Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Graafschap lijkt weer in orde en remt opmars van FC Oss

Laatste update:

De Graafschap sloot het jaar 2014 in mineur af: in december won het één keer in de competitie en gingen drie duels, plus een bekerwedstrijd, verloren. Het nieuwe jaar begon vervolgens eveneens slecht, maar nu hebben de Superboeren weer twee opeenvolgende zeges te pakken. Na de winst uit bij SC Telstar pakte het team van Jan Vreman zaterdagavond een overwinning op FC Oss (2-1).

/

Een knappe prestatie, want de Ossenaren waren de laatste weken juist in zeer goeden doen. Men pakte dertien van de vijftien punten en reisde dus met zelfvertrouwen af naar Doetinchem. Bij rust gaven de twee teams elkaar niet veel toe: Karim Tarfi en Jordan Opoku hadden ieder een kans laten liggen. Ook Robin Pröpper en Justin Mathieu waren er niet in geslaagd de wedstrijd open te breken in de Achterhoek.

Na rust ging het afronden van de kansen stukken beter. Een uur stond er op de klok: toen testte eerst Vincent Vermeij de reflexen van Luuk Koopmans en vervolgens was het in de rebound raak voor Krizstopher Vida. Bijna werd het ook het snel 2-0, maar Joep van den Ouweland voorkwam dat. Een kwartier na Vida’s treffer kwam FC Oss terug via Opoku: op aangeven van Fatih Kamaci drukte hij af. De Graafschap toonde echter veerkracht en Tarfi scoorde, via een van richting veranderde vrije schop.

Daar bleef het bij: door de zege gaat De Graafschap voorbij aan Jong Ajax en komt het in punten gelijk met zowel VVV-Venlo als de tegenstander van zaterdag, FC Oss. Op doelsaldo staat Vremans team nu zelfs zevende. Om tot drie zeges op rij te komen, moet volgende week afgerekend worden met opnieuw een directe concurrent. Dan komt VVV-Venlo namelijk op bezoek op De Vijverberg.

Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat de eerste seizoenshelft bagger ging! Hoop toch nog een keer dat De Graafschap promoveert! Super Boeren!

1 februari 2015 om 02:09

De graafschap terug zou mooi zijn ja. Leuke uitwedstrijd erbij waar je niet als strond word behandeld zoals in bijvoorbeeld Kerkrade.

Mooie overwinning nu bij de play-off plaatsen blijven en op naar de Eredivisie!

1 februari 2015 om 00:30

Het wordt inderdaad wel eens tijd nu. Vorig jaar al dichtbij, maar bij de beslissende promotiewedstijden wordt er dan verloren. Als ze deze lijn kunnen doortrekken zie ik de Graafschap nog wel in de bovenste regionen meedoen.

Leuk voor de Graafschap dat ze weer aanhaken bij de plekken die recht geven op play-offs.

Het gevolg van jarenlang wanbeleid zie je nu ook terug aan de resultaten en de kwaliteit in de spelersgroep.

Toch lopen er nog wel wat talent rond daar met Koolhof als grootste talent.

Komt die spits van Stoke nog en ze willen Smeets van MVV toch ook nog vastleggen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren