Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer haalt Serero en Younes erbij tegen Celtic

Laatste update:

Frank de Boer heeft besloten drie nieuwe namen toe te voegen aan de wedstrijdselectie van Ajax, voor de confrontatie van donderdag met Celtic. Ten opzichte van de wedstrijd tegen FC Twente ontbreken John Heitinga, Yaya Sanogo (allebei lichte klachten) en Riechedly Bazoer (geschorst). Daar tegenover staat de aanwezigheid van Mitchell Dijks, Thulani Serero en Amin Younes.

/

Dat Dijks erbij is mag geen verrassing heten: hij miste in Europees verband nog geen minuut bij Ajax en was slechts absent door een liesblessure. Opvallend is wel dat De Boer besloten heeft Serero en Younes bij de groep te halen. Eerstgenoemde maakte dit seizoen nog geen minuten bij Ajax en leek in de zomer nog op weg naar de uitgang. Hij mag nu echter hoop koesteren voor speeltijd tegen Celtic.

Younes, die in de zomer overkwam van Borussia Mönchengladbach, wacht eveneens nog op zijn debuut in het eerste. De Duitser raakte in de voorbereiding geblesseerd en kon nog niets betekenen voor De Boer. Hij zit er nu echter bij tegen Celtic en zal net als Serero hopen op wat speeltijd. Bij Jong Ajax deed hij het zo goed, dat De Boer hem graag wilde belonen.

Wie denk jij dat er speeltijd krijgt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat dit de spelers zijn die Ajax voor een overwinning moeten helpen. Maar ik zie het wel ik ga geen dingen meer zeggen als dit winnen we wel even. Ik heb dat vaker gedaan of ging na het stadion met het gevoel dat we het even winnen. Ik denk een verlies, dan wordt de overwinning alleen maar mooier.

16 september 2015 om 13:43

Serero is niet zo groot maar sterker dan hij lijkt. Tegen Celtic kan hij mogelijk nog wel van pas komen. Harde werker, goede balafpakker.

16 september 2015 om 13:45

Heb hem zien voetballen tegen Telstar. Ik was niet echt onder de indruk hoor.

16 september 2015 om 14:23

Tegen telstar speelde hij een prima wedstrijd. Liet gewoon zien dat hij veel te goed was voor het niveau. Evenals younes, goede speler. Echter ook redelijk egoistisch.

16 september 2015 om 15:01

Ahjacied,

Als je Serero maandag niet goed vond spelen heb je echt met je rug naar het veld gezeten. De man heeft 1x balverlies geleden(diepte bal op nouri) kwam constant vrij in de opbouw, draaide de tegenstander helemaal dol en was veruit de beste man bij Ajax. Dan weet ik wel dat maar Telstar is maar Serero niet goed vinden afgelopen maandag is echt onmogelijk ...

16 september 2015 om 13:49

Op het eind spreek je jezelf weer tegen haha. Hoop wel dat Ajax gaat winnen vanavond, vooral voor de sake of Nederlands voetbal.

16 september 2015 om 13:51

Je moet net doen of je na een saaie verjaardag gaat. Kan alleen maar leuker worden.

16 september 2015 om 14:52

Helaas morgenavond....

16 september 2015 om 19:58

Serero is een van de weinig waterdragers die ajax heeft . Altijd handig om te hebben dus.

Serero erbij is wel een noodzaak, ja. Met Bazoer geschorst heb je hem hard nodig. Hij is misschien geen wereldvoetballer, maar hij vecht wel voor elke meter en dat is op die positie ook belangrijk. Ik stond telkens weer te kijken hoe hij als klein, iel mannetje fel de duels in ging en ze vaak ook wist te winnen. Dat heeft Ajax nu ook nodig.

vind wel jammer dat ik serero weinig zie spelen... ben zelf Psver en kon bij vlagen wel genieten om hem te zien spelen..

16 september 2015 om 13:47

Serero was vorig seizoen met z'n felheid vaak één van de besten bij Ajax. Maar hij lijkt slachtoffer te zijn geworden van de nieuwe middenveldsformatie met een tien en twee lopers daarachter. Serero heeft z'n kwaliteiten; is fel, zit een tegenstander kort op de huid en is technisch zeer goed in de kleine ruimte. Maar hij heeft ook grote tekortkomingen die hij op zijn leeftijd niet meer kan bijscholen. Hij heeft geen goede pass, geen schot en een zeer matig inzicht. Vaak als hij een gaatje ziet dan is de kans om de bal te spelen al lang voorbij en is vervolgens de pass 9 van de 10 keer ook nog eens matig. Maar spelers met ervaring kunnen we altijd goed gebruiken in de EL.

16 september 2015 om 14:23

Serero haalt het tempo uit het spel (dat al niet zo geweldig snel is). Klaassen op 6 kan echter ook helemaal niet. Gudelj is daar ook te ongeconcentreerd voor. Dus misschien speelt hij wel.

16 september 2015 om 14:28

Gudelj en Klaassen zullen sowieso spelen. Maar het zou idd zomaar kunnen dat Serero er naast staat. Anders hoop ik op Sinkgraven of Schone op 10 en Klaassen naast Gudelj.

Ik ben blij dat Serero er weer bij is. Vond hem erg goed spelen en belangrijk voor Ajax afgelopen seizoen.

Serero is een prima speler om op deze manier als 5e man op het middenveld achter de hand te hebben. Je weet dat hij de kwaliteiten heeft om het op zich prima op te vangen, is alleen net niet goed genoeg om als basisspeler te acteren. Denk dat de kans ook gelijk wel eens vrij groot kan zijn dat hij 'gewoon' speelt. Andere optie is dat Sinkgraven vanuit het middenveld gaat spelen met Gudelj en Klaassen en Fischer op de linksbuiten gaat spelen.

Overigens ook mooi dat Younes er weer bij is. Wil ik de komende weken wel eens aan het werk zien, bij jong Ajax laat hij namelijk best heel leuk spel zien.

Ik hoop dat Sinkgraven op het middeveld word gezet en Younes op linksbuiten. Ik wil wel is zien hoe goed die Younes is, hij deed het leuk tegen Telstar.

16 september 2015 om 15:15

Of dit middenveld en deze aanval: Serero-Gudelj en Klaassen als 10. Younes linksbuiten, El Ghazi spits en Sinkgraven rechtsvoor. Alleen hebben we teveel tikkiebreed op het middenveld, maar echt iets beters hebben we daar niet.

Goed dat Serero er weer bij zit. Vond hem vorig seizoen vaak best redelijk.

16 september 2015 om 14:15

Inderdaad, ik vind het ook raar dat de media het zo raar vinden. De Boer heeft altijd achter hem gestaan, maar hij is gewoon voorbijgestreefd door anderen. Op dit moment heeft ajax 5 volwaardige middenvelders (klaassen, Bazoer, Sinkgraven, Gudelj en Serero). Als je met 3 speelt en er is er een geblesseerd dan is het logisch dat Serero weer mee mag in de selectie nu hij hersteld is van zijn blessure.

Ik verwacht echter niet dat hij in de basis zal starten, aangezien hij maandag nog 90 minuten heeft gespeeld. Ik denk dat Sinkgraven op het middenveld komt voor Bazoer en Fischer op linksbuiten, al is Schone ook een optie voor beide posities.

Serero, vast goede bedoelingen maar voegt niks toe, als cvm speelt ie alleen achteruit, als AM heb je niks aan hem, geen pass, geen schot.

Hopen dat we Youness een keer aan het werk kunnen zien. Vind het wel vervelend dat Sanogo er niet bij is. Ook al heeft hij nog niets bewezen, dat zou wel een jongen kunnen zijn die je als breekijzer er in kunt gooien om de lange bal te spelen. Stel dat Milik weer een zaadpot speelt of geblesseerd raakt, dan heb je alleen nog maar kleine fysiek zwakke spelers. Een El Ghazi en Fischer kunnen dit wel invullen, maar dan ga je wel een ander spel spelen dan met een aanspeelpunt.

Maar goed, allebei onze spitsen zijn niet in vorm dus dat wordt sowieso afwachten.

16 september 2015 om 13:54

Als Milik tegenvalt of zich blesseert zal Klaassen vermoedelijk doorschuiven als spits. Vervolgens heb je met Schone, Sinkgraven en Fischer nog spelers achter de hand die op 10 kunnen spelen. Ik denk dat die kans groter is dan dat El Ghazi of Fischer in de spits zal komen.

16 september 2015 om 13:57

Je vergeet de grootste vedette voor in de spits: Mike van der Hoorn!
Ik hoop dat hij eens doorbreekt en Veltman lekker mag banken de komende tijd.
Met Riedewald heb je al een betere voetballer, dus twee voetballende verdedigers is niet nodig in mijn optiek.

Dat ze zoveel tijd in die Serero hebben gestoken. Voetballen met Serero is net zoiets als buiten op het strand tafeltennissen. Veels te licht. Ben wel benieuwd naar die Youness.

16 september 2015 om 14:11

Onzin natuurlijk, Serero is ondanks zijn postuur iemand die nou juist heel veel ballen afpakt en duels wint op felheid. Heeft ook heel veel spiermassa opgebouwd sinds zijn komst. Weegt zo'n 70 kilo, dat is redelijk wat voor iemand van 1.70. Zie hem liever in de basis dan Gudelj.

Ik vraag me af of Younes wel een versterking is, in Duitsland sloegen ze stijl achterover toen ze hoorden dat hij naar Ajax ging. Hopelijk zien we hem morgen in actie.

16 september 2015 om 14:09

Dat die Younes kwalitatief goed genoeg is voor Ajax mag geen twijfel over bestaan. Geweldige voetballer, alleen zijn probleem is, is dat hij nooit fit is. Zelfde geld voor Sanogo. Een fitte Sanogo is echt niets minder dan door de media bewierookte Haller. Zeker als zijn statistieken vergelijkt met die van Haller bij de Franse jeugdelftallen en Auxerre.

16 september 2015 om 14:18

Nou, die Haller speelt al maanden goed hier. Ik heb Sanogo nog niets goed zien doen met een bal, dat zijn voorlopig wel de feiten.

hahaha Serero , alsjeblieft komt veel te kort voor Ajax. ik ben wel benieuwd naar die Younes , hij doet het schijnbaar heel goed bij jong Ajax. ben benieuwd en hoop voor het Nederlands voetbal dat we allemaal winnen zodat we eindelijk weer eens punten binnenslepen , zou fijn zijn als we eens een beetje on Nederlandse anti voetballend punten gaan halen ipv mooi voetbal!

Dat wordt Sinkgraven op het middenveld en Younes op links. Ik zou Fischer op 10 zetten en Klaassen in de spits. Fischer is in mijn ogen een 10. Komt op linksbuiten totaal niet uit de verf, net zoals Eriksen daar ook absoluut niet goed fungeerde. Zou Milik wat rust geven, heeft een intensieve periode achter de rug. Denk daarbij dat een bewegelijke voetballende type als Klaassen handiger is om in te zetten tegen de statische schotten.

Cillessen
Tete
Veltman
Riedewald
Dijks
Gudelj
Fischer
Sinkgraven
El Ghazi
Klaassen
Younes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren