Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De meeste lol had ik met Materazzi, hij leerde me Italiaanse scheldwoorden!'

Laatste update:
/

Yuto Nagatomo staat al een tijdje op de nominatie om Internazionale te verlaten, maar de Japanner is nog steeds speler van i Nerazzuri. Hij liet er naar eigen zeggen zelfs mooie aanbiedingen voor schieten om de club trouw te kunnen blijven.

“Ik vind alles mooi aan Inter, ik wil hier blijven en mijn contract verlengen”, zegt de 29-jarige linksback en tevens international in gesprek met Inter Nos. “Ik heb een aanbieding van Manchester United afgeslagen, omdat ik voor deze club wil blijven spelen. Ik heb een uitstekende band met Roberto Mancini.”

Nagatomo maakt al sinds 2011 onderdeel uit van Inter en zag in de voorbije vijf jaren heel wat vedetten langskomen. Hij denkt soms dan ook met weemoed terug aan zijn begintijd in Milaan. “Ik heb het nog steeds goed naar mijn zin, maar de meeste lol had ik met Wesley Sneijder, Marco Materazzi, Javier Zanetti en Antonio Cassano”, zegt hij. “Marco leerde me Italiaans, inclusief de scheldwoorden!”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt misschien vreemd maar ik heb nooit veel gehoord over deze speler. Is hij goed genoeg voor het niveau of is het een degelijke 13 in een dozijn speler?

11 februari 2016 om 23:18

Precies dat laatste

11 februari 2016 om 23:20

Vervang degelijk door erg matig

11 februari 2016 om 23:21

In zijn eerste seizoen vond ik hem echt goed spelen.

11 februari 2016 om 23:39

In amsterdam loopt nog een vrije linksback, zou die beter zijn als deze speler of moet ik het niveau van deze speler iets hoger inschatten?

11 februari 2016 om 23:20

Nuttige kracht met een goed loopvermogen. Maar niet het niveau waar Inter naar toe wil streven vermoed ik.

11 februari 2016 om 23:21

Een leuke spelertje voor op de bank, maar niet het niveau waar Inter naartoe wil.

Heb wel vaker gehoord dat Materazzi een hele goede kerel is buiten het veld. Wat hij op het veld liet zien, dat weten wel allemaal wel haha. Wat een slager was dat zeg.

12 februari 2016 om 00:05

Toch kan ik dat stevige (lees: bikkelharde) wel waarderen. Gatusso die als een neanderthaler op het veld stond, Materazzi die als een doorgesnoven idioot tekeer ging. Wat actueler ook de streken van Pepe en Ramos die ook heerlijk een vies spelletje spelen. Zorgt ervoor dat een stadion kolkt, tekeer gaat en schudt op zijn grondvesten, prachtig. Tuurlijk hebben al deze jongens overtredingen op hun naam staan die in een rechtbank als pure mishandeling kunnen worden berecht, maar stiekem is dat ook gigantisch smullen. Beter dan dat we hier bij Vermeer om een rode kaart lopen te janken als hij Klaassen iets te laat aantikt (niet dat het onterecht zou zijn verder).

12 februari 2016 om 07:24

Ik begrijp wat je bedoeld, maar ook materazzi en gatuso stonden neus tegen neus na de scheids bij zo'n vermeer-klaassen incident om hem rood aan te smeren. Het is niet dat dit daar niet gebeurde het aannaaien van kaarten is in italie tot kunst verheven. Daarom waren die twee spelers juist zo mooi ertussen. Ontvangenln en geven, alles voor de winst. Gatusso vond ik persoonlijk fantastisch en dat was echt niet alleen een neanderthaler, die wist exact wat het team nodig had en op welk moment.

12 februari 2016 om 07:46

@tukkertje91

Haha inderdaad.
gattuso vond ik persoonlijk echt geniaal.
Iemand die elk team eigenlijk nodig heeft.
Het mooie aan hem vond ik dat hij ondanks zijn hardheid, wel altijd voor de bal ging en zelf nooit onnodig ging liggen.

12 februari 2016 om 07:52

@jdg84

Gattuso heeft alleen met zijn neus tegen de scheids gestaan, als hij een kaart kreeg waar hij het niet mee eens was.
Hij stond er juist om bekend dat als hij op de grond lag, er ook ook wat gebeurde.
Het aannaaien gebeurt helaas in elke competitie, hekel aan altijd.
Maar in Italië is nog niet eens echt een kunst, dat is meer in Spanje haha.

Ik denk dat United dan op zoek was naar een speler om op de korte termijn Shaw te vervangen en ze geen zin hadden om miljoenen neer te tellen. Ze hadden denk ik sowieso voor Coentrao moeten gaan in een eerder stadium

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren