Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dan gaat Frenkie de Jong daar spelen, die de Cito-toets net heeft gemaakt'

Laatste update:

Willem II keerde vorig seizoen met fris en fruitig voetbal terug op het hoogste niveau, maar het elftal van Jurgen Streppel heeft het dit jaar lastiger. In de reguliere competitie bezetten de Tilburgers de zestiende plaats en dat is volgens de coach op zich eenvoudig te verklaren. “Voorin missen we specifieke kwaliteiten”, zegt hij in een interview met de NOS.

/

Willem II moest in de zomer spelers als Ali Messaoud, Samuel Armenteros, Mitchell Dijks, Ben Sahar laten gaan, terwijl Terrel Ondaan en Bruno Andrade langdurig geblesseerd zijn. Het gemist laat zich voelen, ook in de breedte. “We moesten Lucas Andersen afgelopen weekend noodgedwongen wisselen. Dan gaat Frenkie de Jong daar spelen, die de Cito-toets net heeft gemaakt”, aldus Streppel.

De achttienjarige middenvelder staat te boek als groot talent – De Jong is inmiddels eigendom van Ajax – maar kent het klappen van de zweep nog niet. “Maar dat zijn de middelen die wij hebben. Dat zij zo, daar ga ik niet over zeuren. Maar dat is wel de realiteit”, besluit de oefenmeester

Blijft Willem II in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grappig trainers die allerlei excuses o ver slecht presteren opsommen en dan zeggen 'daar ga ik niet over zeuren.' Tsja, wat doe je dan wel? Hoe vervelend ook, dat is de voetballerij: verkopen en blessures.

30 oktober 2015 om 10:41

Het opnoemen van feiten hoeft niet per se in te houden dat je aan t zeuren bent. Als hij in een interview de vraag gesteld krijgt waarom het minder gaat, zegt hij dat het komt door de ontbrekende kwaliteit voorin (waar wel wat voor te zeggen valt). Het is niet zo dat hij expres de pers zoekt om aan iedereen duidelijk te maken dat het niet zijn fout is.

30 oktober 2015 om 10:54

Het is nogal een rijtje inderdaad wat hij ten opzichte van vorig seizoen niet in zijn selectie heeft. Dat scheelt een slok op en borrel.

Ik vind Streppel juist in interviews positief denkend overkomen en geen zeur. Hij denkt zover ik dat kan beoordelen in oplossingen, met de middelen die hij heeft, zoals rechtsback Ligeon optioneel als rechterspits op te stellen

De opsomming die hij geeft is gewoon een feit, geen excuse en daar legt hij zich ook bij neer door te eindigen met: "maar dat zijn de middelen die wij hebben. Dat zij zo, daar ga ik niet over zeuren. Maar dat is wel de realiteit”

30 oktober 2015 om 13:04

Toch vind ik dat hij te weinig uit zijn spelers haalt. Zijn ploeg is kwalitatief sterker dan een hoop andere die er nu beter voor staan. Hij weet zijn spelers niet op de juiste manier te prikkelen.

Vorig jaar veel indruk gemaakt met een creatief sterk samengestelde selectie. Nu de uitgelezen kans om zich te bewijzen met iets minder materiaal.

30 oktober 2015 om 12:54

Vooraf aan het seizoen hadden ze Willem II op basis van materiaal bijna in het linkerrijtje gezet hoor. Verwachtingen van Zivkovic waren misschien dan ook wel wat hoger dan wat hij laat zien.

Met was ik van Frenkie hebgezien op de jeugd Ek's gaat dat zelfs een enorme verbetering worden!

30 oktober 2015 om 10:47

Tegen leeftijdsgenoten ja.

30 oktober 2015 om 10:49

want tegen ouderen verleer je hoe je moet voetballen?

30 oktober 2015 om 10:55

Nee, maar worden wel andere kwaliteiten geëist.

30 oktober 2015 om 11:00

Nee maar dan komt er meer fysiek bij kijken en de spelers zijn ook gewoon beter (beste spelers uit de categorie 18 t/m 40 i.p.v. de beste spelers van 14 t/m 17). Dat is in elke sprot ook zo.

Thiemo de Bakker won bij de junioren nog Wimbledon bijvoorbeeld.

30 oktober 2015 om 11:08

@sm1thers Leeftijdsgenoten zijn meestal even oud En dus liggen die fysiek gezien dus ook vlak bij elkaar. Die jongen kan nu tegen mannen van in de 30 staan, dat is wel even wat anders.

30 oktober 2015 om 12:43

Nooit zelf gevoetbald? De overstap naar de senioren is groot. Vaak zie je dan talentvolle jonge ploegen verliezen door gebrek aan ervaring en duelkracht. Alleen exceptionele talenten zijn hier niet vatbaar voor omdat zij de ervaring die veel spelers beter laat worden al in hun natuur hebben zitten. Denk bijvoorbeeld aan een Bazoer, hoewel hij bij jong Ajax ook nog moest wennen.

30 oktober 2015 om 12:52

Waar zit het grootste verschil in fysiek bij mannen. Tussen de 14 en 17. Ik ben 2 jaar lang veruit grootste geweest van mijn team, maar de rest groeide op enig moment allemaal ver boven die 1.80 uit. In de senioren zit minder verschil tussen de spelers in fysiek opzicht. Als je gewoon niet zo groot bent in de jeugd, ben je dat bij de senioren ook niet. Dus zou je moeten weten hoe er mee om te gaan. Grootste verschil is ervaring.

30 oktober 2015 om 18:47

Het was onder 19 dus 17t/m 19 maar ik schat spanje-19 hoger in dan roda of excelsior enzo lopen zeker toppers in die asensio willemsen bijvoorbeeld

Voor het seizoen al voorspelt dat Willem2 het erg lastig zou krijgen met deze selectie. Vorig jaar viel alles hun kant op en bleek Armenteros ineens een gouden greep. Nu hebben ze een veel mindere selectie met veel huurlingen van dezelfde club die ook nog eens een onevenwichtig karakter hebben. Als ze met deze groep in de nacompetitie komen, wat een reële mogelijkheid is, dan zie ik het ze niet redden.

30 oktober 2015 om 12:09

Je overdrijft zwaar. Dit team is toch echt wel beter dan wat er in de jupiler league rondloopt...

Ze hebben nu wat pech met blessures. Als dat straks weer is opgelost hebben ze een aardig team. Niet zo sterk als vorig jaar maar plek 11 t/m 14 zit er toch echt wel in

30 oktober 2015 om 15:35

Ik kan me nog een team van vorig jaar herinneren die ook veel 'pech' hadden. Daar zou het ook beter gaan lopen en die konden ook niet degraderen.die hadden ook zeker een elftal wat beter was (of zou moeten zijn) dan wat er toen in de Juplier League speelde. Ze staan nu zesde in de Jupiler League.

2 november 2015 om 12:10

Als ze in de nacompetitie komen zitten er ook 2 spelers in die dan fit zijn die nu nodig worden gemist. Zowel q.a. kwaliteit als qua mentaliteit dus ik moet nog zien of Willem II het dan niet redt. Maar als je naar de stand kijkt nu is dat nog veel te vroeg om iets over te zeggen. 2x winnen en je staat ineens bovenaan het 2de rijtje. doelstelling is rechtstreeks veiligspelen en dat is nog steeds een reële mogelijkheid. Het is duidelijk dat er nu een vormcrisis heerst en dat het moeizaam gaat. Alles zit dan ook tegen. Nu moeten ze karakter tonen en zorgen dat ze hieruit komen. Na 11 wedstrijden is dat nog moeilijk te zeggen of dat wel of niet gaat lukken. Willem II heeft de 15e begroting dus kan je wel stellen dat ze nu op haar niveau speelt misschien iets eronder.

Kwaliteit is er wel nu nog een echt team van maken en wat meer karakter (mouwen opstropen) en dan komen de punten vanzelf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren