Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong: ‘Hij doet fantastische dingen, ik snap dat Cocu hem de kans geeft’

Laatste update:

Luuk de Jong groeide zondag met het enige doelpunt tegen Sparta Rotterdam uit tot de matchwinner, maar de spits moest heb begin van de wedstrijd vanaf de bank aanschouwen. Phillip Cocu gaf de voorkeur aan Steven Bergwijn en De Jong snapt, ondanks zijn teleurstelling, wel dat het talent een kans kreeg.

Vind jij dat Luuk de Jong altijd in de basis moet staan bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Jong verrast me weer positief. Het is goed dat hij geen aanvoerder meer is en dat hij een tijd op de bank heeft gezeten. Hij komt weer wat positiever over en blijft hard werken. Fijne vent, maar PSV is zijn plafond.

De instelling van Luuk: sjappoo!
Balen als een stekker, maar gewoon werken en zelfs credits geven aan spelers die wel starten. Top gozer.

Wat is het toch een luxe om hem er nog bij te hebben. Toegegeven, ook ik dacht dat het niks meer zou worden en dat hij het wellicht niet goed op zou pakken vanaf de bank (na afgelopen seizoen was het gewoon niet rendabel meer om met hem te starten), maar hij werkt keihard en is alsnog belangrijk gebleken. De kopbal tegen PEC waaruit de rebound tot de goal leidt, scoren tegen Twente, druk tijdens Excelsior waardoor de verdediger een eigen goal maakt en gisteren het duel winnen om zo te kunnen scoren. De Jong werkt hard en dwingt dat soort momenten af, ook al heeft hij zijn scorende vorm (momenteel) niet meer. Top.

Als elke speler zijn mentaliteit zou hebben. Werd elke wedSTRIJD iets om naar uit te kijken.
STRIJD ..... inderdaad

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren