Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat is niet onmogelijk bij Real, maar politiek speelt een belangrijke rol’

Laatste update:

De halve finale in de Champions League tussen Real Madrid en Manchester City is voor Manuel Pellegrini speciaal, want hij was tussen juli 2009 en mei 2010 zelf de trainer in het Santiago Bernabéu. De Chileen pakte echter geen prijzen en werd de laan uitgestuurd door voorzitter Florentino Pérez. Tijdens de persconferentie was Pellegrini andermaal kritisch op de beleidsbepaler(s) van Real.

/

“Ik wil niet zeggen dat het onmogelijk is om Real te trainen, het is een eer. Maar wanneer je de baan aanneemt bij Real, moet je je realiseren dat politiek een belangrijke rol speelt. Er zijn mensen die geen kennis van zaken hebben, maar toch invloed willen uitoefenen. Als je dat toelaat en je de politieke kritiek aantrekt, dan ben je niet klaar voor die baan”, zo wordt Pellegrini geciteerd door Mundo Deportivo. Hij wilde echter niet man en paard noemen, maar het lijkt duidelijk te zijn dat hij op Pérez doelt.

Pellegrini uitte in in juli 2010 in een interview met El Mercurio namelijk al eens kritiek op het zogenoemde Galácticos-beleid: “Het is voor de club belangrijk voor om spelers te kopen die altijd in het nieuws staan, maar er ontbreekt iemand om structuur aan te brengen. De beste spelers worden gehaald, maar dat geldt niet voor elke positie. Tien gitaristen en géén pianist kun je geen orkest noemen. Dat gaf ik ook al aan het begin aan, maar toen werd me reeds duidelijk dat het alleen maar voor conflicten zou zorgen.”

De coach voegde daar anderhalve week geleden aan toe dat hij ‘onder dezelfde omstandigheden’ zelf ook niet bij Real had willen blijven. “Ik heb goede herinneringen overgehouden aan mijn tijd bij Real”, zei hij maandagavond weer. “Helaas wonnen we de competitie niet, ook al was dat misschien sowieso mijn laatste prijs daar geweest. Ik wist dat ik ontslagen zou worden, want Pérez had dat tegen Fernando Roig (voorzitter Villarreal, red.) gezegd en ik hoorde het weer van Roig”, aldus Pellegrini.

Denk jij dat Manuel Pellegrini nog eens trainer wordt bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pech gehad in Madrid! Barcelona was te goed destijds, ondanks dat Real ook beestachtig was! We zijn je niet vergeten iig Pelegrini! Hala

2 mei 2016 om 22:32

Respect voor zo een reactie! Maar insane wat vindt jij persoonlijk van perez?

2 mei 2016 om 23:21

Iedereen is alsnog voor insane mag spreken, tevreden over perez over het financiële aspect bij Madrid. Absoluut ontevreden over zijn functionering op de rest van het gebied. Focust zich teveel op dat financiële vlak en dat resulteerde op enorme flaters de afgelopen jaren.

Veel verstand van zaken, maar weinig van voetbal

2 mei 2016 om 23:30

Jaa dat is nu bijna overval het geval , in mijn optiek had hij nooit ancelotti moeten ontslaan en Benitez inlijven wist dat het niet zou uitpakken

Wat is perez op sportief gebied ongelooflijk slecht zeg... Anchelotti wint even la decima en een jaar later ontsla je heb omdat hij een jaar geen prijzen voor je pakt... belachelijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren