Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: ‘Hij is nog heel jong, laat hem maar lekker in Heerenveen blijven’

Laatste update:
/

Daley Sinkgraven staat in de belangstelling van Ajax, maar het talent van sc Heerenveen zal nog even moeten wachten op zijn transfer naar de top. Trainer Frank de Boer laat voorafgaand aan de wedstrijd van zijn club tegen FC Groningen weten dat Sinkgraven deze transferperiode niet naar Amsterdam komt.

“Sinkgraven is een goede speler, maar hij is nog heel jong. Laat Daley maar lekker bij Heerenveen blijven”, zegt De Boer tegen de NOS over de negentienjarige middenvelder. Ajax, dat afscheid neemt van de naar Manchester United vertrekkende Daley Blind, gaat nog wel op zoek naar een middenvelder.

“We zijn eventueel wel op zoek naar een type zoals Blind, een controlerende middenvelder. Een jonge jongen of een ervaren speler? Nou, we zijn in ieder geval niet op zoek naar een jonge speler”, klinkt het in gesprek met FOX Sports. Over de handelwijze van Manchester United was De Boer niet zo te spreken. “We hadden nog helemaal geen signaal ontvangen van United. Wat dat betreft viel het wel rauw op ons dak, maar je weet dat het kan gebeuren en het is gebeurd.”

Is Daley Sinkgraven al klaar voor een transfer naar Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel verstandig Frank. Heel verstandig.

31 augustus 2014 om 13:44

Wat is er verstandig aan? Dat we weer niet investeren en met deze middelmaat verder gaan? Hoe lang houdt zoiets nog vol. Hoe lang houden we nog de CL status in Europa als Nederland zijnde.

31 augustus 2014 om 13:46

Alsof deze man een versterking is voor Ajax op dit moment. Komop man je moet het in de categorie Mbia, Song (nu naar West Ham) zoeken.

31 augustus 2014 om 13:53

Dat je niet investeert in een jongen die nog maar net komt kijken en het team niet kan dragen. Dit jaar hebben jullie met Poulsen de Jong en Blind veel ervaring ingeleverd. Dat los je niet op met deze jongeman...

31 augustus 2014 om 13:53

Je kan hem ook nu kopen, 1 jaar in Heerenveen laten en daarna naar Amsterdam halen.

Als hij zich door ontwikkelt heb je hem goedkoop op kunnen pikken. Anders verhuur je hem gewoon + huursom waardoor je zn transfersom kan terugverdienen.

31 augustus 2014 om 13:55

Song is naar west ham

31 augustus 2014 om 14:19

Ben ik volledig met je eens, sinds Cruijff de "macht" greep in 2010 zijn er voor 87 miljoen aan spelers verkocht. Voor hoeveel is er ingekocht. Max 30 miljoen en hoeveel staan er daarvan nu op het veld wekelijks ? 3, Moisander, Viergever en Sigi. Waarvan laatstgenoemde niet presteert naar het niveau dat een spits die Ajax zou moeten hebben. Hoeveel zou een transfer van Nigel de Jong bijvoorbeeld nou kosten. 10 mil, laten we daar 2 mil per jaar bij optellen en hij is binnen voor 14 a 16 miljoen. Heb je wel een speler die de komende 3 jaar volledig de baas is op het middenveld en ervaring heeft die jonge spelers als Bazoer kan opleiden op diezelfde positie. Terugvallen op eigen jeugd heeft zin inderdaad. Maar alleen als er op die positie genoeg kwaliteit is om dat te kunnen doen. Met een Bazoer of een Viergever ga je het echt niet redden te Messi, Suarez en Neymar. Daarvoor heb je ervaring nodig in een team en spelers die weten wat er word gevraagd op dat niveau. Die doelstelling van halen volgende ronde CL kun je wel vergeten zo. Dat het nu een paar keer goed is gegaan met eigen jeugd is geen garantie dat het dat blijft gaan kijk maar naar Barca zelf. Die geven niet voor niks 150 mil uit omdat ze weer op niveau willen komen.

31 augustus 2014 om 14:41

Helemaal mee eens. Wat Ajax nodig heeft is een beest. Het zijn allemaal jongetjes. Zon sterke en grote Afrikaan zou idd niet misstaan op het middenveld.

31 augustus 2014 om 15:28

Ursaiz?

31 augustus 2014 om 16:34

Eyong Enoh terughalen

31 augustus 2014 om 17:17

Kehl halen voor een rol zoals Poulsen had

31 augustus 2014 om 17:54

@psverke Je ziet alleen een cruciaal detail over het hoofd..... spelers als De Jong moeten zelf ook naar Ajax terugwillen en daar loopt je verhaal spaak. Je kan nog zoveel geld hebben en het nog zo graag willen investeren, de spelers waar jij op doelt willen niet naar de Eredivisie en dan houdt het simpelweg op!

31 augustus 2014 om 18:49

Iedereen wil naar hiernaartoe voor het juiste geld. Geef Ronaldo 40 Mil per jaar en die komt zelfs nog een jaartje voor Ajax voetballen. Geld speelt tegenwoordig grotere rol als de rest. En dan heb je nog het feit dat Ajax CL speelt en dat is nog veel aantrekkelijker dan bij HSV of Milan blijven voetballen lijkt me.

31 augustus 2014 om 22:24

Een dar gaat Heerenveen mee akkoord omdat?

31 augustus 2014 om 22:24

* reactie op verkeerde persoon...

31 augustus 2014 om 15:06

Ja maar nou doen we net of de leeftijd van een speler Ajax doet beslissen om het maar niet te doen. Wat een gelul. Ze hebben toch wel vaker jongere spelers van deze leeftijd aangetrokken.

Typisch zo bericht. Lekker boeiend allemaal. Triest gehalte in de Eredivisie. Wat een pauper competitie, Ajax doet er ook net zo hard aan mee. Haal toch eens echte versterkingen. Die er in direct staan.

31 augustus 2014 om 13:46

Volgens mij staat er toch ook dat ze hem NIET halen?

31 augustus 2014 om 13:48

Zoals Sulejmani? De speler waar iedereen erg blij mee was, maar die ons uiteindelijk alleen maar 20 miljoen heeft gekost....
Spelers waarvan je zeker weet dat ze er direct staan bestaan niet. En als ze al bestaan komen ze niet naar Nederland. Heb je voorbeelden?

31 augustus 2014 om 13:51

Oh god we geen Sulejmani er bij halen. Kan je niet een ander voorbeeld geven? Suarez voor 8 miljoen of een Huntelaar. Die mag je ook wel noemen hoor. Maar lekker doorgaan met dit Nederlands beleid. We sterven elk jaar Europees met ze allen af. Lekker nuchter investeren. Ik vind het best, maar we doen niks onder dan het voetbal van Griekenland.

31 augustus 2014 om 13:53

Spelers als lassana diarra, N'Gueye, M'Bia , Cheyrou en nog talloze anderen die er gelijk zouden staan.

31 augustus 2014 om 13:57

@mentalist

Het niveau in Nederland is echt bizar slecht. Iedereen kan er direct staan. El Ghazi staat er ook direct. Het niveau is echt super bedroevend.

31 augustus 2014 om 14:12

En dan net zoals in Engeland een belabberd nationaal elftal creëren omdat we niet meer opleiden of onze jeugd geen minuten kan maken door oude, duurbetaalde rotten?
Kom eens met goede, Nederlandse spelers, die niet te duur zijn en er meteen staan?
We zijn deze weg ingeslagen waarin we ons richten op de jeugd. 4 jaar op rij kampioen en dan nog zeuren.....

31 augustus 2014 om 14:17

sneijder en van der vaart stonden er als jochies van 18 ook direkt. dus waarom zou het met de tegenwoordige spelers ineens niet meer kunnen?

31 augustus 2014 om 14:17

@sveniejejj

Waarom zal je rekening mee moeten houden met het nationale elftal. Als iemand goed is, dan staat ie er. Er loopt niemand hier rond die Nederlands en goed is voor Ajax. Boeie dat Nederlandse gehalte allemaal. Maakt voor mij echt niks uit.

31 augustus 2014 om 14:20

Ik ben wel blij dat ajax niet voor sinkgraven gaat. Zou niet direct een versterking zijn maar een speler voor de toekomst. Daar heeft Ajax er voldoende van.

Vind overigens wel dat Ajax moet investeren. geld hebben ze genoeg, geen rare dingen doen maar wel kwaliteit en ervaring toevoegen aan de selectie

31 augustus 2014 om 14:30

Waarom niet Propper?! Kost wat, maar kan een aardige bal trappen. En is nog Nederlands ook. Weer eens wat anders dan een AZ'er..

31 augustus 2014 om 14:34

Dat merk ik inderdaad aan de manier waarop je Nederlands praat.
Over 10 jaar kunnen we en geen Ajax meer steunen en zullen we geen getalenteerd Nederlands elftal meer hebben als we jouw weg 'naar succes' volgen...

31 augustus 2014 om 17:41

In die tijd stonden er nog wel wat oudere gasten bij.

31 augustus 2014 om 15:10

@ahjacied
Ja met je eens, maar hoeveel mogen ze daar dan volgens jouw voor uit trekken? Ik ben het met je eens hoor(als Psv'er zijnde), maar ik hoor de laatste maanden uit jouw supporterskamp toch echt geluiden en blijdschap over 100 milj. op rekeningen.....

Wout Brama werd gesuggereerd in de studio, kan het me bijna niet voorstellen maar weet zo snel ook geen andere.

31 augustus 2014 om 13:51

Dzemaili (napoli), Aquilini (fiorentina), Diame (west Ham), Salihović (hoffenheim), Wernbloom (cska), Nordtveit (bmg), Vukojevic (dinamo Zagreb) etc.

Allemaal Cm/cvm die internationale ervaring hebben en te huren of te kopen zijn i.v.m. kortlopende contracten. Dus het slaat nergens op dat er geen opties zijn.

31 augustus 2014 om 14:50

Dat zijn allemaal jongens die buiten Alkmaar, sterker nog, buiten de Eredivisie spelen. Die worden vast niet gescout...

31 augustus 2014 om 15:26

Haha de AZ obsessie van Ajax begint niet alleen mij te irriteren merk ik?

31 augustus 2014 om 16:02

Absoluut niet, erger me al tijden aan het transferbeleid van Ajax..

1 september 2014 om 11:15

Ik erger me met name aan het gebrek aan daadkracht wanneer het op het aantrekken van spelers van toegevoegde waarde aankomt. Van der Hoorn, Schone, Duarte, Bojan, enzovoort, dat vind ik allemaal logische aanwinsten, die het misschien wel of niet zouden/zullen gaan maken bij Ajax. Maar daarboven zit nog een klasse spelers zoals Van Ginkel, Maher, Narsingh, enzovoort, die meteen een versterking voor Ajax zouden zijn. Alleen Viergever vind ik echt zo'n aanwinst.

Nu zie ik bijvoorbeeld graag Propper komen. Maar het zal wel zijn goedkopere collega Vejinovic worden. Daar baal ik dan ook van.

1 september 2014 om 12:37

Heb jij het idee dan dat propper de ideale kandidaat is om op de CVM spot te gaan spelen? Hetzelfde probleem krijg je dan als wat je nu met Viergever hebt, te aanvallend ingesteld.

Dan zie ik toch liever Vejinovic komen.

31 augustus 2014 om 13:53

Heb ook geruchten gehoord over van Ginkel en Maduro.
Hoop nog wel dat er 1 of 2 versterkingen komen.
Misschien die Uruguayaanse middenvelder.
Een ervaren middenvelder en een spits hebben we nodig

31 augustus 2014 om 14:05

v Ginkel zou wel super zijn, ik denk alleen niet dat dat realistisch is. Of Maduro nou zoeen meerwaarde is weet ik niet. Iemand hem in de gaten gehouden de afgelopen tijd?

Probeer anita terug te halen, speelt niet altijd in bij newcastle united dacht ik. Verder misschien maduro terughalen? Jammer dat blind zo laat verkocht is anders konden we nog voor mokotjo of ziyech gaan.
Verder zie ik soriano van red bull graag komen

31 augustus 2014 om 13:46

Zal wel demi de Zeeuw worden

31 augustus 2014 om 13:48

Nee denk het niet, want dat zou geen versterking zijn.

31 augustus 2014 om 13:47

Anite speelt gewoon bij Newcastle hoor. Daarnaast is die nog niet zolang weg. Die gaat dus echt niet komen. Mbia is nog transfervrij en kan je meer tekengeld aanbieden zodat het salaris niet zo hoog hoeft te zijn.

31 augustus 2014 om 15:25

Propper zie ik graag komen. Of is die voorbestemd voor de bank van Chelsea?

Daar hebben we echt niets aan en trouwens die heeft een twente hart en gaat echt niet naar Ajax hoor maar die moeten ze ook niet willen eerlijk gezegd , die is toch niet beter dan Blind .

31 augustus 2014 om 13:48

Wat boeit een voetbal hart nou. Voetballers hebben geen clubliefde. Denk je nou echt dat er spelers zijn die het erg vinden als ze verliezen. De meeste voetballen gewoon voor hun centen en zijn alleen verdrietig na een nederlaag omdat verliezen niet leuk is, maar wat wij voelen. Dat voetballen hun nooit.

31 augustus 2014 om 13:50

Als Ajax werkelijk interesse dan gaat hij daar echt wel heen. Daarnaast heeft hij laatst nog gezegd dat interesse van Ajax een compliment is.en dat hij liefde voor Ajax had als klein jongetje.

En nee hij is niet beter dan Blind, maar heeft wel potentie om het eerste van Ajax en in de toekomst misschien wel hoger te halen.

Maduro werd toch in een eerder stadium genoemd in de wandelgangen.

31 augustus 2014 om 14:12

Dat zou ik niet eens een gekke keuze vinden. Een Nederlandse jongen met body die het Ajax spelletje kent. Kan daarnaast indien nodig ook nog achterin spelen. Als het niet te veel moet kosten zou ik dat helemaal geen gekke en slechte keuze vinden.

Zo is het maar net. Als Heerenveen slim is meteen contract openbreken, laat m maar wat verdienen plus jaartje extra

31 augustus 2014 om 13:57

Hij staat nog tot 2019 onder contract als ik het goed heb dus openbreken is niet nodig

De enige naam die ik kan bedenken is Maduro, geen idee waar hij tegenwoordig uithangt.

Davey Pröper lijkt mij wel een goed plan.

31 augustus 2014 om 15:30

Hey! Nog iemand die Propper graag ziet komen. Ik snap niet waarom Ajax niet met hem bezig is. Goede technische spelverdeler met body, speelt in Nederland, niet bij een concurrent dus mag vast weg naar Amsterdam, zal er meteen staan, maar kan nog wat leren bij Ajax, kortom: ideale opvolger van Blind.

1 september 2014 om 08:59

Leidsehond, dat is precies hoe ik er ook over denk. We zullen zien wat er gebeurt vandaag!

31 augustus 2014 om 18:09

Lijkt me geen tof plan, ik hou hem liever nog even hier.

"we zijn eventueel wel op zoek"

Alleen vandaag en morgen kan er nog een speler gehaald worden, maar ze zijn "eventueel wel op zoek". Beetje laat, lijstjes hadden allang klaar moeten liggen. Met dit materiaal wordt je dit jaar geen kampioen en in de cl overwinteren is helemaal een utopie (hoewel dat met deze loting anders ook wel lastig werd).

Ja en dan over 2 jaartjes halen.

Duidelijk, die komt in 2015, uiterlijk in 2016, dus naar Ajax.

haha check die poll ,vanmorgen was nog ie nog wel ajax-waardig

Oh, Frank jonge.. Wat sla je hier de plank toch mis. Deze jongen heeft op dit moment zoveel zelfvertrouwen, als je hem nu haalt zal hij de goede lijn doorzetten bij Ajax. Ben ik van overtuigd.

Propper of van Ginkel zouden perfect zijn.

31 augustus 2014 om 14:01

Van Ginkel huren zal perfect zijn.

31 augustus 2014 om 14:08

Waarom huren? Liever een speler kopen, niet?

31 augustus 2014 om 14:12

van ginkel mocht niet eens naar milan om verhuurd te worden. dus dat word niks.

31 augustus 2014 om 14:23

Van Ginkel wilde zelf niet naar Milan, maar voor zijn kans bij Chelsea gaan. Ik denk dat hij wel naar Ajax wil komen. Ik zelf denk dat ze moeten proberen om voor Sneijder te gaan. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Die jongen moet doodongelukkig zijn in de Turkse competitie.

31 augustus 2014 om 18:18

Heb nu vernomen dat chelsea van ginkel wel naar milan laat gaan. word voor een jaar verhuurd.

Misschien kan Ajax maar beter voorlopig de hand op de knip houden, of alleen 2 miljoen geven aan Jonk om de jeugdopleiding verder te versterken. Mocht het toch niet zo goed gaan met het eerste in de eerste seizoenshelft kan in de winterstop de selectie alsnog versterkt worden.

juist das praat. Blijf maar lekker in heerenveen jongen. Wij hebben jou nodig, ajax niet.

Frank moet nog maar een belletje naar Poulsen doen, wie weet wil die dan wel nog een jaartje bij Ajax spelen.

Zou niet weten hoe die er tegen over staat, maar is wel het proberen waard, ervaring genoeg.

31 augustus 2014 om 14:11

Die is gestopt en niet wedstrijd tot conditioneel fit. Helaas.

31 augustus 2014 om 14:29

ahjacied,

Hij is momenteel met zware afbouwtrainingen bezig, zal dus niet zo'n moeilijke stap zijn om daar weer opbouwtrainingen van te maken.

Maar ben bang dat hij geen zin meer heeft in conditietrainingen.

Heel verstandig ! Te jong en te onervaren. En met Nouri hebben we al zo'n talent in huis. Daarom proberen Van Ginkel te huren. Anders vind ik Propper een meer dan geweldige optie !

31 augustus 2014 om 14:20

Vitesse weigert aan ons te verkopen dus dat wordt hem sowieso niet. Ook geen controleur

31 augustus 2014 om 15:34

Nog steeds? Zou ik wel vreemd vinden als ze nog steeds niks willen verkopen. En triest ook.

Pff, wat ben ik hier blij mee!

Louis heeft dit gewoon expres gedaan om nog 1 keertje na te kunnen trappen richting Cruyff en zijn technisch hart. Laag bij de grond en weer een bewijs dat Louis geen echte Ajacied is.

Wanneer gaat Ajax investeren? PSV heeft nu een kampioenteam, Ajax moet echt een top middenvelder halen

Davy propper iets voor ajax?

Tijd om Maxwell terug te halen (als die met een minder salaris akkoord gaat). Lekker links op het middenveld laten spelen. Dan hebben we na Eriksen tenminste weer een voetballer op die positie. Daarnaast heeft de beste man enorm veel ervaring en dat is zeker welkom.

Wout Brama wat voor Ajax? Gratis op te halen.

31 augustus 2014 om 14:48

Ik denk dat het opzich niet eens een slecht idee is. Iig een nuttige voetballer met veel ervaring in de eredivisie en redelijk wat europees. Kost ook nog eens weinig

Klinkt misschien stom maar waarom probeert niet om van Ginkel te kopen/huren??

die heeft toch ook 0 perspectief bij chelsea.

Ze hebben nu idd echt behoefte aan een leider met ervaring. Iemand die het spelletje door en door heeft, iemand die weet wanneer je gas moet geven en wanneer je juist terug moet zakken, iemand die bepaalde slimmigheden heeft.

PSV-ADO,
Ik ben het met je eens, Daley is nog niet klaar voor het werk bij Ajax en het is verstandig van Ajax deze jongen niet naar de club te halen, iedereen zeurt over ons beleid van aankopen maar of je nu niemand haalt of nog zo'n jongen waar onze selectie al vol van staat...

Als je als Ajax zijnde wilt presteren in Europa gaat dat niet lukken met Sinkgraven..

Een Alexandre Song (niet haalbaar helaas)

Of Maduro, de Jong zou mooi zijn voor de CVM positie maar ik zie Ajax geen versrerkingen meer halen (helaas)

Met het materiaal wat ze nu hebben zou ik zo spelen:

Opstelling 4-3-3

Cillessen
Veltman - moisander
V. Rhijn boilesen

Viergever

Serero Schone


El-Ghazi Siggy/Millik Kishna


Dan heb je twee creative jongens op de vleugels en ik denk dat schone beter tot z'n recht komt op de nummer 10 positie

31 augustus 2014 om 17:14

De opstelling staat niet zoals ik hem bedoeld had:
Doelman: Cillessen
Rechts achter: V. Rhijn
RCV: Veltman
LCV: Moisander
Links achter: Boilesen
CVM: Viergever
CM: Serero
CAM: Schone
Linker vleugel: Kishna
Spits: Siggy of Milik
Rechter vleugel: El-Ghazi

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren