Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer kan talentvolle rechtsbuiten in laatste fase niet meer gebruiken

Laatste update:

Robert Muric heeft een streep moeten zetten door de resterende wedstrijden van dit seizoen. De getalenteerde rechtsbuiten kwam dit seizoen tot 28 wedstrijden bij Jong Ajax in de Jupiler League en mocht van Frank de Boer ook debuteren in de Eredivisie. In de wedstrijd tegen FC Emmen viel hij echter uit en zijn hamstringblessure houdt hem nu in de laatste weken van het seizoen afzijdig in Amsterdam.

/

“Helaas is het seizoen voorbij voor mij. Ik kreeg vandaag te horen dat mijn herstel langer zal duren dan ik had gedacht. Ik werk er iedere dag aan om het toch nog te bespoedigen”, laat Muric weten via Facebook. Hij mocht in februari voor het eerst meedoen in de Eredivisie, als invaller tegen Excelsior. Later gunde De Boer hem ook speeltijd tegen Willem II; toen deed de aanvaller twintig minuten mee.

De twintigjarige Kroaat moet zich nu echter richten op het nieuwe seizoen dat straks voor de deur staat, als hij inderdaad zolang aan de kant staat als hem nu is voorgespiegeld. Muric kan ook aan de linkerkant uit de voeten en heeft op dit moment nog concurrentie van Anwar El Ghazi, Lasse Schöne, Amin Younes en Viktor Fischer bij het eerste.

Denk je dat Robert Muric volgend seizoen doorbreekt in het eerste van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje rare titel, De Boer heeft hem amper gebruikt, dus dat zal die in de laatste fase ook wel niet gedaan hebben.

Ik hoop dat Muric meer tijd in het eerste gaat krijgen volgend seizoen. Nu de rechterkant goed bezet is, kan hij mooi rustig zijn minuten gaan pakken, zonder direct heel veel druk te ervaren.

12 april 2016 om 14:30

Misschien een verhuurperiode voor de onderkant Eredivisie niet beter? Heeft flinke concurrentie op die positie namelijk.

12 april 2016 om 14:53

Ik vind Muric, na El Ghazi en Younes, de beste buitenspeler die Ajax heeft. En ik heb het idee dat hij nog veel beter kan worden. Hij is klaar voor het eerste. Verhuren zou zonde zijn dan.

12 april 2016 om 15:01

Ah, bedankt. Ik heb verder geen beeld van deze jongen. Ik weet alleen dat Dijkhuizen (toen hij nog trainer bij ons was) erg gecharmeerd was van deze jongen en hem graag wilde huren van Ajax.

12 april 2016 om 15:05

Vind Cerny wel beter dan muric

12 april 2016 om 18:40

Fijn! Als je de volgende keer ook nog je mening weet te onderbouwen krijg je een ijsje!

OT: Ben zo gecharmeerd van deze man. Lijkt qua spel op Robben (uiteraard op een heel ander niveau) en heeft een goed schot met links.
Lekker herstellen nu en volgend seizoen je kansen pakken!

12 april 2016 om 15:24

Het is ook de bedoeling dat je bij het lezen van de titel denkt aan Schone of El Ghazi en dan het artikel opent. VZ boeit het al tijden niet meer of ze het de gebruikers goed informeren of misleiden. Het gaat alleen maar om de clicks. Net als de huidige voetbalwereld alleen om geld gaat.

12 april 2016 om 18:42

Hoezo misleiden? Bij talentvolle rechtsbuiten lijkt het me logisch dat VZ niet (meer) El Ghazi bedoelt en al zeker niet Schöne. Dan blijft alleen Muric over.

13 april 2016 om 12:57

Mooi verhaal. Er staat: "de Boer kan talentvolle rechtsbuiten in laatste fase niet meer gebruiken".
Doordat er de Boer staat, oftewel de hoofdtrainer, gaan velen er vanuit dat het gaat om een eerste elftal speler. Dat wil zeggen niet iemand die eenmalig een wedstrijdje heeft ingevallen. Zeg dan gewoon: "muric staat de rest van het seizoen aan de kant". Ze zeggen bewust de Boer en bewust talentvolle rechtsbuiten. Ik geloof dat alle spelers bij Ajax aardig talentvol zijn. Als je ouder wordt dan ben je niet ook gelijk je talent verloren. Het begrip talentvol is dus niet per se weggelegd voor jonge spelers.

Iedereen klikt hierop omdat ze denken dat het Schone of El Ghazi is... Dat zou wel invloed hebben op Ajax. Muric zal echt niet gemist worden!

12 april 2016 om 14:47

Talentvolle en Schone, oké man.

12 april 2016 om 14:58

Talentvol en El Ghazi. Zelfde verhaal.

12 april 2016 om 18:27

Is ook zo

Muric zn talent is dit seizoen eindelijk boven water komen drijven, jammer dat ie het seizoen niet in stijl kan eindigen. Een logische volgende stap zou een verhuur naar een subtopper zijn (zwolle?), en hopelijk speelt ie zich daarna in het elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren