Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De burgemeester ging alvast door de grachten, alles was verkeerd’

Laatste update:

PSV heeft nog een kleine kans om kampioen te worden en Toon Gerbrands blijft erin geloven. “Zo lang je een kans hebt, moet je ervoor gaan”, zegt de algemeen directeur in gesprek met Voetbal International. Hij heeft onlangs ook al met de burgemeester over een eventuele huldiging gesproken.

/

Gerbrands geeft aan dat er bepaalde ‘plannen’ zijn gemaakt, maar dat het nog zeker niet zo ver is als in 2007. Toen liep AZ in de laatste speelronde het kampioenschap mis. “Ik weet nog dat ik tegen Dirk Scheringa zei: wat nu? We hadden geen programma, geen artiest, niks. Iedereen werd gek in die week. De burgemeester ging in een boot alvast door de grachten, er gebeurde van alles wat verkeerd is.

“Er was geen focus (...) We hadden shirts laten drukken met AZ kampioen. Zeventienduizend stuks konden zo de oven in om ritueel verbrand te worden”, besluit Gerbrands. PSV evenaart bij winst overigens het clubrecord qua punten voor een tweede seizoenshelft in de Eredivisie (46, eerder in 1999/2000).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat Ajax nog slipt tegen de graafschap. Het is toch niet goed voor de eredivisie dat een club 5x kampioen wordt in 6 jaar? En als die club ook buiten de grens ook domineerde heb t niet over de CL, maar EL bijvoorbeeld dan zou ik t Begrijpen en Ajax echt gunnen.

7 mei 2016 om 17:19

Het doet mij een beetje denken aan Rosenborg aan het begin van Champions Leaugue tijdperk. Die werden 12x in 10jaar kampioen ofzo, nou dat moest wat zijn, toen we alleen nog teletekst hadden. Maar elk jaar lagen ze er in de eerste ronde uit. Zo lijkt het met Ajax ook wat. PSV deed het daarentegen dit jaar een stuk beter op het hoogste niveau.

7 mei 2016 om 17:28

Het is alleen een feit dat Ajax in de CL nooit ondermaats was maar vaak net ongelukkig uit kwam.. (Lyon, Ac Milan met Balotelli) en dan ook in 5 jaar CL 3x Real, en 2x Barca, Paris, Dortmund, Milan..
Ik wil Ajax volgend jaar met een leuke poule ook wel eens zijn..

Neemt niet weg dat PSV het goed heeft gedaan.

7 mei 2016 om 17:34

in 10 jaar tijd 12 keer kampioen worden lijkt me een beetje sterk

7 mei 2016 om 17:39

Dat zal niet gebeuren. PSV zat eenmalig in pot 1 bij de loting, de kampioen van de Eredivisie zal dit jaar weer in pot 3 zitten.

7 mei 2016 om 17:51

12x in 10 jaar. Spelen ze om het kampioenschap per seizoenshelft ofzo.

7 mei 2016 om 18:03

Dat is onzin, Rosenborg was toen juist een club die geen enkele topclub graag tegenkwam want 9 van de 10 keer verlieten ze Noorwegen met lege handen. Back in the days, toen de CL nog boeiend was.. Ze kwamen ook vaak genoeg in de 2e groepsrondes (toen had je nog 2 poulefases). Ze zaten zelfs bijna tegen de Europese top aan, totdat de CL veranderde in de Money league

7 mei 2016 om 18:36

Gast het is de CL, wil je dan tegen BATE en Macabbi spelen? Niet zeuren, als je CL speelt moet je ook van iedereen kunnen winnen daar

7 mei 2016 om 17:23

Bijkomend voordeel van als ajax kampioen wordt is dat psv beter voorrondes doorkomt dus dan 2 ploegen in cl. Ik hoop dus voor ajax

7 mei 2016 om 17:27

Alsof psv zo goed doet in Europa altijd. Hartstikke knap hoor volgende ronde CL. Maar ik mis bij veel mensen de realiteit. Een poule met de nr 10 van Duitsland, de nr. 5 van Engeland en de nr 1 of 2 van Rusland. Volgens mij heeft ajax nog nooit zo makkelijke poule gehad. 1 x misschien met AC Milan. Maar daar werd psv zelf ook door uitgeschakeld in de voorronde

7 mei 2016 om 18:55

Sterker nog, al die mensen die PSV zo tóp vinden in Europa zouden eens moeten nazoeken wanneer Psv, los van afgelopen seizoen, voor het laatst van een hoger aangeschreven club wist te winnen in Europa. Of eens nadenken hoe het kan dat PSV en Ajax aan het begin van dit seizoen exact evenveel Europese punten hadden, terwijl Ajax tegen veel sterkere tegenstanders gespeeld heeft dan PSV in de afgelopen vijf jaar...
Maar ach.. opportunistisch meebleren is natuurlijk ook hartstikke leuk.

7 mei 2016 om 22:57

Dat zagen we tegen molde. Is psv toch een stuk volwassener en gaat iig rondes door....

7 mei 2016 om 23:16

Het is moeilijk he? Met feiten omgaan...
Iedereen weet dat Ajax slecht gepresteerd heeft dit seizoen,.. misschien is het alleen redelijker om te oordelen over de prestaties van clubs over een íets langere termijn..

8 mei 2016 om 01:31

Milan had het jaar daarvoor wel efkes de finale met 4-0 gewonnen...Barcelona was het toch?

7 mei 2016 om 17:28

Lol, op basis van afgelopen jaren EL hoef je t psv ook niet te gunnen, maar ja, zal toch een van die worden.

7 mei 2016 om 21:53

PSV doet het beter in de CL dan in de EL. Ik zie ze dus liever in de CL. Ik vind dat door de wedstrijden tegen Atletico wel duidelijk is geworden dat PSV zeer sterk speelde in de CL, andere clubs hebben de CL-finalist het niet zo moeilijk kunnen maken als Psv. Atletico had het makkelijker tegen Barcelona en Bayern.

7 mei 2016 om 22:19

Misschien moet PSV anders ook maar gewoon in de PL of de PD gaan voetballen, tegen matige teams als Excelsior en Roda hebben ze het lastig, maar in Spanje of Engeland hadden ze de titel natuurlijk al lang binnen gehad...

8 mei 2016 om 07:49

Dat geld ook voor Ajax dan.. wat een logica haha.. Ajax doet het slecht in EL en dat is een ramp.. Psv doet het slecht in de EL seizoenen achter elkaar en 1 seizoen weer CL die ze goed draaien met een gunstige loting en je ziet ze liever in de Cl..

En dan Atletico ja die speelde tegen Psv zoals Barca tegen Atletico, dan zijn de rollen omgedraaid en is Atletico in ene favoriet, tegen Bayern en Barca niet..

7 mei 2016 om 20:10

Ja want PSV domineert in Europa toch? Wat een raar argument. Bayern en PSG worden al jaren achter elkaar kampioen in eigen land, is dat ook niet goed voor de L1 en de BL? Ajax moet beseffen dat het in Europa niet langer meer voor mooi voetbal moet gaan maar voor resultaat. Dat heeft PSV goed gedaan dit seizoen. Maar als zij te maken kregen met het oude regelement vd UEFA qua loting, zou PSV het veel zwaarder krijgen. Wees realistisch. Ajax zal volgend seizoen ook een iets makkelijkere loting krijgen. En zal het dan moeten laten zien.

7 mei 2016 om 20:37

Dus united, wolfsburg en cska zijn minder of gelijkwaardig aan fener, rapid wien, molde en celtic. Het is gewoon een feit dat ajax in europa de laatste jaren vrijwel helemaal niks heeft gepresteerd. Daar waar PSV nog wel de nodige punten voor NL heeft gepakt. Ook al die onzin over een makkelijke groep. Wees gewoon blij dat iemand in ieder geval ook tegen "zwakkere" ploegen gewoon wint. We hebben de punten hard nodig aangezien dat CL-ticket op de tocht staat.

7 mei 2016 om 20:55

De jaren daarvoor heeft psv het net zo goed waardeloos gedaan in de el. De poule met lyon was vergelijkbaar met die van psv dit jaar en toen is ajax door bizar toeval uitgeschakeld.

7 mei 2016 om 21:33

Waardeloos in de EL? Samen met AZ toch de meeste punten binnengehaald en vaker de groep wel dan niet overleefd. Ik moet wel toegeven dat het de laatste jaren niet zo goed gaat.
Maar Ajax praat over halve finales in de EL en als je zegt dat de poule met lyon gelijkwaardig was, dan had je gewoon door moeten gaan zonder dat zoiets kan gebeuren.

7 mei 2016 om 22:23

Lees mijn eerdere comment nog eens een keer anders. Aan het begin van het seizoen hadden Ajax en PSV exact evenveel Europese punten. Vergelijk daarna eens tegen wie Ajax de afgelopen 5 jaar gespeeld heeft en tegen wie PSV in die periode is uitgekomen. Het is een beetje vermoeiend dat mensen een geheugen hebben dat niet veel langer dan een jaar werkt...

Omdat je in de cl meer punten pakt dan el dus hoef je ook minder ver te komen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren