Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong wil 'dolgraag': 'Het betreurt me dat het zo lang moet duren'

Laatste update:

De Graafschap wil Henk de Jong aanstellen als hoofdtrainer en De Jong wil graag naar de Achterhoek, maar FC Groningen ligt vooralsnog dwars. De Jong heeft bij de Trots van het Noorden een overeenkomst als accountmanager en FC Groningen wil een afkoopsom zien. Naar verluidt gaat het om ongeveer een ton, maar dat wil De Graafschap niet betalen.

/

“Het betreurt me dat het zo lang moet duren”, zegt De Jong tegen Voetbal International. De ex-trainer van SC Cambuur denkt dat hij hartstikke goed past bij de Superboeren. “Ik wil echt dolgraag naar De Graafschap. Ik wil weer op het veld staan en helemaal bij een club waar ik als mens én als trainer heel goed pas. Ik hoop echt in het diepst van mijn hart dat ze eruit komen.”

Directeur Hans Nijland liet eerder al weten een afkoopsom te willen hebben voor De Jong. “Omdat wij een overeenkomst hebben met Henk.” Over de afkoopsom doet Nijland geen mededelingen. “Ik ga niet in op bedragen.”

Henk de Jong zou de ideale trainer zijn voor De Graafschap

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap dat ze een afkoopsom verlangen, maar een ton slaat vanzelf nergens op haha

6 december 2016 om 19:10

Ligt aan zijn salaris! Onzin om dit meteen af te doen als teveel geld. In de commerciële sector is dit niet zo bar vreemd.

'het betreurt me dat het zo lang moet duren', Vreman is twee dagen geleden ontslagen, hoe dan Henk ?!

6 december 2016 om 19:46

Jan is niet ontslagen.

Een ton voor een accountmanager? Waar slaat dat nou weer op man. Laat Henk lekker weer op het veld staan.

6 december 2016 om 19:51

Henkie had rustig moeten wachten, je kan toch niet zomaar weg als je contract hebt voor een jaar.

Ben ik de enige die dacht dat het over siem ging? Wellicht mijn bril? Ik blijf de trainer de jong zo een gevoelig knulletje vinden (in de positieve zin), zijn hart ligt echt op zijn tong.

6 december 2016 om 19:21

Haha ik dacht het serieus ook.

6 december 2016 om 19:57

Het had ook nog luuk kunnen zijn met zijn droogte.

De Jong heeft nog een contract voor ik dacht 3 jaar bij FC Groningen ja dan zit je snel aan een ton ruim 30.000 per jaar dus.

6 december 2016 om 19:29

Een normaal arbeidscontract kan je als werknemer gewoon opzeggen hoor.

7 december 2016 om 00:17

De Jong heeft een doorlopend contract dus Nijland kan gewoon een afkoopsom vragen hoor.

Ben ik nou zo onnozel? Heeft toch gewoon een tijdelijke arbeidsovereenkomst? Hoezo dan een afkoopsom... Dienstverband opzeggen, maandje opzegtermijn en alvast alle resterende vakantiedagen opnemen, klaar is Kees!!

Groningen voelt zich natuurlijk enigzins genaaid en dat is begrijpelijk. Maar deze man is trainer en ze hadden natuurlijk kunnen weten dat deze man op termijn terug wil naar het veld!!

6 december 2016 om 19:52

Ja dat vroeg ik me ook al af. Nu is het begrijpelijk dat de arbeidsvoorwaarden in de sportwereld wat anders zijn dan in de 'reguliere' arbeidswereld maar dat zal toch voor een accountmanager niet op gaan?

6 december 2016 om 20:56

Gaat om vergoeding voor gemaakte opleidingskosten. Is in normale wereld ook wel gebruikelijk dat die vergoed worden als werknemers binnenn bepaalde periode weer vertrekken. Echter denk dat dit niet om heel veel geld kan gaan.

6 december 2016 om 22:58

Dat klopt maar zo vreselijk veel opleiding zal hij toch niet gehad hebben om accountmanager te worden....

Wat verwacht je, dat Groningen blij is?
Kwestie van onderhandelen.


Nu gauw deze soap afsluiten en Kalezic bellen en smeken of ie wil komen...
Het probleem is defensief bij de graafschap....Laat dat maar aan Darije over...
Heeft echt goede resultaten bij de graafschap en roda gehaald met het materiaal...voetbal is niet oogstrelend maar hij weet wel het maximale uit een groep te halen met zijn doordachte trainingen...
Ok zeg doen en laat henk de Jong lekker in Groningen als ie zo onmisbaar is

Een ton voor een account manager? Het moet niet gekker worden.

Idd, merkwaardig. Ik heb onlangs nog een interview van hem gelezen, dat hij een normaal salaris verdient. Dus een afkoopsom van 100.000 euro lijkt mij te hoog. Het enige wat ik wel van Fc Groningen kan begrijpen, je moet ergens grenzen trekken alleen niet op deze manier. (tenzij dat hij veel geld in het laatje brengt) Nijland is bang voor leegloop?
Enfin, ik hoop voor de Jong dat hij daar aan de slag kan gaan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren