Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘De grote Elmo-Show’ leidt dikke overwinning van De Graafschap in

Laatste update:

De Graafschap heeft zaterdag de tweede overwinning in evenveel duels in de Keuken Kampioen Divisie geboekt. Het team van trainer Mike Snoei had zaterdag weinig moeite met Roda JC Kerkrade, dat na twee zeges juist de eerste nederlaag van het seizoen moest slikken: 4-0. Twee heerlijke treffers van Elmo Lieftink in de eerste helft stonden aan de basis van de zege van de Doetinchemmers.

De eerste poging van de wedstrijd kwam voor rekening van Thijmen Goppel, na balverlies van De Graafschap. Het schot in de vierde minuut belandde echter recht in de handen van Rody de Boer. Dik tien minuten later reageerde Youri Roulaux goed op een inzet van Lieftink, maar het was slechts een voorbode van ‘de grote Elmo-Show’. In de negentiende minuut haalde Lieftink namelijk verwoestend uit en eindigde de bal in de rechterbovenhoek: 1-0. Roulaux was volslagen kansloos op de heerlijke inzet.

ELMO SHOW! Kijk naar de ???????? en besef binnen hoeveel minuten Elmo Lieftink deze twee prachtgoals maakt ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 12 september 2020

Lieftink verzorgde zes minuten later ook de tweede treffer van De Graafschap. Hij nam de bal in een keer op de slof en mikte de bal hard en laag in de linkerhoek: 2-0. Het team van Jurgen Streppel had op een spaarzame aanval na niets in te brengen op De Vijverberg. Roda, waar één speler vrijdag positief testte op het coronavirus, slaagde er niet in om onder de druk uit te voetballen en ging met een dubbele achterstand de rust in.

De Graafschap gooide het duel vlak na rust al in het slot, al had Roulaux daar een groot aandeel in. Na een lange bal op Daryl van Mieghem kwam de doelman niet goed uit en kon de aanvaller de bal makkelijk binnentikken: 3-0. Na een uur spelen verscheen de 4-0 op het scorebord. Een schot van Jordy Tutuarima kon nog worden geblokt door Roulaux, maar de rebound was voor Ralf Seuntjens. Erik Falkenburg maakte als invaller zijn debuut voor Roda, dat komende vrijdag in eigen huis tegen FC Dordrecht speelt. De Graafschap speelt over negen dagen een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Makkelijke overwinning. Roda jc heeft op papier 'leuke' namen maar in het veld ziet het er niet uit.

12 september 2020 om 18:54

Dat is natuurlijk ook een beetje kort door de bocht. Roda moet niet van stapel lopen, maar het team staat er nu pas een aantal dagen. Over een paar weken verwacht ik toch een beter Roda te zien.

12 september 2020 om 20:07

Zoveel kansen heeft de Graafschap anders ook niet gehad. Verdiende overwinning, dat wel. Maar vergeet niet dat we allemaal nieuwe spelers hebben, die sinds kort bij ons spelen en nog ingepast moeten worden. Hierbij komt de afwezigheid van Croux en je mist zo 3/4 basisspelers. Eerste 2 potten laten zien dat we prima kunnen voetballen.

Enorm nuchtere ploeg met veel ervaring en discipline. Niet altijd even leuk om naar te kijken, maar er staat een erg goede ploeg. Denk dat ze met deze jongens zich zelfs zouden handhaven in de ED. Snel weer terug naar waar het hoort deze prachtige volksclub!

Van As staat garant voor broddelwerk. Selectie is met knip en plakwerk in elkaar geflanst. De makke van Van As is dat de beste man totaal geen netwerk heeft.

12 september 2020 om 18:40

Niet met je eens. Dit dien je in het juiste perspectief te plaatsen. Ja, Van As vertrouwt vaak op de voor hem bekende spelers. Maar dat hoeft niet altijd slecht te zijn. Indien Roda een team zou zijn dat in de middenmoot van de Eredivisie zou willen meedraaien heeft Van As wellicht een beperkt netwerk, maar hij heeft voor KKD begrippen een behoorlijke selectie neergezet. Vooral als je bekijkt waar Roda vandaan komt.

12 september 2020 om 20:08

Als je ziet waar we vandaan komen, 17e van de KKD, dan staat er nu gewoon een prima elftal. Indien op elkaar ingespeeld gewoon eerste helft linkerrijtje... Niet oordelen op een potje...

Zo. Weer met beide beentjes op de grond. Mensen vergeten echter dat Roda vorig jaar als 17e is geëindigd in de KKD. Dit is - ondanks de mooie aanwinsten van de afgelopen tijd - niet binnen 3 wedstrijden een team dat De Graafschap even over de knie legt. Al zag het er vandaag niet goed uit. Gemis van Croux en twee (hele knappe) zondagsschoten van Lieftink hielpen de tegenstander in het zadel. Uithuilen en volgende week moet er worden gewonnen van Dordt. Vooraf had iedereen in Kerkrade in elk geval getekend voor 6 punten uit de eerste 3 wedstrijden.

Goeie overwinning van de Graafschap. Roda heeft gewoon een goed elftal maar dat heeft natuurlijk tijd nodig voordat een geheel is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren