Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer woest op topaankoop: ‘Als hij niet wil luisteren, wat moet ik dan doen?’

Laatste update:

Frank de Boer is niet blij met Geoffrey Kondogbia. Internazionale betaalde vorig jaar ruim dertig miljoen euro voor de middenvelder, die werd overgenomen van AS Monaco, maar Kondogbia heeft nog niet bijzonder veel laten zien in het shirt van zijn Italiaanse werkgever. Zondag haalde De Boer Kondogbia al binnen een halfuur naar de kant in de thuiswedstrijd tegen Bologna.

/

Kondogbia leed na een klein kwartier spelen balverlies op het middenveld en zag Bologna er vervolgens razendsnel uitkomen. Mattia Destro opende de score; het duel eindigde uiteindelijk in 1-1. “Deze ochtend hebben we het er nog met hem over gehad, dat hij simpel moet spelen”, zei De Boer. “Maar bij het doelpunt van Bologna deed hij dat niet. We hebben hier al over gesproken, maar hij blijft dezelfde fouten veel te vaak maken.”

“We kunnen niet accepteren dat spelers fouten blijven maken, terwijl ze hier al zo vaak op gewezen zijn”, vervolgde De Boer. “Ik zei het vanochtend nog tegen hem, dus als hij niet wil luisteren, wat moet ik dan doen? Het is niet de eerste keer dat we het hierover hebben gehad en nu hebben we twee punten laten liggen. Dat is erg teleurstellend.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat lekker. Als de spelers stoppen met luiteren gaat er iets niet goed.
Benieuwd hoe het verder gaat met Inter en De Boer dit seizoen.

25 september 2016 om 18:07

Lijkt me een reactie zonder dat je de wedstrijd gezien hebt. Ik heb een hele goede wedstrijd van Inters kant gezien. Frivool, direct en attractief voetbal. Je moet ook een beetje geluk hebben, en je weet dat als je in Italie voetbal met een beetje risico speeld, je af en toe op een counter kunt lopen.

25 september 2016 om 18:20

Het gaat om de intentie, hier blijkt dat je geen fouten mag maken, en als je dan zo met je spelers om gaat dan zal de mentaliteit van het team snel om slaan, zonder fouten maak je nou eemaal geen goals, maar je kan ook proberen fouten af te dwingen.

25 september 2016 om 18:27

Hieruit blijkt dat je niet keer op keer dezelfde fouten mag maken. Fouten die niet perse van doen zijn met voetballend vermogen, dus volkomend terecht worden afgestraft door de Boer.

25 september 2016 om 18:58

Intentie is dat je moet leren van je fouten. Als je dit niet doet, ondanks dat je er meerdere op malen bent gewezen is dit het resultaat.

25 september 2016 om 19:23

Lekker makkelijk afschuiven op een van je spelers. Zo van 'het is niet mijn fout ik heb alles goed gedaan nee het is zijn fout ik heb het hem nog gezegd maar hij wil niet luisteren foei' De Boer hou die dingen lekker binnenskamer of zet hem op de bank. Schandalige trainer kan niet met mensen omgaan wil alleen maar jaknikkers robots die alles doen wat hij zegt, als hij zo blijft als dat die nu is dan gaat hij overal falen. Of hij wil een topclub lijden met klaassens en blindjes.

25 september 2016 om 20:09

Haha Jezus wat een onderliggende frustratie jegens FdB. Hij geeft aan waarom hij hem vroegtijdig naar de kant haalt, blijft zelfs na er nadrukkelijk op te zijn gewezen precies dezelfde fout maken, eentje waar n.b. de goal uit valt. Wat heeft dat te maken met afschuiven...persoonlijke fouten kun je als trainer natuurlijk niet zo veel aan doen.

25 september 2016 om 20:43

Klopt. Inter gaat met de week beter spelen.

25 september 2016 om 21:00

Bassir84 je omschrijft Guardiola.. Als F. De Boer half zo succesvol zal zijn heeft hij het goed gedaan.

26 september 2016 om 00:25

Je moet niet overdrijven

26 september 2016 om 07:52

Het ligt in dit geval aan Kondogbia. Vorig weekend won Inter nog van Juve. Het kan dus wel een mooi seizoen gaan worden.

verkopen en bazoer in de plaats halen

25 september 2016 om 18:08

Blijf maar lekker van onze Baaszoer af.

25 september 2016 om 19:07

ze hebben al die gnoukouri. bazoer zal toch overbodig zijn en laat hem eerst zijn plek veroveren, die gozer heeft dit seizoen niks laten zien alleen bij de bekertoernooi.

Ik kan er natuurlijk volledig naast zitten maar dit lijkt best wel een rel te kunnen worden binnen Inter. Kan iemand die Inter volgt hier meer over vertellen?

Het lijkt er toch weer verdacht veel op dat het gebrek aan people management skills bij De Boer weer opspeelt. Hij kan wel zeggen dat mensen niet willen luisteren wat natuurlijk lekker makkelijk is. Maar hij kan zich ook af vragen hoe dit komt. Is hij zelf niet duidelijk in de communicatie? Begrijpt Kondigbia hem wel? Of vind Kondigbia hem een dusdanig vervelende manager dat hij zoiets heeft van laat maar lullen ik knik ja en ga mijn eigen gang. Hoe dan ook, zeker omdat dit niet de eerste clash is met een sterke persoonlijkheid zou het De boer sieren als hij eens eerlijk naar de situatie kijkt en ook bij zichzelf te raden gaat. Ben benieuwd hoe dit afloopt.

25 september 2016 om 19:03

Nou Kondogbia speelt ook gewoon als een natte krant. Of het een gebrek aan kwaliteit of wat dan ook is weet ik niet. Niet dus volledig de schuld bij de Boer leggen al zou het wel een rol(letje) hebben meegespeeld

25 september 2016 om 19:02

Ik ga ervan uit dat het erg matig italiaans is maar de intentie is er in ieder geval. Kunnen de italianen meteen lachen

26 september 2016 om 02:48

Waarom kunnen de Italianen meteen lachen? Omdat een trainer al na 2 maanden probeert om Italiaans te spreken?

Frank de Boer heeft nooit zo veel moeite om een speler uit het team te zetten en hem verder compleet te negeren. Als Kondogbia zo door gaat ka dat ook met hem gebeuren.

25 september 2016 om 18:30

Deze keer lijkt het terecht te zijn. In elk geval gezien de aanwezige informatie vanuit nieuwsbronnen en fans.
Maar even terzijde; hoe gaat het nu dan met Kishna? Zo zonder de Boer als trainer?

26 september 2016 om 11:16

Zit helaas vaker op de bank dan dat hij speelt. Ik zag laatst ook dat Lazio 3-5-2 speelde, dat is geen systeem waar Kishna helemaal tot z'n recht komt.

Wat ben ik blij dat Frank weg is bij Ajax zeg! Vreselijk eigenwijze koppige man, die ruzie maakt met spelers die hem niet aan staan en altijd de voorkeur geeft aan zijn lievelingetjes die wel jaknikken.
Zijn assistenten zijn ook jaknikkers trouwens.

25 september 2016 om 18:25

Tuurlijk geeft hij de voorkeur aan spelers die wel in zijn filosofie geloven. Die jongens gaan voor je door het vuur. Tja Kondogbia voor jou tien anderen..

25 september 2016 om 18:35

Bij een club als Ajax kan dat flink kapitaalverlies zijn. Een groot talent als Kishna had nooit voor slechts 4 miljoen de deur uit mogen gaan. Maar doordat De Boer het niet goed met Kishna kon vinden is het wel gebeurd.

25 september 2016 om 20:20

Ja want die Kishna is zo goed...

25 september 2016 om 22:03

Ja lol kishha.....vond zichzelf echt heel goed

25 september 2016 om 22:20

Er was veel meer uit Kishna te halen met zijn talent. Nu heeft hij zijn carrière misschien al verpest.

25 september 2016 om 22:05

@stylo; je weet echt totaal niet waar je over praat aangezien je n8et dagelijks bij de boer bent.

Valt mij op dat veel mensen hier steeds beginnen over de skills van de Boer als manager. Het is toch heel normaal dat je bepaalde opdrachten aan je spelers mee geeft en doe je dat niet goed dan heeft dat gevolgen. Welkom in de grote mensen wereld. Het is nou ook niet dat we het hier over een speler hebben die de sterren van de wereld speelt.

25 september 2016 om 18:50

Ajaxlwd,

Ben het zeker met je eens met dat je aangeeft welkom in de grote mensen wereld. Maar denk ook dat het ook van twee kanten moet komen en ik heb mijn twijfels aan de flexibility van Frank. En dit alles is vooral gebaseerd op meerdere incidenten met sterke persoonlijkheden. Ik bedoel op de wekvloer heb je altijd ook met mensen te maken waar je zeker niet bij op visite zou gaan. Maar zeker als manager wil je wel het optimale rendement uit je team halen en dat ook de ' eikels' mee lopen in het geheel waardoor het een soepel draaiende machine wordt en deze 'eikels ' zich niet kunnen gaan ontwikkelen tot serieze dwarsliggers in de groep. Want er zijn altijd mensen die aan zijn kant staaan zijn dat er 5 of 6 dan heb je een probleem. Zeker als hij een nieuwe periode van mindere resultaten krijgt. En naar mijn mening moet je dat voorkomen.

25 september 2016 om 22:08

@clarence: ziet de boer het niet gewoon goed? Met welke wereldtopper heeft de boer gebotst dan? El hamdaoui, kishna? Ja echt wereldtoppers geweldige carriere van el hamdaoui

25 september 2016 om 22:10

Als.je presteert dan mag je ook meer. De boer moet het alleen doen met figuren, die zich gedragen als een wereldspeler maar niets gepresteerd hebben

Frank is het 'frank de Boertje' vergeten!!! Als voetballer had Frank er een handje van om regelmatig slippertjes te maken maar als voetballer gunt hij zijn spelers een 'frank de Boertje' niet.

Ik vraag me af hoe de boer had gereageerd als er vanuit dezelfde actie wel een doelpunt uitkwam. Als een speler alleenmaar naar zijn trainer moet luisteren, dan is het niet mogelijk om creativiteit te crieeren

Wel echt heel jammer, Hij moet hem juist vertrouwen geven. Kan fantastisch zijn dat heeft die al jong bewezen bij Sevilla en AS Monaco. Mancini liet hem veel te controlerend voetballen, Maar hij moet juist lopen dan is die goed

Dit doet mij denken aan Aad De Mos, die zijn linksback na 2 foute inspeelpass naar de kant haalde. Was binnen 8 minuten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren