Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Boer nam me apart en gaf duidelijk aan dat hij me er niet bij wilde’

Laatste update:

Caner Erkin stapte eerder deze zomer transfervrij over van Fenerbahçe naar Internazionale. Hij werd gehaald op verzoek van Roberto Mancini, maar die stapte vorige maand uit eigen beweging op in Milaan na een conflict met de clubleiding. Caner zag vervolgens Frank de Boer arriveren als nieuwe trainer en die vond het beter als de Turks international weer weg zou gaan.

/

Caner rondde woensdag een tijdelijke overstap naar Besiktas af en legt in gesprek met de Italiaanse media uit waarom hij in een paar weken tijd arriveerde en weer vertrok. “Ik kwam binnen met de missie mijn persoonlijke doelen te verwezenlijken, daarom tekende ik ook. Maar toen kwam er een trainerswissel. Na een trainingssessie nam De Boer me apart en gaf hij duidelijk aan dat hij me er niet bij wilde.”

“En ik ben iemand die wel gewoon graag wil spelen”, aldus Caner. “Er lagen daarna meerdere aanbiedingen op tafel, maar Besiktas wilde mij het liefst hebben. Dat voelde ik gewoon. Op mijn veertiende ben ik er al eens een week op proef geweest. Hun fans zijn heel hartelijk en de ploeg vecht altijd om de titel. Dat zijn belangrijke dingen”, legt Caner uit.

Snap jij de beslissing van Frank de Boer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Italiaanse media? Het was tegenover bjk tv. Hij zei dat 3 dagen na de aanstelling van frank de boer zonder dat ze hadden getraind hem bij zich nam en zei: "ik wil jou niet in mijn ploeg zien" en dit is wat caner zei dat hij het deed met vooroordeel/afgunst

1 september 2016 om 11:16

Als de Boer hem op voorhand al afgeschreven heeft, is dat toch wel sneu. Wel netjes van De Boer dat hij gewoon direct duidelijkheid biedt en Erkin een uitweg biedt. Je hebt ook van die trainers die spelers gewoon aan het lijntje houden, en dat verdient Erkin nou ook weer niet.

1 september 2016 om 11:38

Inderdaad, dit is wat caner zei, maar dit is een trainer keuze en hierbij moeten de club, trainer en speler tot een snelle oplossing komen.

1 september 2016 om 13:35

Vind dit wel een goede back. Beter dan wat er nu loopt bij Inter. Aparte keuze maar leuk Besiktas is ook een leuke club.

1 september 2016 om 17:35

Word dit niet een grote ravage omdat hij voor fener gespeelt heeft?

Lijkt me netjes en eerlijk opgelost. De reden voor De Boer is niet eens van belang in dezen.
Goed dat hij nu gewoon weer bij een goede ploeg zit en hij gaat spelen om prijzen, wat hij bij Inter niet zal gaan doen naar mijn ogen.

mooi toch dat hij voor de voetballende optie kiest. Op zich ook wel netjes van de Boer dat hij direct duidelijkheid verschaft waardoor deze jongen nog een keuze had gehad. Makkelijker was geweest om hem er gewoon bij te houden en niet echt een kans te geven. Dan is dit 'netter'.. Maar tegelijkertijd laat het maar weer eens zien dat het pure oppertunisme is in de voetballerij.. Het is niet zo dat hij wel of niet goed genoeg is voor Inter maar niet past in het speltype van de trainer.. Dan voer je als club toch een vreemd beleid.. Je trainer mag wel bepalen welke spelers het wilt halen maar die moeten natuurlijk wel in de clubfilosief passen. Die is blijkbaar ook ineens helemaal anders dan..

Fans van Inter zouden hier ook niet bepaald rouwig om moeten zijn.

Hoe wordt deze overstap gezien onder de fenerbahce fans dan?

1 september 2016 om 12:47

Is de tweede deze zomer, na rechtsback Göhkan Gönül. Worden wel grappen gemaakt over en weer van verrader maar veel minder serieus van wanneer een speler van Gala naar Fener vertrekt of andersom.

Wie speelt er bij Inter op de linksback positie?
Santon toch? Die had hij er toch niet uit gespeeld.

1 september 2016 om 11:28

Ze hebben Ansaldi en Nagatomo ook nog voor linksback dus er zijn genoeg opties.

Frank de boer wordt de slechte versie van Louis van gaal, alleen dat hij matige coach is.
Ik denk dat er nog meer speelt achter de schermen tussen frank en cener. Het is niet raar dat de boer niet met vedette kan opschieten. Ik verwacht dat hij in winterstop ontslagen gaat worden als hij nog steeds niks presteert of hij gedraagt als een klein kind.

1 september 2016 om 11:27

Zo werkt het gewoon in de grote mensen wereld 'batman', dit is heel professioneel gegaan in mijn ogen. Het is lullig voor hem, maar hij was gelijk duidelijk en denk dat je er dan ook niets tegen kan doen.

1 september 2016 om 12:05

Caner is helemaal geen vedette en eigenlijk ook helemaal niet het niveau wat Inter wil nastreven. Ik ben helemaal geen fan van de Boer maar ik kan hem in deze wel vinden. Daarbij heeft hij eerlijk gehandeld en kan Caner nu speelminuten maken bij Besiktas.

1 september 2016 om 12:13

Ik hoop dat caner niet zo slecht heeft misdragen, maar ik weet zelf de reden precies niet en zijn uitleg is ook niet veel voldoende. Alleen hoop dat niemand is gekwetst.
Alleen de gedrag van de boer bevalt me niet bij ajax en dat heeft hij al vaker gedaan. Als hij niet kan opschieten met icardi of handanovic, dan weet ik genoeg dat Frank eerder vertrekt.

1 september 2016 om 21:34

@Thebatman,

Je zegt niets te weten maar je zit vol met vooroordelen en rekent de Boer af op helemaal niets. DeBoer heeft hem niet nodig en verteld hem dat netjes en op tijd en jij begint over vedette en moeilijk gedrag. De Boer krijgt gewoon zijn kans en tijd om weer een basis te leggen bij een mooie Italiaanse club.

1 september 2016 om 23:54

Ik weet dat jij de boer fan bent, maar oké mijn gedrag over caner was te overdreven en deels heb je gelijk in. maar serieus ik vind de boer een zeer matige coach die niks laten zien in europa. ook kan hij echt niet met spelers opschieten zoals ibrahimovic gedrag. ik kijk misschien met mijn anti boer bril, maar jij kijk zeker met ajax bril. dus we kunnen toch niet objectief beoordelen over de boer Thamike.

Ik denk dat de Boer het niet red bij Inter en de laan wordt uitgestuurd. Hij past qua type en denkwijze totaal niet bij een Italiaanse (sub)topclub. Bovendien heeft hij de kwaliteiten niet om daarin te slagen. Hij is dat Inter-shirt niet waard als trainer. Misschien dat hij wel kan stunten met een middenmoter in Europa, maar dit is erg hoog gegrepen.

Zijn handelingswijze op Caner is daar een klein voorbeeld van. Dus omdat het niet jouw transfer is, ga je iedereen wegsturen? Niet eens een trainingskamp gunnen om te kijken of iemand nuttig kan zijn voor je team.

Dus als over een week de voorzitter van Inter kapt en een nieuwe in de plaats komt en als eerst de Boer wegstuurt, dan is dat goed te verantwoorden en gaat de Boer niet janken in de media dat hij geen kans heeft gekregen. En dit is precies hetzelfde. Dus ik geloof wel dat dit een vooroordeel is.

1 september 2016 om 13:58

Bkorkmaz, je hebt helemaal gelijk. Altijd wordt er gezeurd over de opportunisme die heerst in landen als Italië, dat spelers niet de kans krijgen, dat trainers niet de kans krijgen en dat er geen rationele beslissingen worden gemaakt. Maar als De Boer Caner na 1 week al laat gaan, zonder hem serieus aan het werk te zien, is het ';netjes'; van hem. Dat begrijp ik niet.

Naar mijn mening is het helemaal niet netjes. Caner heeft een weloverwogen keuze gemaakt door naar Inter te gaan, hij heeft Fenerbahce daarvoor achter zich gelaten. Het minste wat je kan doen is zo';n speler een eerlijke kans geven. Caner gaat er dan goed mee om door niet te zeuren en direct te vertrekken, maar het is zeker niet netjes van De Boer. Eerlijk, maar niet netjes.

Overigens denk ik zeker niet dat De Boer een racist oid is. Hij wilt gewoon van die ja-knikkers en ideale schoonzonen in zijn ploeg en of je het nou wil accepteren of niet, de meeste allochtonen zijn dat niet.

1 september 2016 om 15:42

Clutch, de Boer is een zelfingenomen hoofd-narcist. Geen racist. Hij wil zijn hand laten zien, maar daardoor verliest hij zijn hoofd. Hij is zwaar incompetent om te slagen bij een topclub. Man met vooroordelen.

1 september 2016 om 21:37

Wil jij ook met een klein beetje betrouwbare onderbouwing komen want als er nu iemand compleet zijn vooroordelen laat zien ben jij het wel. En iemand incompetent noemen met een prima staat van dienst is zelf incompetent.

1 september 2016 om 15:21

Sorry hoor, maar ik vind dit lariekoek. Je oordeel staat al klaar over de Boer. Hij zou een lichtgewicht zijn? Allen ok voor een middenmoter? 4 jaar op rij kampioen met een redelijk matig Ajax. Dat is een topprestatie. De Boer is een goede coach die het nu moet laten zien in het buitenland. En hoeveel wedstrijden heeft hij nou eigenlijk er op zitten?

Erkin is een Turkse speller. Korkmaz...toevallig ook een Turkse naam? Zou dat de reden kunnen zijn dat je zo voorbarig je oordeel velt...en dat je heel stellig bent over iets waar je de inhoud totaal niet van kent? 1 ding is zeker...de Boer heeft tot nu toe altijd het beste uit zijn (soms matige) ploeg gehaald. Hij verdient het voordeel van de twijfel.

1 september 2016 om 16:53

En is het feit dat De Boer een Hollandse achternaam heeft de reden dat jullie De Boer beschermen?

Je vraagt 'hoeveel wedstrijden heeft hij nou eigenlijk er op zitten'. Hoeveel wedstrijden had Erkin er op zitten?

1 september 2016 om 21:42

@Clutch verschil is dat hij een onderbouwing heeft waarom de Boer niet meteen afgeschreven hoeft te worden. Is wat anders dan iemand vol vooroordelen al met de grond gelijk te maken omdat hij een speler niet ziet zitten. Daarbij heeft de Boer alle middelen in huis om te kijken of een speler goed genoeg is of past in het systeem.

2 september 2016 om 01:37

De Boer moet niet meteen afgeschreven worden, maar het is 'netjes' dat hij Erkin meteen afschrijft. Heb ik dat goed begrepen? Want als je onze reacties leest, zul je zien dat we ook onderbouwen waarom Caner niet meteen afgeschreven moet worden.

Knap dat De Boer ziet of een speler goed genoeg is of past in het systeem zonder hem aan het werk te zien. Heel knap. Vooral nu er nog helemaal geen sprake is van een 'systeem'. De Boer is er pas net. Hij kan zijn eigen systeem hanteren of een systeem vaststellen op basis van het materiaal. Hoe dan ook, voor beide opties moet je eerst de spelers aan het werk zien.

Als Sassuolo morgen een andere trainer aanstelt en die zegt overmorgen dat hij het niet ziet zitten in Timo Letschert, die net is gehaald, gaan jullie daar toch ook vraagtekens bij zetten?

Goed opgelost door de Boer. Z'n concurrenten zijn beter en zo komt hij ook aan spelen toe bij BJK

Goed opgelost en ik begreep uberhaupt niet wat Internazionale met Caner Erkin moest. De club wil weer naar de top en dat gaat niet lukken met middelmatige spelers. Sowieso schat ik de selectie van Internazionale iets lager in dan bijvoorbeeld Napoli, Roma. Op Juventus loopt men een straatlengte achter.

Ik lees hier rare uitspraken dat bijv. De reden van de Boer niet belangrijk is en dat het netjes is van hem. Normaal gesproken hebben "wij" voetballiefhebbers altijd een mening over de beslissingen van alle trainers/manager en blijkbaar maakt het bij deze zaak niks uit! Gewoon raar

Ik denk dat de Boer hier later ook wel met een dubbel gevoel op terug kijkt. Ik denk dat hij snel moest beslissen om die jongen ook nog een kans op een uitweg te bieden, maar dit is wel heel hard en direct. Maar Frank is nieuw en laat gekomen en moet nu snel en direct een aantal beslissingen nemen, dat is wat hier denk ik gebeurd is.
Ik had het ook gedaan hoor. Die turk kan niet voetballen, is alleen met zichzelf bezig en daarnaast is hij nog een rat ook om naar besiktas te gaan terwijl er meerder clubs interesse hadden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren