Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cultheld en kampioen van Deportivo gaat voor achttiende seizoen

Laatste update:

Manuel Pablo weet van geen ophouden. Deportivo la Coruña maakt dinsdag via de officiële kanalen bekend dat de 39-jarige (!) verdediger zijn loopbaan met een seizoen heeft verlengd. De oud-international, goed voor dertien A-interlands, stelt zijn pensioen zodoende met een seizoen uit.

Manuel Pablo maakte in de zomer van 1998 de overstap van Las Palmas naar Deportivo. De rechtback maakte alle successen van de Galiciërs mee: een landstitel (1999/00), een Copa del Rey (2002) en twee Spaanse Super Cups (2000, 2002). Deportivo eindigde in 2000/01 en 2001/02 als tweede in de Primera División en werkte memorabele duels in de Champions League af.

Deportivo degradeerde de voorbije jaren tot tweemaal toe uit de Primera División, maar Manuel Pablo bleef de club altijd trouw. Vorig seizoen kwam hij echter nog maar in vijf duels binnen de lijnen. Hij is inmiddels ook adviseur van voorzitter Tino Fernández. De ploeg van trainer Victor Sánchez start op 2 juli de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Legende van de club, dit zie je de komende jaren niet meer gebeuren, helaas.

16 juni 2015 om 22:47

Doe niet zo pessimistisch, wat weet jij over de komende jaren? Volgens mij letten spelers steeds beter op hun lichaam met diëten en dergelijke.

16 juni 2015 om 23:35

Volgens mij doelt hij eerder op spelers die 1 club trouw blijven gedurende hun loopbaan of grotendeel van hun loopbaan. Ik kan het mis hebben.

16 juni 2015 om 23:37

Ik bedoel maar de komende jaren zie je geen gerrard scholes of giggs meer. Dat gaat gewoon niet, met het geld waarmee gesmeten word. Ik hoop eigenlijk wel, heerlijk om te zien met wat voor passie hun dan spelen, ook zo deze speler. Ookal is hij er niet heel zijn carriere, dit gaan we niet meer zien, dan smijt een club uit de MLS wel weer geld. Zo ook dit jaar bij xavi, echt een fantastische voetballer, maar had het liefste gezien dat hij bij barca zijn afsluiting deed. P.s. ik vind het jammer dat het om het geld gaat, vroeger speelde ze voor het plezier en echt voor de prijzen, zo bij ajax na een gewonnen CL stonden ze de volgende dag weer in hun sigaarwinkel. Daar gaat het om bij voetbal, het plezier en de échte passue

16 juni 2015 om 23:38

Ja ik bedoel over het trouw zijn, sorry als je het verkeerd begreep!

16 juni 2015 om 23:40

Oké ja ik denk dat je gelijk hebt. Mijn excuses.

Maar kreeg Manuel Pablo dan veel aanbiedingen van andere clubs?

16 juni 2015 om 23:49

Ik denk niet dat hij overdreven veel keuzes had, maar lijkt me dat er wel clubs zijn die hem wilde. Gerrard is een beter voorbeeld, maar hij is er ook een om niet te vergeten. Geweldige loyaliteit, passie en alles wat er voor nodig is om een legemde te woden van zon club. Daar zijn we het allemaal wel mee eens toch?

16 juni 2015 om 23:56

Hahaha@ ajaxfan wat praat je man...hoezo is gerrard en beter voorbeeld omdat die beter was? Daar gaat het niet om...en deze man met interlands achter ze naam zal ook vast genoeg keuzes hebben gehad.

17 juni 2015 om 00:51

@Geert, in zijn jonge jaren was hij echt een topper. Enorm snel, goede balbehandeling en een geweldige pass. Ik weet dat Real hem wilde halen en dat ie toen zijn been brak in een wedstrijd... Zie dat been nog steeds los bungelen... Vreselijk! Daarna heeft hij nooit meer het niveau gehaald van voor zijn blessure. Daarvoor was hij echt een beest samen met Fran (geweldige middenvelder), Mauro Silva, Valeron, Diego Tristan, Makaay, Victor, Naybet, Molina, Rivaldo... Wat een team! En die geneutraliseerde Braziliaan (kan even niet op zijn naam komen...). Volgens mij heeft hij ook nog Bebeto meegemaakt.

17 juni 2015 om 08:05

Omdat hij meer aanbiedingen krerg, dus eigenlijk elke topclun kon kiezen, dat is niet het geval bij hem. Tuurlojk, hij is een hele erg trouwe speler en een voorbeeld voor de toekomst, maar gerrard steekt er boven uit

17 juni 2015 om 12:41

Capdevilla

17 juni 2015 om 13:12

Ajaxfan

En hoe weet jij zo zeker wat voor aanbiedingen hij heeft gehad op zijn 27e?

Hahaha geweldig. Prachtig dat dit nog bestaat in de huidige tijd met die enorme geldbedragen. 39 jaar en nog 1 seizoen doorgaan. Wat een held!

16 juni 2015 om 22:09

Inderdaad dit is schitterend. Dit neemt mij een decenium terug in tijd toen Depor nog een topteam was. Met Valeron, Tristan en natuurlijk das Phantom.

16 juni 2015 om 23:39

En de 8-3 nederlaag tegen Monaco. Volgens mij scoorde Prso toen nog vijf keer ofzo. Wel een legendarische wedstrijd.

Ik dacht even dat het ging om Valeron. Wat een voetballer was dat. In de tijden met Tristan, Djalminha, Valeron, Makaay waren ze echt een gevaar voor elke topclub. Herinneren jullie die return tegen Ac Milan nog ?

16 juni 2015 om 22:10

Hahaa ja en die Depor coach zei day hij helemaal terug zou lopen naar huis als ze die wedstrijd zouden winnen, geloof ik!

16 juni 2015 om 22:57

Haha. En deed ie dat toen ook?... Geweldige return was dat ongelofelijk. Wat een spirit had dat team toen!

16 juni 2015 om 22:26

De return in Porto des te meer. Andrade die rond kreeg: ''he is my friend''.
Vraag me nog steeds af hoe de carrière van Veleron zou verlopen als hij naar een topclub was gegaan.
Niet te vergeten hoe Depor het feestje (100-jarig bestaan) van Real Madrid verpeste. Dat waren tijden zeg.

16 juni 2015 om 22:39

Haha ja toen met Deco.

Ik weet dat wij( Galatasaray) hun thuis pakten en uit verloren. We zaten (uit m'n hoofd) in een poule met Monaco en Milan. Die Djalminha pfff. Wat een heerlijke voetballer. Een echte tien. Dan had je nog die Valeron en achterin Scaloni en die Marokkaan Naybet.

Toen je klein was, beleefde je goede voetballers echt anders. Waren het soort van mystieke mensen waar je een hele verhaal om heen verzon. Nu weet je door social media zelfs welke kleur speedo's ze dragen.

16 juni 2015 om 23:34

@gangstarr

En wat dacht je van El Rifle!! Walter Pandiani wat een held was dat zeg. Heerlijke sterke afmaker

16 juni 2015 om 23:46

Ik ben niet zo heel oud, maar toen ik op de middelbare sschool of vervolg opleising zat na de wedstrijd liverpool-ac milan konden we echt maanden over die wedstrijd praten. Ookal was ik voor milan met seedorf vond ik het echt fantastisch te zien hoe de fans sportief tekeer gingen ( tussen die 2 was ik voor milan ) en vond gek genoeg niet echt erg om die comeback te zien, ookal wilde ik echt graag milan zien winnen. Ook zag ik toen me neefje met zijn vrienden de finale na spelen, geweldige herrineringen

Wat een held hoort zeker in het Rijtje:Buffon,Di natale,Totti,Abiatti,Gerrard,de rossi, Allemaal clubspelers!

16 juni 2015 om 22:21

Vergeet Zanetti niet

16 juni 2015 om 22:41

Of Bulent Korkmaz. Van debuut tot pensioen alleen bij Galatasaray gespeeld. Stuk of 18 nationale en internationale prijzen gepakt als aanvoerder.

16 juni 2015 om 22:32

Abbiati pastecht niet in dat rijtje Maurootje. Hij heeft voor Juve gespeelt en is ook naar A Madrid geweest. En hij is nooit echt een topper geweest, zijn beste jaren zat hij op de bank voor Dida.

17 juni 2015 om 00:09

Als Milan fan zijnde vind ik het spijtig dat ge allemaal legendes opnoemt maar niet de grootste legende tevens ook een Milan speler Maldini en dat terwijl je een Milan foto als foto hebt ..

Manuel Pablo. Wat hadden die een mooi elftal toen met oa Luque, Fran, Valeron en Pandiani.

Leuk om te zien dat een clubheld die ondanks dat hij weinig speelt nog een contract krijgt. Alleen toch een beetje een dubieuze dubbelrol speler-adviseur van voorzitter. Daarmee staat hij enerzijds onder de trainer, terwijl hij tegelijk via de voorzitter druk op hem kan uitoefenen.

Altijd een leuk team gevonden
Met juanfran bebeto donato Mackaay en hoe heet die goeie toch kom er even niet op! Amavisca geloof ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren