Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De eerste voorlopige diagnose is een breuk van het kuitbeen'

Laatste update:

Het zit De Graafschap voorlopig niet mee. De ploeg van Jan Vreman verloor zaterdag bij Excelsior voor de vierde keer op rij en heeft zodoende nog geen enkel punt verzameld. Thijs Bouma staat bovendien zeer waarschijnlijk lange tijd aan de kant.

Bouma gleed na een onschuldig duel ongelukkig weg en maakte een onnatuurlijke beweging. Schreeuwend van de pijn moest de verdediger zich laten vervangen. Een eerste diagnose is inmiddels gesteld. "Eerste voorlopige diagnose bij blessure Thijs Bouma is een breuk van het kuitbeen", zo meldt De Graafschap op zijn Twitter-account.

"Komende dagen volgt verder onderzoek." Bouma tekende deze zomer een contract met De Graafschap, nadat zijn verbintenis met Almere City FC ten einde liep. Als de eerste diagnose klopt, staat de 23-jarige verdediger maanden aan de kant.

Denk jij dat De Graafschap onder de rode streep eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zag er vreselijk akelig uit. Ik kan me ook best voorstellen dat dit een behoorlijk traumatiserende blessure is. Hoe dan ook, sterkte Bouma! Hopen op een goede en snelle herstel.

2e zware blessure al dit seizoen op de Nederlandse velden. Hopelijk blijft het hier bij.

30 augustus 2015 om 14:15

Ook de blessure van Dean Koolhof niet vergeten.. Tegen PEC met brancard van t veld: IETS afgescheurd in de lies... Ook maanden kwijt 😕

oei das pittig, zullen ook nare beelden zijn geweest

wellicht door eigen ervaringen, maar het gaat me altijd door merg en been als ik zulke beelden zie

lekker hè dat kunstgras, veroorzaker van menig langdurige blessures (vooral knie/enkelbandjes).
Thijs beterschap kerel.

30 augustus 2015 om 05:39

het kunstgras dat heden ten dagen geproduceerd wordt is mits goed gesproeid niet gevaarlijker dan echt gras, de ouderwetse rubbermatten die je vaak nog bij kleinere amateurclubs ziet liggen zijn echter wel een risico voor de spelers, dat is een reden waarom ik daar niet op zou spelen, ook omdat mijn fysiek al verre van optimaal is

30 augustus 2015 om 06:56

wat een onzin . tig van deze blessures op echt gras , Nistelrooy , stam , vlaar , strootman . echt gras maar verbieden ?

30 augustus 2015 om 08:47

Heb je wel gekeken? Duidelijk een blessure door het kunstgras. Dit was op echt gras niet gebeurd. Dat er op echt gras ook blessures zijn is waar, maar dit had niet gehoeven. Afschaffen dat kunstgrasgedrocht.

30 augustus 2015 om 08:50

ook gewoon gras kan stroef zijn . onzin wat je aan het vertellen bent . ik durf zelfs te stellen dat er op kunstgras minder blessures zijn .

30 augustus 2015 om 10:13

Want door dat kunstgras viel die speler van Excelsior boven op het been van Bouma. Wat een onzin zeg. Ik kan me nog Henke Larsson herinneren die in zijn tijd bij Feyenoord in een sprintduel op echt gras zich verstapt op een polletje of in een kuiltje wat door een eerdere sliding ontstaan was en waar hij ook zijn scheen en kuitbeen breekt. Maar laten we dit vooral aan het kunstgras wijten en met de meute mee loeien zonder zelf na te denken. Goed bezig

30 augustus 2015 om 07:30

Als ik de kunstgrasmat bij vvv zie kan ik alleen maar denken, had dat maar eerder gedaan.
Dat is gewoon een geweldige mat. Ik heb ook nog nooit een keer een speler anders zien handelen als op echt gras. Maar het was dan ook de op 1 na beste mat van de Jupiler league boven verschillende echte grasmatten.

30 augustus 2015 om 07:48

ik denk dat die bij roda ook niet slecht is .

Gewoon overal echt gras verplichten. zijn we van het gezeik af.

Als het kunstgras goed gesproeid is, dan gaat het wel. Maar dat is het juist, er wordt geen tijd aan besteed. Het is vaak maar half gedaan, en dan krijg je plekken waar het wel nat is. Maar ook plekken op het veld die niet nat zijn. Of het water is al verdamp door de buiten temperatuur.
Maar Thijs sterkte, en dat het herstel erg goed gaat!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren