodschap is ‘Uwe heiligheid, met veel liefde, Lisandro Martínez'. In The Athletic wordt nu zelfs gesproken over een persoonlijke ontmoeting tussen de twee Argentijnen, al is het niet duidelijk wanneer die plaats zou kunnen vinden.

De Slager liep in de Europa League-wedstrijd tegen Sevilla een breuk in zijn middenvoetsbeentje op en zal dit seizoen niet meer in actie komen voor the Red Devils. De blessure is een flinke aderlating voor Erik ten Hag, omdat Martínez kon rekenen op een vaste basisplaats op Old Trafford. Zo kwam hij dit seizoen al tot 45 wedstrijden voor zijn club, waarin hij één doelpunt wist te maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zou toch denken dat hij vaak naar Arsenal
kijkt, met Jesus in de spits.

24 april 2023 om 12:45

Of wellicht heeft hij gisteren van Newcastle genoten toen hij Nick Pope aandachtig volgde

24 april 2023 om 13:22

Ik had voor Al Ittihad gekozen, met Nuno Espirito Santo aan het roer

24 april 2023 om 13:28

Hij heeft een hekel aan Liverpool sinds Darwin daar voorin loopt.

Paus heeft wel smaak!

@VZ foutjes maken is menselijk, maar Messi heeft toch echt 7 keer de gouden bal gewonnen, en niet zes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren