Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer blokkeert transfer: ‘De situatie is anders, hij mag niet weg’

Laatste update:

Ricardo van Rhijn maakt de rest van het seizoen deel uit van de selectie van Ajax. De rechterverdediger mocht vertrekken en was in beeld bij Galatasaray, maar na de blessure van Kenny Tete hoeft de rechtsback niet meer op een transfer te rekenen.

/

"De situatie rond Van Rhijn is nu wel anders. Hij mag zeker niet weg nu Tete is weggevallen. Of we moeten opeens een heel goed alternatief hebben”, zei trainer Frank de Boer voor de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo voor de camera van FOX Sports. Tete ligt door een enkelblessure tien tot twaalf weken in de lappenmand.

“Dat er een los botfragmentje bij zat, dat wisten we, maar we wisten niet dat er ook letsel was. Er moest een MRI-scan aan te pas komen en hij is vandaag succesvol geopereerd. Op dat moment kun je het even verbijten, maar uiteindelijk gaat het pijn doen en moest hij gewisseld worden”, zegt De Boer over Van Rhijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet meer dan logisch nu Tete tijden niet beschikbaar is. Heeft Ajax geluk dat ze hem niet hebben verkocht niet al te lang terug.

Had hem lekker verkocht en owusu erbij halen. Kan het nooit slechter doen dan van Rhijn.

27 januari 2016 om 01:09

Dan heb je zn invalbeurt niet gezien. Hij was goed hoor. Jammer dat ie niet in de basis begon

Galasataray had toch al die rechtsback van Molde gekocht?

26 januari 2016 om 21:30

Ja die hebben ze inderdaad gekocht.

26 januari 2016 om 21:41

Linnes doet momenteel mee bij Galatasaray.

De boer wil kennelijk liever vdh motiveren en veltman op LA dan dat hij van rhijn gebruikt. Maar goed dat ze hem in ieder geval houden.

27 januari 2016 om 01:02

Waar heb je het over? Veltman op linksachter? En hoezo motiveert De Boer Van Der Hoorn als hij Van Rhijn opstelt?

27 januari 2016 om 11:57

Sorry, rechtsachter natuurlijk.

Nee hij wil vdh "belonen voor zijn progressie van afgelopen weken" door hem op te stellen. Dat betekent wel dat Veltman op een onnatuurlijke positie komt te staan, al heeft hij daar in de jeugd ook gespeeld.

Vdh gebruiken gaat dus ten koste van Van Rhijn.

27 januari 2016 om 14:06

Oh zo, excuus, ik ging er denk ik vanuit dat Van Rhijn zou spelen. Vind het wel gek dat hij Van Rhijn niet opstelt.

En dan loopt straks zijn contract af, wil hij niet verlengen en weten we hoe het afloopt.......
Welkom bij de kilste club van Nederland .

26 januari 2016 om 21:32

Dat hij straks misschien transfer vrij weggaat is voor Ajax geen probleem. Das een luxe die de club de afgelopen jaren heeft gecreëerd. Zouden meer clubs moeten doen.

Ajax heeft het wat dat betreft gewoon goed voor elkaar en kan dan een verlies nemen.

26 januari 2016 om 21:40

Nee hij doelt op dat ajax hem uit de selecties zal houden. Maar dat is niet echt zielig want hij kan dan zo naar een andere club. Als hij die maar niet weigert ten minste, maar dat is zijn eigen keuze.

26 januari 2016 om 21:36

Beetje overdreven! Hoeveel spelers zijn er bij feyenoord gratis weggegaan. Siggy heeft ook verlengd en dat vraagt ajax ook geen hoofdprijs, vermeer is transfer gegund en zo zijn er wel meer voorbeelden!

27 januari 2016 om 00:21

Wat wil je met je reactie nu bereiken? Van Rhijn wordt na de operatie toch weer gepasseerd door Tete en zal dus toch op de bank plaats moeten nemen. Of zelfs op de tribune zoals laatste tijd. Hij is net als Boilesen te licht bevonden. Waarom energie steken in een speler die a) niks meer oplevert en b) geen meerwaarde is in je basiselftal en c) op korte termijn vertrekt. Dat heeft niks met kilheid te maken, maar met effectief omgaan met de kapitaal, arbeid, aandacht etc etc omgaan om je spelersgroep op een hoger niveau te krijgen in de toekomst. Een voetbalclub is niet kill als ze een harde maar juiste beslissing moeten maken. Zo wordt met veel spelers omgegaan.

Balen dat Ajax Van Rhijn niet kon verkopen anders konden ze nu Diks halen als vervanger voor Tete voor een half jaartje.
Tete en Diks konden dan volgend jaar met elkaar concurreren.

26 januari 2016 om 21:34

Diks? Van de week vond ik hem dramatisch! Ik zie hem niet als serieuze concurent voor tete

En dan Ricardo na de zomer uit de selectie verwijderen omdat hij niet bij wil tekenen.

Ik vraag me af waarom Van Rhijn vanavond dan niet rechtsback staat. Nu haal je Veltman van zijn plaats en wissel je op 2 posities.

26 januari 2016 om 21:48

Das Frank de Boer-logica.

On-topic:
Van Rhijn was toch ook ver met Everton? Jammer voor hem. De backs uit de opleiding Lartey-Sanniez en Owusu staan bijna klaar om zijn plaats over te nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren