Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer steunt Depay: 'Kijk eens waar Ronaldo nu staat'

Laatste update:

Jaap Stam en Ruud van Nistelrooij maakten de overstap van PSV naar Manchester United en groeiden uit tot een succes, zowel sportief als financieel. Ronald de Boer is ervan overtuigd dat Memphis Depay de volgende successtory van een Nederlander op Old Trafford zal zijn. De oud-international vindt de aanvaller 'een speler met exceptionele kwaliteiten', zo geeft hij in De Telegraaf aan.

/

"Memphis heeft het in zich om te slagen in de absolute top, maar daar komen nog wel wat meer dingen bij kijken. Kun je tegen een tegenslag? Ben je bereid de mouwen op te stropen als het wat minder gaat? Ben je zelfkritisch?", zo stelt De Boer, die op dit moment positief is gestemd over de toekomst van Depay als speler van the Mancunians, ondanks een tijdelijk dipje. "Dat is heel normaal als je vanuit Nederland naar zo’n grote club gaat."

Volgens De Boer is het veel belangrijker hoe een voetballer met een mindere periode omgaat. De Oranje-international is pas 21 jaar. "Cristiano Ronaldo was ook niet direct top, toen hij bij Manchester United kwam. Ik herinner me dat er veel twijfel was of hij het wel zou redden. Ronaldo werd toen vooral bekritiseerd om zijn rare fratsen en neergezet als een circusact. En moet je eens kijken waar hij nu staat.”

Memphis Depay is het grootste talent in de selectie van Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grootste talent is martial wat mij betreft

24 november 2015 om 07:35

Helemaal eens! Deze jongen heeft zich bijna moeiteloos aangepast. Erg knap op zijn leeftijd.
Depay heeft zelf in de hand of hij het daar gaat redden of niet..

24 november 2015 om 08:08

1. Martial
2. Lindgard
3. Depay

24 november 2015 om 08:31

Lindgard speelt dan ook al wat langer bij United, niet echt te vergelijken.

24 november 2015 om 08:47

Plus Lindegard is al twee jaar ouder.

24 november 2015 om 10:17

Denk ook dat je moeilijk kunt zeggen dat martial een groter talent is doordat hij zich sneller aanpast. 1. Aanpassingsvermogen heeft niet alles met talent te maken. 2. We zijn nog geen half seizoen onderweg dus alles kan nog gebeuren.

24 november 2015 om 10:41

Denk dat martiaal en depay redelijk gelijk op gaan qua talent. De tijd zal leren wie uiteindelijk de betere speler wordt.

Ot. Om het te maken als topspeler moet je zelf kritisch zijn zegt de boer. Dat mis ik iig in de media soms een beetje bij depay. Hij is absoluut bereid hard te werken en heeft het talent, maar ik twijfel of hij zichzelf een spiegel kan voor houden. Vind zichzelf net iets te goed...maar dat kan beeldvorming van de media zijn. Ken hem namelijk niet persoonlijk.

Volledig eens met de Boer. Jammer hoe half Nederland klaar staat om deze jongen af te serveren. Veruit had grootste talent wat we hebben in Nederland en toch beetje de hoop van oranje als Robben dalijk z'n carrière beëindigd. Heb het idee dat hij er zelf alles aan doet om succesvol te worden. Afgelopen zaterdag iig een goede start gemaakt!

24 november 2015 om 09:14

Het probleem is dat "we" dat niet alleen bij Depay doen. Alle talenten moeten per se alles goed doen, anders bakken ze er opeens niks meer van.
Depay moet gewoon door blijven gaan, hij kan het zeker redden, want talent heeft hij 100% zeker.

Ronaldo was 100x het talent wat depay is. Hij draaide iedere verdediger tureluurs. Totdat mensen zich daaraan gingen ergeren en hij doorkreeg dat het op een andere manier ook kon. En daar heeft hij keihard aan gewerkt.

24 november 2015 om 07:36

Dus niemand mag ooit nog Ronaldo als voorbeeld nemen! Horen jullie dat, jongetjes wereldwijd?

24 november 2015 om 16:54

Niemand mag depay vergelijken met Ronaldo of Messi. Is ie niet en gaat ie nooit worden. Hij kan simpelweg niet goed genoeg voetballen en snel genoeg denken. Is geen schande maar een feit. Denk je nou echt dat blind en depay bij man utd hadden gespeeld als van Gaal niet trainer was geweest daar? Wat een grap. En dat is precies de reden waarom jullie niet naar het ek gaan. Schromelijke zelfoverschatting.

24 november 2015 om 07:48

Ronaldo was inderdaad om andere redenen niet top. Hij was in zijn begintijd vooral bezig met mensen dollen en trucjes, het rendement kwam pas later. Als Depay in slechte vorm is blijft er helaas niets van over behalve balverlies. Een Depay in absolute topvorm kan qua talent heeel misschien vergeleken worden met de jonge Ronaldo.

Of hij wordt de nieuwe cristiano ronaldo of de nieuwe ashley young. Dat laatste is ook geen ramp.

24 november 2015 om 08:32

Of hij blijft gewoon Depay en groeit uit tot een goede voetballer. Ook geen ramp!

24 november 2015 om 08:59

Of hij presteert nooit wat en wordt toch multimiljonair. Ook geen ramp!

24 november 2015 om 10:19

Of hij stopt nu en is alsnog multimiljonair. Kan erger!

Reactie op de poll: Nee, Martial, Lingard en misschien zelfs ook Andreas Pereira zijn grotere talenten dan Memphis. Enige verschil is dat Memphis er harder voor wil werken.

24 november 2015 om 07:50

Als je met harder werken dingen als meeverdedigen bedoelt ben ik het absoluut niet met je eens. Er zijn genoeg spelers die in slechte vorm nog wel hun arbeid verrichten voor het team en zo van waarde kunnen zijn. Zo'n speler is Depay (nog) niet. Dat hij zich op de training en in het krachthonk de pleuris werkt is mooi, maar dan moet je dat wel terug zien op het veld.

24 november 2015 om 11:00

Op basis waarvan schrijf je Pereira nu al meer talent toe dan depay???

Lijkt me wat voorbarig.

24 november 2015 om 12:43

Schei is uit met je Perreira, die heeft nog niks laten zien. Heeft 1 goede wedstrijd gepseeld daarna allemaal bagger. Levert teveel ballen in en heb het idee dat hij het tempo totaal niet aankan. Daarnaast fysiek erg zwak terwijl hij niet heel snel is waarmee hij dat zou compenseren.

Verder is Lingard om te beginnen bijna 2 jaar ouder dan Memphis, en met hem moet ik het ook nog zien.

Voorderest vind ik op dit moment Martial inderdaad een groter talent, onwerkelijk voor een 19 jarige wat hij laat zien.

United heeft een boel leuke talentjes lopen. Om te zeggen dat Depay grootste zou een leugen zijn. Depay gaat wel groot worden dat weet ik zeker maar zoeen gevoel heb ik bij meerdere.

24 november 2015 om 09:23

Martial is zonder een seconde na te hoeven denken al een groter talent, daar spat het letterlijk vanaf, hoe makkelijk hij zich aan heeft gepast kan je alleen maar respect voor hebben, dat gaat een hele grote speler worden. depay blijft een raadsel, die jonge moet zich is meer gaan richten op zijn werk in plaats van z'n kledinglijn..

24 november 2015 om 11:29

Krijg je dat gejank weer....je mag alleen een hoed op doen als je in vorm bent en 50 goals per jaar maakt ofzo?

Je kunt niet 24/7 met je werk bezig zijn. En zelfs als je dat wel bent kun je nog best een klein beetje aandacht besteden aan je kleding hoor.

Er schuilt nog steeds een heel groot talent in Memphis, maar ik denk dat het inderdaad heel lastig is voor hem om zich goed aan te passen. Een stap van de Eredivisie naar de Premier league is echt niet zomaar wat. Wat ik me wel afvraag is of hij vergeleken kan worden met Ronaldo, want die is toch wel echt goed. Ik denk dat ik Memphis eerder vergelijk met Sanchez of Bale. Dat niveau gaat hij sws wel halen. Verder hoop ik gewoon echt dat hij nog door gaat breken, want kwaliteiten heeft ie.

Depay komt er wel. Als depay aan de lopende band gaat scoren . dan wordt er altijd vergeleken. Dat mag want dat zijn voorbeelden!! Ook niet vergeten dat hij onder .VanGaal werkt. Dat is een coach die precies weet hoe hij jonkies moet prikkelen. Dus als hij eenmaal aan is . praten we verder .

Wat wil Memphis nou? Eerst neemt ie het imago aan van Pharrell Williams nu die van Wolverine (zie foto) lijkt een beetje op een identiteitscrisis bij Memphis. Verklaart wellicht ook waarom hij zo schommelt met zn vorm. Sonde want als ie gewoon met beide benen op de grond blijft komt ie veel verder want dat ie talent heeft weten we allemaal.

24 november 2015 om 09:54

En beoordeel voetballers op hun kwaliteiten op het veld en niet op hun uiterlijk.

24 november 2015 om 10:11

Volgens mij doe ik dat ook aangezien ik aangeef dat hij met zn vorm schommelt (is volgens mij direct te herleiden naar wat jij noemt kwaliteit op het velt. m.i. meer het gebrek ervan maar goed we bedoelen hetzelfde). Probeer eerst zelf eens begrijpend te lezen voor je andere op spelfouten wijst.

24 november 2015 om 10:11

Dus de reden dat het even niet zo goed loopt is omdat hij een paar bakkebaarden laat staan? Stop nou eens met het beoordelen op zijn uiterlijk, begint echt lachwekkende vormen aan te nemen.

zo slecht doet memphis het niet eens in engeland , zonder memphis had manschster nu europaleage gespeelt inplaats cl, hij kwam binnen in een slecht draaiend team met een andere speelwijze dan hij was gewent bij psv, deze jongen komt er wel mark my words

24 november 2015 om 09:46

Vind fosuh Mensah het grootste Nederlandse talent, speelt ook bij manu. Let maar op.

24 november 2015 om 13:54

Memphis is de toekomst van Nederland, heeft nog een lange weg te gaan. Hopelijk kan hij in het WK 2018 schitteren..

Heeft hij gelijk in. Depay moet juist nu laten zien dat hij een toptalent is. Dus inderdaad, de mouwen opstropen en hard werken. Dan komen de goals vanzelf. Bovendien moet Depay zich vooral niks aantrekken van de media. Dat zal zo blijven, daar moet hij mee leren leven. Hij moet zich eigenlijk afzonderen, wat moeilijk is, want je wil wel zien dat iedereen je goed vind.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren