Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De komende dagen zullen jullie mijn vertrek allemaal gaan begrijpen’

Laatste update:

Massimo Moratti maakte donderdag bekend dat hij Internazionale na bijna twee decennia verlaat. Sinds november vorig jaar was hij al niet meer de hoogste baas in Milaan, nadat hij de club had verkocht aan Erick Thohir. Moratti was nog wel erevoorzitter, maar die functie legde hij donderdag neer. Veel informatie wil de Italiaan niet geven over zijn vertrek.

/

“De komende dagen zullen jullie mijn vertrek allemaal gaan begrijpen”, verklaart Moratti. “Meer statements geef ik niet, omdat er niet veel meer te zeggen is op dit moment.” In Italië gaan verhalen rond dat Moratti het oneens is met de beslissing van Thohir, om trainer Walter Mazzarri nog steeds aan te laten blijven. Toen er uit de eerste drie speelronden maar één punt werd gehaald, wilde Moratti al van de coach af.

Die berichten worden echter nog door niemand bevestigd. Thohir zegt dat hij de beslissing van Moratti om terug te treden ‘respecteert’. “We hebben elkaar gesproken en de band tussen de families zal niet anders worden. Hij blijft mij gewoon steunen en ik denk dat hij dat ook zal bevestigen, als de media hem ernaar vragen. Tegelijkertijd zal ik, als voorzitter, wat zaken moeten herzien bij de club.”

Denk jij dat Internazionale al afscheid had moeten nemen van Walter Mazzarri?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat zullen we hier toch eens van zeggen, hij heeft mooie tijden beleefd met Inter. Kampioenschap, Uefa Cup en uiteindelijk het ultieme doel: Winst CL. Inter heeft altijd de grootmachten Milan en Juventus boven zich gehad. Het team is na de CL winst enorm in verval geraakt en daar is destijds niet goed op ingespeeld. Wat betreft het aanhouden van de coach, ja wat wil je dan? Verwacht je wonderen van dit team met een andere coach? De tijden veranderen en geld regeert jammer genoeg. Je pomp er ook geld in of niet, maar dan moet je je plek ook kennen. Inter succes met jullie huidige eigenaar, maar Europese top zal het voorlopig niet zijn.

24 oktober 2014 om 08:59

Het ligt eigenlijk wel aan de coach. We hebben geen elftal als Real of barca maar het is wel een top 4 waardige elftal. Maar Mazzarri maakt telkens dezelfde fouten. Iedereen ziet dat, Thohir ziet dat ook. En je hebt gelijk, er moet flink wat geïnvesteerd worden anders zullen wij nooit meer iets bereiken.

24 oktober 2014 om 08:59

Tot dat er geld problemen aankwamen en sneijer ( toch de belangrijkste man daar) weg moest inter heeft niet veel kwalietijd meer maarja ben toch voor ROMA.

24 oktober 2014 om 09:41

Kwalitijd? Zeg me aub dat dit een geintje is?

"toen er uit de eerste drie speelronden maar één punt werd gehaald, wilde Moratti al van de coach af."

Al na 3 speelrondes? come geef een trainer de tijd! Italie is nog steeds gewend dat elke trainer die ze aannemen een voltreffer is, die tijden zijn voorbij! een trainer kan alleen succesvol zijn in een korte periode als er (flink) geinvesteerd mag worden. dat kan nu niet meer (alleen bij Juve en Roma) dus moet trainers de tijd krijgen om te bouwen aan een elftal.

24 oktober 2014 om 14:07

Hij zat er vorig seizoen toch ook al? Of vergis ik me daar in?

24 oktober 2014 om 15:30

ja hij zat er vorig jaar ook, maar ze bedoelen zeker in de tekst de 1e 3 wedstrijden van het seizoen

26 oktober 2014 om 19:15

Ja dat bedoelen ze ook maar ik bedoelde het meer richting jou, omdat jij zegt dat ze hem meer tijd moeten geven. Hij zit er dus al een jaar en heeft al de nodige tijd gehad om in ieder geval een team te smeden met wat meer pit en vechtlust.

Massimo Moratti, bedankt voor alles! Thohir is een grote fout. Dit had nooit mogen gebeuren. Hij heeft duidelijk geen verstand van voetbal en blijkbaar zijn staf ook niet. Mazzari moet weg, nieuwe trainer met nieuwe systeem is gewenst.

Forza Inter!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren