Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat AZ ook nog eens Europees voetbal speelt is de kers op de taart’

Laatste update:

Gino Coutinho meldt zich zondag in Alkmaar voor de eerste training van AZ. De 32-jarige sluitpost wordt overgenomen van Excelsior. Coutinho kon ook naar PSV, maar hij is blij dat hij in Noord-Holland aan de slag gaat. Coutinho lijkt tweede keuze te worden achter de Uruguayaanse doelman Sergio Rochet, maar de sluitpost legt zich niet bij voorbaat neer met een rol in de schaduw.

/

“We zullen samen uitvechten wie er onder de lat komt te staan. Mijn doel is om de plek in het doel te veroveren en van waarde te zijn voor de ploeg”, laat Coutinho optekenen in De Telegraaf. Coutinho zegt in ieder geval veel zin te hebben in zijn avontuur bij AZ.

“Het is een club die goed bij me past, die op een hoog niveau in de Eredivisie acteert en bovendien ook nog Europees voetbal speelt. Dat is de kers op de taart”, zegt de man die voor twee seizoenen, met een optie voor nog een seizoen, gaat tekenen. Coutinho was in het verleden actief bij onder meer Vitesse, FC Den Bosch en ADO Den Haag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doe mij maar Rochet onder de lat gewoon. En anders Olij

26 juni 2015 om 10:05

Laat het ze maar uitvechten. Olij heeft geen ervaring, en Rochet is ook nog niet echt getest in de wedstrijden die hij heeft gekeept.

26 juni 2015 om 10:15

Ze hebben met Rochet, Olij Rn Verhulst aardig wat talent. Of speelt Verhulst er niet meer?

26 juni 2015 om 10:16

die is idd al weg mvv nu dacht ik !

26 juni 2015 om 10:17

Verhulst is vorig jaar verkocht aan MVV

26 juni 2015 om 10:11

Heey Azaanstreek67

Kan je me vertellen waar Esteban is heengegaan?

26 juni 2015 om 10:15

Transfervrij weg!

26 juni 2015 om 10:16

Heeft voor zo ver ik weet nog geen nieuwe club.

Ik verwacht dat Olij beter wotd bevonden dan Rochet en Coutinho de 2e keeper word Rochet 3e dat vermoed ik!

Esteban had interesse uit Oostblok landen dus niet echt een vooruitgang :-p

26 juni 2015 om 10:17

die gaan we niet missen!

Rochet is niet een keeper die ik bij AZ de hele seizoen onder de lat wil hebben staan. Vorig seizoen vond ik hem alles behalve een degelijke keeper. Doe mij maar Coutinho die pakt tenminste punten voor je, bij Rochet is het maar afwachten wanneer de fout komt.

26 juni 2015 om 10:28

Ik meen dat hij tegen PSV een blunder maakte op een voorzet van Willems maar in de andere wedstrijden die ik hem heb zien spelen maakte hij op mij eigenlijk wel een degelijke indruk. Ik snapte eigenlijk ook niet dat hij weer vervangen werd door Esteban. Deze jongen straalde vooral veel meer rust uit dan die grabbelaar.

26 juni 2015 om 10:33

Ik zie graag de beste keeper onder de lat; wie dat is maakt me niet uit. Zolang er maar eentje staat die ballen tegenhoudt, en niet zo onzeker overkomt.

Laat ze het lekker uitvechten, Rochet, Olij en Coutinho. Ik hoopte op Hahn maar dat is blijkbaar geen optie. Slechter dan Esteban kunnen ze het alle 3 niet doen.

AZ heeft ook nog Nick Olij, hoop dat hij een kans krijgt

26 juni 2015 om 12:27

Ik denl dat hij de eerste keeper word! omdat we hunkeren naar een NL keeper! en ik vond hem
in traningen beter dan Rochet!

Rochet heeft een hele goed uittrap . En aardig rustig aan de bal. Dat esteban geblesseerd was vorig seizoen en rochet er in stond straalde achterhoede meer rust uit als met Esteban.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren