Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat is makkelijk, ze moeten gewoon Harry Kane ophalen bij Tottenham’

Laatste update:

Manchester United hield zondag koploper Liverpool in bedwang op Old Trafford (1-1), maar na afloop was er vooral teleurstelling bij the Red Devils. Het elftal van manager Ole Gunnar Solskjaer scoort maar mondjesmaat in de Premier League, met de teleurstellende dertiende plaats als bewijs van de improductiviteit. Oud-speler Roy Keane weet de oplossing voor het probleem in de voorhoede: Harry Kane op korte termijn overnemen van Tottenham Hotspur.

"Dat is makkelijk, ze moeten gewoon Kane ophalen bij Tottenham", aldus Keane in zijn rol van analist bij Sky Sports. "Manchester United begeeft zich in een crisis, dus ze moeten hem gewoon halen." Collega-analist Graeme Souness is het roerend eens met de oud-middenvelder uit Ierland. "Manchester United moet altijd vol voor de beste spelers gaan, dat is altijd zo geweest."

Solskjaer zag in de afgelopen transferperiode Romelu Lukaku en Alexis Sánchez naar Internazionale vertrekken, al is laatstgenoemde slechts verhuurd. Marcus Rashford, die tegen Liverpool tot scoren kwam, is doorgaans de aanvalsleider van Manchester United. Solskjaer kan eventueel ook een beroep doen op Anthony Martial, Mason Greenwood en Tahith Chong, al hebben Greenwood en Chong nog erg weinig ervaring op het hoogste niveau. In de Engelse media is onder meer Juventus-bankzitter Mario Mandzukic al genoemd als mogelijke aanwinst van the Mancunians.

Kane is ook al enkele keren in verband gebracht met Manchester United. De aanvalsleider van het nationale elftal van Engeland maakt een moeilijke periode door bij Tottenham Hotspur, dat zaterdag niet wist te winnen van hekkensluiter Watford (1-1). Kane wil graag prijzen veroveren en twijfelt er naar verluidt aan of dat wel mogelijk is bij de verliezend Champions League-finalist van afgelopen seizoen. Zijn contract in Noord-Londen loopt door tot medio 2024.

Zou Harry Kane een aanwinst zijn voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kane en Sancho halen, nog een creatieve middenvelder erbij. Maarja hoeveel miljoen ben je dan verder...

21 oktober 2019 om 13:20

300 voor Kane en Sancho. Fernandes van sporting miss 50?

21 oktober 2019 om 14:10

Levi wilt 250 voor Kane, ik denk niet dat je Sancho kan ophalen voor 50.

21 oktober 2019 om 14:15

En jij denkt dat iemand Kane wil voor 250? Ik denk allebei op te halen rond de 150.

21 oktober 2019 om 15:17

Ha, jammer dat de kopers niks te willen hebben.

21 oktober 2019 om 15:41

Nou ja, als de kopers hem niet gaan kopen zit je met een ontevreden speler en eentje die transfervrij weggaat. Eriksen vergeten?

21 oktober 2019 om 17:17

Ik zou Kane en Sancho en Fernandes plus Neves halen, Pogba verkopen .

21 oktober 2019 om 17:40

Is nogal een verschil tussen Kane en Eriksen gezien de een uit de jeugd komt en de ander niet. Daarbij heeft Kane vorig seizoen nog een langdurig contract getekend en weigerde Eriksen er een te tekenen. Eriksen is toe aan iets nieuws en speelt al een jaar niet op zijn niveau ik zie hem graag vervangen worden.

21 oktober 2019 om 18:47

Dat de 1 uit de jeugd komt zegt niet zoveel hoor. Wie weet is Kane ook wel toe aan iets nieuws. En heeft die spijt van zijn keuze. Wij weten het niet.

21 oktober 2019 om 13:22

En nog iets, waarom zouden die spelers zelfs naar man u willen? Ac Milan was vroeger ook een grootmacht en is een grote club maar welke topspeler wil daarnaar toe gaan? Ik verwacht niet dat United de weg omhoog vindt in de nabije toekomst.

21 oktober 2019 om 13:26

Omdat United nog in de BPL speelt en veel salaris kan bieden. Iets van Milan niet kan.

21 oktober 2019 om 13:34

Dus eigenlijk merendeels voor het geld maar een speler/talent met visie gaat eerder voor een dortmund kiezen dan voor united

21 oktober 2019 om 13:40

De meeste talenten met visie moeten voor Dortmund kiezen ipv een Bpl. Zodra het lek boven is bij United is the sky daar the limit. Dat is niet het geval in Dortmund. Talenten kunnen ook kiezen voor de uitdaging United terug op de rails te krijgen. Lukt dat, ben je vereeuwigd in de GS van united

21 oktober 2019 om 13:47

Ik snap wat je bedoeld maar het is momenteel een te groot risico om naar manu te gaan. Velen hebben geprobeerd om United weer naar de top te brengen namen zoals Di Maria lukaku Sanchéz Falcao.. Maar het aankoopbeleid trainer en de speelstijl wilt maar niet verbeteren. Natuurlijk heeft man united meer te bieden dan dortmund maar de vraag is hoelang het gaat duren

21 oktober 2019 om 14:41

De spelers die jij opnoemt pasten niet in het systeem dat United wou spelen en hadden ook niet de identiteit die United altijd had.

21 oktober 2019 om 17:18

Zodra het lek boven is bij United is the sky daar the limit. Dat wil ik best geloven maar ze zijn al jaren bezig om het lek boven te krijgen en ik zie dat voorlopig ook niet gebeuren.

Leuk als je Kane in de spits hebt... kost je 200-250 miljoen en dan heb je nog niemand die de toevoer naar Kane kan verzorgen. Je mag toch verwachten van een analist dat hij wat meer nadenkt voor hij dergelijke uitspraken doet.

21 oktober 2019 om 13:19

Als je het over Keane hebt, die bedoelde het waarschijnlijk sarcastisch.

21 oktober 2019 om 13:20

Ik verwacht dezer dag juist heel weinig van analytici. Ze doen uitspraken om maar uitspraken te doen, argumenten worden weggemoffeld.

21 oktober 2019 om 13:34

Analytici moeten de tijd ook vullen...

21 oktober 2019 om 13:55

Sky Sports haalt tegenwoordig de eerste de beste oud United speler naar de studio omdat die misschien wat extra kijkers kunnen aantrekken. Of deze mensen nou enorm veel verstand hebben van voetbal analyses, tactische uitvoering en de problemen die binnen een club afspelen is totaal wat anders. Je hoeft alleen maar naar Neville zijn trainersloopbaan te kijken om te zien dat zijn tactische analyses helemaal niet zo goed zijn. En dan nog iets he, ik heb het gevoel dat Ole Gunner hier enorm goed wegkomt met Verschrikkelijk voetbal. De schuld gaat alleen maar naar de spelers en naar de board, maar kritiek krijgt hij weinig. Zeker omdat ze hun oude vriend niet durven te bekritiseren. Als dat nog Mourinho was hadden ze de oorzaak van het probleem zeker allang gevonden (mourinho is trouwens de enige die nog goede tactische analyses kan geven bij Sky ironisch genoeg).

Makkelijke rol als analist. Te weinig doelpunten: haal Kane. Teveel tegen: haal oblak en chielini. Te weinig prijzen: haal Messi. Geen leider: haal Ramos... nee natuurlijk is dat een oplossing. Maar is het haalbaar? Aardig prijskaartje hangt daar aan vast lijkt mij. Bovendien waarom zou Kane Spurs inruilen voor United als hij prijzen wil winnen? Dat is lood om oud ijzer imo.

21 oktober 2019 om 13:31

United heeft meer potentie dan de Spurs. De club is veel groter en heeft meer aanzien. Het komt er op het veld alleen niet uit. Waar spurs nu op haar max zit, kan United hiernaar toe groeien weer met de juiste aankopen. Dat houdt in: goede CVM en goede AM en een extra spits. Graag ook een extratje als een Sancho

de Gea
Wan-Bassika
Lindelof
Maguire
Shaw
eriksen
CVM
Pogba
Sancho
Kane
Rashford
21 oktober 2019 om 13:36

Waarom zit Spurs op haar max? Ze hebben net een geweldig stadion waar veel uit te halen valt...

21 oktober 2019 om 13:37

Zij hebben hun goede periode gehad. Ze hadden moeten doorselecteren en afscheid moeten nemen van een aantal spelers maar dat hebben ze niet gedaan. Nu gaan 3 basisspelers weg. Heb je geen vervangers en nog altijd teveel andere zwakke plekken. Daarnaast gaat spurs niet eens in de buurt komen van een prijs. Vandaar dat de toppers weg willen.

21 oktober 2019 om 13:39

Spurs zit helemaal niet op haar max. Ze hebben juist getalenteerde spelers als ndombele en lo celso gekocht en hebben hun topspelers ook behouden incl nog een nieuwe stadion. Spurs zit veel verder dan man u

21 oktober 2019 om 13:43

Spurs is inderdaad verder nu, alleen United heeft veel meer potentie. Genereren veel meer inkomsten en hebben een veel hoger aanzien. Bij Spurs kan zomaar hetzelfde gebeuren als met Arsenal na het nieuwe stadion. Buiten Kane, eriksen en Son om, heeft Spurs erg weinig vind ik. United is samen met Barca en Real nog steeds de grootste club ter wereld. zelfs na al die slechte jaren.

21 oktober 2019 om 13:43

Potentie om geld te verdienen misschien maar niet om op het veld te presteren. Er zal heel wat nodig zijn om weer mee te gaan doen om de titel want er staat nu gewoon een afgeroomd elftal. Lindelof en Maguire is nou ook niet echt een centrum waarmee je de oorlog wint. Het is dat ze nogal controlerend spelen anders zouden er vast wel meer om hun oren krijgen. Scheelt dat de Gea (mits in redelijke doen) er nog wel eens wat tegenhoudt.

21 oktober 2019 om 14:14

Zoals Eriksen, Verthongen en Alderweireld? Die aankomende zomer transfervrij weggaan.

21 oktober 2019 om 14:17

@troy010 zelfs al gaan die 3 weg heeft spurs nog steeds een beter elftal dan man u

21 oktober 2019 om 14:44

Ik zou zelf met Tuanzebe in plaats van Lindelof spelen. Speelt veel stabieler en zie veel meer potentie in hem. Ook lijkt de kans groot dat Pogba weggaat dus dan zou ik Partey of Rice halen. Allebei goede spelers. Als Eriksen niet haalbaar is zal ik Fernandes halen. Als Kane niet te halen is zal ik Wilson halen.

21 oktober 2019 om 15:16

De infrastructuur is top nu bij ons, we hadden nog nooit zo veel middelen en het zal alleen beter worden. Wij zitten qua club niet op onze max qua huidige selectie wel, die moet veranderd worden.

21 oktober 2019 om 15:58

Spurs zou op zijn max kunnen zitten omdat ze een peperduur stadion hebben en daardoor minder geld is voor aankopen / behouden van de beste spelers. Levy lijkt me niet iemand die er zelf honderden miljoenen in gaat steken

Ik denk dat er een hele hoop clubs Kane wel zouden willen halen. Manchester United lijkt me daarom geen grote kanshebber. Zeker als je per se prijzen wil winnen, denk ik dat Kane opties heeft waar dat makkelijker zal zijn. Naja, echte prijzen dan, niet de league cup of community shield oid.

21 oktober 2019 om 13:39

Welke club gaat dat prijskaartje betalen dan? Niet veel clubs hoor. Barca, real, PSG, Bayern, city, united. Dat zijn de clubs die dat zouden kunnen betalen. Barca, real, PSG, Bayern en city gaan dat niet betalen voor Kane. Dan blijft united over.

21 oktober 2019 om 14:52

Denk niet dat Spurs kan verwachten dan clubs van buiten Engeland net zo'n idioot bedrag gaan betalen als de binnenlandse concurrenten. Die Maguire is buiten Engeland denk ik niet meer dan 30 miljoen waard bijvoorbeeld.

Waarom zou Kane dat willen? Hij zit nu al bij een club die tot nu toe wel vaak meedoet om de prijzen maar tot nu toe niets wint. Manchester United zal minimaal enkele jaren nodig hebben om weer echt mee te doen om de titel verwacht ik. Dus als hij slim is, gaat hij alleen naar een club waar wel wat te winnen valt.

21 oktober 2019 om 13:39

Tottenham dat meedoet voor de prijzen? Heb ik iets gemist?

21 oktober 2019 om 13:47

Snap dat het als Arsenal fan moeilijk is om te verkroppen, maar Tottenham heeft in de tijd van Kane (bijvoorbeeld 2015/2016 en 2016/2017) enkele seizoenen serieus meegedaan om het kampioenschap. Vorig jaar finale CL gehaald, dat lijkt me nogal meedoen om een prijs of niet?

21 oktober 2019 om 13:56

@arsenal890 vorig jaar hebben ze de finale van de CL gehaald dus ze waren wel erg dichtbij

21 oktober 2019 om 14:01

Spurs deed in de PL niet echt mee. Ze komen altijd als het er op aankomt tekort. En als je kijkt naar dit seizoen dan gaat Spurs het niet heel ver schoppen.

21 oktober 2019 om 14:04

Wauw Arsenal deed in het jaar van leicester mee om de titel en werd 2de. Spurs deed in 16/17 echt niet mee om de titel. Elke keer als spurs kan inlopen of serieus kan meedoen om de titel dan verliezen ze al. Staan ook nooit bovenaan. Als je Tottenham serieus neemt omdat ze de finale hebben bereikt begrijp ik echt niet. Ze wonnen met zo veel geluk. Jij als Ajax fan weet daar alles van? Dat Tottenham heel veel geluk nodig had. Structureel doen ze nooit mee met de prijzen.

21 oktober 2019 om 15:00

Volgens mij begrijp jij het niet helemaal. Al hebben ze alle geluk van de wereld, als je een finale van het grootste Europese toernooi haalt, dan doe je mee om de prijzen. Voor hetzelfde geld hadden ze in de finale weer geluk gehad. Spurs is op 7 punten van Chelsea als tweede geã«indigd en het jaar ervoor 1 punt achter Arsenal en dat was het wonderbaarlijke seizoen van Leicester City wat misschien 1 keer in de honderd jaar gebeurt. Dus als Spurs al niet meedeed om de prijzen, deed blijkbaar niemand mee om de prijzen (behalve de kampioen. En ook ik denk dat ze de komende jaren niet meer mee doen om de prijzen maar als je zegt dat ze de afgelopen jaren nooit hebben meegedaan om de prijzen heb je wel een bord voor je kop.

21 oktober 2019 om 15:44

Dat spurs 1 keer de finale haalt van de CL wil niet zeggen dat je elk jaar om de prijzen speelt? Als jij denkt dat ze om de titel te gaan dan ben jij de enige. Als je vind dat spurs echt om de titel heeft gestreden de afgelopen jaren dan is dat jouw mening. Maar mijn mening is dat je bij spurs niet om de prijzen kunt spelen. En gezien hun situatie (3 belangrijke spelers contracten lopen af) zie ik ze niet die stap maken naar de prijzen.

Zeer kort door de bocht. Dramatisch centrum achterin. Matige linksback. Middelmatig middenveld zelfs met Pogba krijgen ze het niet aan de praat. Fred Mctominay . Ik zou zeggen een echte toptrainer die net als Klopp tijd krijgt om te bouwen zodat top aankopen zin hebben.

21 oktober 2019 om 13:50

Ik zie alleen guardiola en klopp United weer naar de top brengen. Geen een andere coach. wat klopp met liverpool heeft gedaan heb ik echt respect voor en united zit in dezelfde situatie als liverpool toen en hebben zelfs meer topspelers en geld dan liverpool toen had. Het is zeker mogelijk maar dan moet er heel veel veranderen.

United is pure middelmaat momenteel, dus zou niet weten of Kane wel oren heeft naar een transfer naar hen. Sowieso moet Kane na dit seizoen vertrekken richting een club die meedoet om de prijzen, maar ik zie niet meteen een club die het geld en ruimte heeft voor hem. Chelsea had gekund, maar die hebben nu een mooie optie in Abraham gevonden. City heeft Aguero en Gabriel Jesus, Barca en Real doen dit niet, Bayern ook niet. Dus wat zal het worden?

21 oktober 2019 om 15:17

Enige voordeel dat United heeft tov Spurs is de enorme naam van de club en de daarbijhorende sponsorinkomsten. United kan, met een nieuw TD en enkele nieuwe spelers, volgend jaar zomaar weer mee gaan doen om de prijzen. Vooral een nieuwe Rb,cm,am en spits zijn een must. Kane heeft denk ik, zoals je zelf al zegt, weinig opties om nog een stap omhoog te doen. Is duidelijk geen Barcelona speler, Madrid neemt geen risico om 150+ miljoen neer te leggen voor een Engelse spits, Bayern aast op Sané komende zomer en in Engeland is eigenlijk iedere topclub op United na wel voorzien van een topspits. Enige opties die overblijven zijn PSG of Juventus. Als Juventus komt, zouden ze hun opmars in Europa definitief kracht bij zetten en qua speelstijl zal Kane daar ook goed passen. Bij PSG zou hij als opvolger van Cavani kunnen dienen en zou voor de fans daar als nieuw paradepaardje gepresenteerd kunnen worden, zeker als Neymar toch naar Barcelona vertrekt.

21 oktober 2019 om 15:45

Zomaar weer meedoen met de prijzen zit er niet in. Dat zal weer een tijdje duren want hoe bouw je in hemelsnaam nog een team op korte periode dat terug prijzen kan winnen? Dat is onmogelijk. Bij PSG zie ik hem ook niet, en die hebben Icardi ook nog eens gehaald. Het zal in Engeland blijven, maar wachten op een mogelijkheid.

Man United kan zich beter focussen op een defensieve- en aanvallende middenvelder & een een rechtsbuiten. Hiervoor zouden Rice, Maddison & Sancho de meest geschikte kandidaten zijn. Zo krijg je een talentvol, Engels team. Man United moet zijn kleur weer terugkrijgen. Ik denk wel dat er nog een topcoach aangesteld moet worden voordat het echt een machine kan gaan worden. Opstelling: De Gea; Shaw, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka; Maddison, Rice, Pogba; James/Martial, Rashford/Greenwood, Sancho (4-3-3).

21 oktober 2019 om 16:10

Ik denk daarintegen dat pogba wel weggaat. Als je dan bijv Fernandes kan halen heb je een prima vervanger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren