Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De laatste achttien maanden bij Manchester City waren erg, erg zwaar’

Laatste update:

Scott Sinclair maakte tussen 2010 en 2012 indruk bij Swansea City en dat leverde hem een transfer naar Manchester City op. The Citizens betaalden circa negen miljoen euro voor de vleugelspeler, maar Sinclair kreeg geen voet aan de grond bij de grootmacht. Hij liet zich verhuren aan West Bromwich Albion, maar is inmiddels weer terug in het Etihad Stadium. Zijn toekomst ligt open: het lijkt erop dat Manchester City hem wil verkopen.

/

Volgens Sinclair was het een zware periode. “Als speler moet je door zware tijden en de laatste achttien maanden waren erg, erg zwaar voor mij”, laat hij optekenen in de Engelse media. “Ik werd verhuurd, raakte geblesseerd en moest een bloedprop laten verwijderen. Dat allemaal in een jaar. Ik kan alleen maar vooruit kijken.”

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen is Sinclair goed op dreef en hij lijkt eindelijk zijn vorm die hij in 2011 had, toen hij Swansea City naar de Premier League hielp, te benaderen. “Ik voel me goed en dat zie je in mijn prestaties. Ik scoor en ik ben weer degene die ik was bij Swansea. Hopelijk ga ik zo door en dan zien we wel wat er verder gaat gebeuren.”

Denk je dat Scott Sinclair een kans maakt op een plek in selectie van Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het lijkt mij een aankoop die door City is gedaan enkel om genoeg homegrown-players te hebben.

29 juli 2014 om 20:22

Deze jongen is gekocht voordat city de straf heeft gekregen..

Misschien wat voor Southampton. Was bij Swansea een uitstekende buitenspeler en het lijkt me dat hij toch wat sterker is geworden bij City. Enigste buitenspeler bij Southampton is op dit moment Tadic dus een snelle jongen aan de rechterkant kunnen ze zeker gebruiken. Lijkt me echt de ideale aankoop voor Koeman.

Hij speelde best goed in de wedstrijd tegen milan zondag. Dus ik ben benieuwd wat er met hem gaat gebeuren

30 juli 2014 om 01:58

Hij moet zich nu bewijzen voor een degelijke club die wellicht Europees speelt. Bij city weet iedereen, inclusief hij zelf, dat er nooit een toekomst voor hem daar was.

Manchester City heeft spelers als Milner, Sinclair, Rodwell en Richards weg doen laten kwijnen, wat ik erg zonde vind want voordat ze gekocht waren hadden ze enorm veel potentie om uit te groeien tot een topspeler. Milner heeft dan meer mogen spelen en valt geregeld in, maar toch had ik graag meer van hem willen zien.

Blessures helpen dan ook niet mee, maar ook fit zullen ze niet snel tussen die toppers komen.

29 juli 2014 om 17:04

Allemaal Engelsen. Hoe zou het toch komen dat die nu juist niet veel spelen...?

29 juli 2014 om 17:11

Of bekijk het eens anders:

Hoe zou het toch komen dat Engeland nooit iets presteert

29 juli 2014 om 17:42

Hoe zou het toch komen dat mensen altijd een oordeel of mening moeten geven.

Sinclair heeft en had geen enkel realistisch zelfbeeld. Hij had kunnen

29 juli 2014 om 17:46

Weten dat zijntransfer niets zou worden bij die koopclub en alleen gehaald is als homegrown. Spelers kiez

29 juli 2014 om 17:47

En niet meer voor de veilige optie door voor zes, zeven jaar bij een club te blijven met een bijna gegarandeerde basisplaats waar ze naam kunnen maken.

30 juli 2014 om 11:45

Zoals van Ginkel zegt, te vroeg voor de top kiezen en de verkeerde top kiezen. Als speler wil je toch niet naar een club gaan als jonkie waar je concurrent David Silva is?

Een Rodwell had bij Man utd meer tot zijn recht gekomen en niet bij, sorry dat ik het moet zeggen, koopclubs waar het gelijk make it or break it is. Bij Chelsea krijg je nog wel meer kansen dan bij Man City, omdat bij City de verwachtingen en druk torenhoog is.

29 juli 2014 om 17:58

@schop1989

Praat toch niet zulke grote onzin. Milner heeft de laatste jaren erg veel gespeeld. Sinclair was in zijn was in beide seizoenen zeer blessuregevoelig. Vorig jaar werd hij gehuurd door Wba. Waar hij ook door blessures niet aan spelen toe kwam. Rodwell had in zijn 2 seizoenen 2 zware blessures. En ook Richards mist elk jaar wel een maand of 6/7 ook door terughoudende blessures. Daarbij is Richards niet gekocht maar kwam hij uit de jeugdopleiding.

30 juli 2014 om 11:42

Onzin kan jij vinden, maar buiten die blessures werden ze dus verhuurd, zijn ze minstens een half jaar fit geweest en Milner heeft veel gespeeld als invaller en nooit de vast plek in het team gehad.

Ik noem zoiets wegkwijnen ja, maar jij mag de blessures de schuld geven.

30 juli 2014 om 12:52

Dan kan je net zo goed zeggen dat Lucas ook weinig heeft gespeeld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren