Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Guzmán zet streep door rest van kalenderjaar: ‘Dit is altijd zuur’

Laatste update:

Jonathan de Guzmán komt dit kalenderjaar niet meer in actie. De middenvelder raakte vrijdag in de oefenwedstrijd tegen SV Sandhausen (5-3 winst) geblesseerd aan de schouder en moet onder het mes, zo communiceert Eintracht Frankfurt.

De huidige nummer zeven van de Bundesliga meldt dat de dertigjarige De Guzmán een kwetsuur heeft opgelopen aan het schoudergewricht, de verbinding tussen sleutelbleen en schouderblad. Hij liet een scan maken en daaruit is gebleken dat blessure operatief verholpen moet worden, wat weer inhoudt dat De Guzmán zich moet richten op de terugronde.

“We wensen Jonathan alle goeds toe en de snelst mogelijke genezing. Het is altijd zuur wanneer een speler vanwege een blessure voor een langere periode wegvalt, maar we zijn ervan overtuigd dat hij deze terugslag goed zal bovenkomen”, aldus sportief directeur Fredi Bobic. De Guzmán speelde tot dusverre negen wedstrijden voor Frankfurt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Raar dat dit soort spelers tijdens de interlandperiode moeten spelen in een oefenpot. Nu konden ze juist de rust pakken en herstellen. Zonde

11 november 2017 om 12:42

Als je het hele artikel had gelezen kon je weten dat hij maar 9 wedstrijden heeft gespeeld. Hij is dus geen basisspeler. Dit soort wedstrijden zijn goed om reserves wedstrijdritme op te laten doen.

11 november 2017 om 12:42

Vaak zijn het de "minder belangrijke" spelers en worden deze wedstrijden gebruikt om ritme op te bouwen. Al is een risico dat spelers dus geblesseerd kunnen raken

11 november 2017 om 12:45

Vrijwel iedere ploegt speelt toch wel oefenwedstrijden? Alleen al om ritme te behouden, maar ook om wellicht tactische dingen te testen. Dat er blessures komen had net zo goed de week erop kunnen gebeuren.

Sinds het Wk heeft hij nergens meer echt overtuigd. Misschien dat na dit seizoen een terugkeer naar de eredivisie lonkt. Met zijn ervaring zal hij altijd een meerwaarde voor onze competitie zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren