Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De beker met Feyenoord voelde niet als mijn prijs, dit zou mooier zijn’

Laatste update:

Jan-Arie van der Heijden leek zich aan het begin van het seizoen op te maken voor een jaar waarin hij weer vooral als invaller zijn minuten zou moeten maken. Nu het seizoen echter ruim over de helft is kan een andere conclusie worden getrokken: de verdediger is naast Eric Botteghin niet meer weg te denken uit de basiself en lijkt met Feyenoord af te stevenen op de zo gewenste landstitel. De Coolsingel zag Van der Heijden ook al na de winst van de KNVB Beker, maar een kampioenschap zou toch wat anders zijn.

“Ja, de meeste jongens van de huidige groep weten hoe het is om daar te staan. Dat was prachtig. Toch voelde de beker niet helemaal als mijn prijs. Ik speelde maar twee bekerwedstrijden. Wel een mooie trouwens, thuis tegen Ajax”, vertelt hij in gesprek met ELF Voetbal. “Als we aan het eind van dit seizoen naar het stadhuis gaan zou ik het nog mooier vinden, omdat ik meer betrokken ben bij het team. Nu speel ik wekelijks.”

Van der Heijden wist dat hij aan het begin van het seizoen moest wachten op zijn kans en toen die, mede door de blessure van Sven van Beek, kwam, heeft hij hem met beide handen aangegrepen: “Ik heb lang moeten wachten, maar uiteindelijk zie je dat je er op het juiste moment moet staan. Nu wil ik die plek niet meer kwijt. Daarvoor ben ik veel te gelukkig met mijn rol.”

Denk jij dat Feyenoord dit seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaan we nu echt bij elk artikel dat over Feyenoord gaat dezelfde poll plaatsen?

23 februari 2017 om 10:19

Wordt met de week spannender toch?

23 februari 2017 om 10:24

Sinds dat ik op voetbalzone zit doen ze dat al, die polls herhalen. Dusja, ben je er nou nog niet aan gewend?

23 februari 2017 om 10:47

Gewend wel, maar het blijft vermoeiend.

23 februari 2017 om 11:30

Ze doen dit soort polls (met andere -steeds dezelfde) vragen , ook bij andere clubs.
Maar los daarvan: Mogen wij na 17 jaar , niet een aantal maanden genieten van deze poll en
elke week het percentage Voor , zien stijgen?? ))

Ik vind het geen goede reactie van, van der Heijden. Hiermee zegt hij dat wisselspelers geen aandeel hebben in een eventuele kampioenschap en dat alleen de spelers die veel gespeeld hebben dat het hun titel is.

23 februari 2017 om 10:40

Wat een onzin, hangt er van af hoeveel je speelt. Een kramer, Kuyt, Bilal etc hebben toch ook gewoon een groot aandeel gehad dan Vejinovic, tapia en Gustafson bijvoorbeeld

23 februari 2017 om 10:41

Dat snap je toch wel? Als je een seizoen lang bijna niet speelt voelt toch niet als iets dat jij gewonnen hebt... snap het heel goed dat hij zo denkt.

23 februari 2017 om 10:44

Onzin, hij geeft aan dat hij dat persoonlijk zo voelt. Niet dat de andere jongens dat ook ervaren. Wanneer je club kampioen wordt, maar je zelf amper speelt, dan voelt het toch niet als 'jouw' kampioenschap?

23 februari 2017 om 11:04

Dat zegt hij niet! Dan zou hij zeggen als wissel speler heb je geen aandeel.

Hij zegt alleen wat volkomen terecht is dat als er nu iets gewonnen word dat het meer voelt als ook echtz ijn prijs. En dat is toch ook gewoonz o, je voelt je toch belangrijker voor die prijs als je alles hebt gespeeldinplaats van maar 2 wedstrijden.

Het is een heel net en positief stuk van Jan Arie, en dan weet jij er iets negatiefs van te maken.....

23 februari 2017 om 16:45

Ik vind jouw reactie niet goed. Waarom kunnen mensen - waaronder jij - nou nooit eens een juiste conclusie trekken? Alles wordt altijd maar uit z'n verband gerukt. Je zou een fantastische aanwinst zijn voor zo'n roddelkrant als The Sun of iets dergelijks; die publiceren ook alleen maar onzin. Hij zegt nergens dat hij geen aandeel had in de bekerwinst; alleen dat het anders zou voelen dan het kampioenschap waar hij wel veel bij speelde. Hij zegt dus al helemaal nergens dat de wisselspelers en tribuneklanten geen aandeel hebben gehad, want iedereen heeft zijn aandeel; zelfs Vermeer die dit seizoen waarschijnlijk op 0 minuten blijft steken. Hij is nu degene die Jones scherp houd, want op het moment dat Jones verzaakt, kan Vermeer er weer in (lees: dit is duidelijk een voorbeeld en gaat niet gebeuren). Je leven zou zoveel leuker zijn als je dingen eens van de positieve kant zou gaan bekijken, maar dat is iets typisch Nederlands; zeiken, zeiken en nog eens zeiken.

Jan Arie, is toch wel een verademing tot van beek het laatste half jaar van het afgelopen jaar.

Vaak paniek ballen van van Beek en gekke beslissingen.
Had het eigenlijk niet meer verwacht,maar hij doet het gewoon meer dan goed deze Jan Arie. Geweldig dat hij er voor is blijven knokken en nu zelfs een echt cult figuur voor Feyenoord!

Geweldige acties gooit hij er soms uit, puur genieten haha!

het zou mooi zijn voor Feyenoord om na al die jaren weer eens kampioen te worden. Maar ik hoop toch dat Ajax aan het langste eind trekt :-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren