Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cruijff niet welkom op feestje Van Basten: ‘Zo gaan die dingen’

Laatste update:

Marco van Basten, een van de beste Nederlandse voetballers ooit, viert vrijdag zijn vijftigste verjaardag. Die andere Nederlandse voetbalgrootheid, Johan Cruijff, is niet welkom op een verjaardagsfeestje. Van Basten en Cruijff waren in het verleden goede vrienden, maar enkele jaren geleden botsten de twee toen Van Basten als hoofdtrainer van Ajax de door Cruijff voorgestelde hervormingen niet wilde volgen.

/

“Sommige vriendschappen blijven bestaan, andere verwateren. Aan de ene kant is dat jammer, maar aan de andere kant: zo gaan die dingen”, laat Van Basten weten aan persbureau ANP. Het is misgegaan bij Ajax, toen Van Basten net was aangesteld als hoofdtrainer. Cruijff wilde helpen, maar de eerste had geen zin om achter de legendarische nummer 14 aan te wandelen.

“Ik heb daarna niet de behoefte gehad om contact met hem te zoeken en hij blijkbaar ook niet. Even goede vrienden”, gaat Van Basten verder. De assistent-trainer van AZ vindt Cruijff nog steeds ‘een heel aardig persoon’, alleen koos Cruijff volgens hem ‘een andere weg’.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"even goede vrienden”, nou blijkbaar niet.

30 oktober 2014 om 10:17

Of wel, maar zou een kop boven dit artikel 'even goede vrienden' minder scoren. Uit de kop blijkt een soort ruzie, uit de tekst blijkt dat de vriendschap simpelweg verwaterd is.

30 oktober 2014 om 11:33

nou niet verwaterd, dat zegt ie in het algemeen,

er is bewust geen contact meer sinds die ruzie, dat noem ik niet verwateren dan is het gewoon klaar

jammer dat mensen dan te veel trots hebben om weer contact met elkaar te hebben.

cruijfs visie bleek uiteindelijk wel de juiste, maar dat staat los van hoe je met elkaar om kan gaan

30 oktober 2014 om 10:32

Heel raar ook met die vieze kwal van een Cruijff. Geweldige voetballer, geweldige visie, heel naar persoon.
Begrijp San Marco maar al te goed hierin!

30 oktober 2014 om 18:45

Wanneer heeft hij jouw knikkers gejat dan?

Heel goed van Marco, Cruijff moet je respecteren maar niet achterna lopen als een kudde. Ik vind dat Cruijff een uitstekende plan van aanpak heeft met zijn revolutie, maar de vraag is of het allemaal wel uitkomt. Misschien wordt er jeugd weggekocht of kunnen zij de druk niet aan van het eredivisieniveau.

Edit: Hoe kan ik ervoor zorgen dat die irritante filmpjes niet meer automatisch afspelen? Heel irritant...

30 oktober 2014 om 09:27

Achterna lopen als een kudde hoeft niet maar samenwerken met deze grootheid had makkelijk gekund. Doet de Boer nu ook en de dingen die jij noemt heb je geen invloed op maar ze willen de jeugd zo hoog opleiden dat de kans zo groot is dat ze gelijk bij de beste van de eredivisie horen. De jeugd doet het fantastisch dat zie je met de A1 en in de B1 zitten ook grote talenten!

Maar Marco, gefeliciteerd nu nog 50 gezonde jaren!

30 oktober 2014 om 09:56

Van Basten was mede door Cruyff op die positie gezet met bepaalde afspraken. Laten we het er maar op houden dat zijn geheugen hem in de steek liet

30 oktober 2014 om 10:15

Piethein,

van Basten wordt ook een dagje ouder en dan vergeet je af en toe wat.

Toch zonde voor Marco, want ik denk dat hij dan al een stuk verder geweest was in zijn ontwikkeling als trainer.

Verder had hij best Johan mogen uitnodigen, vind ik toch wel een grote fout van hem.

Maar toch van harte gefeliciteerd, hoop eigenlijk nog stilletjes dat Johan toch onaangekondigd op zijn feestje komt en hun relatie weer helemaal hersteld.

30 oktober 2014 om 11:28

Lol van Basten die was nog helemaal niet geschikt voor hoofdcoach voor Ajax. Die kon alle hulp gebruiken. Achteraf was het natuurlijk een enorme fout geweest om Cruijff te negeren. Cruijff negeren doe je alleen als je dom of koppig bent.

30 oktober 2014 om 13:22

Als je Google Chrome gebruikt ga dan naar instellingen. Vervolgens scroll naar beneden en klik op geavanceerde instellingen weergeven. Ga dan door naar het kopje 'privacy' en klik op instellingen voor inhoud. Daarna doorscrollen naar plug-ins. Die staat als het goed is op dit moment op automatisch uitvoeren (aanbevolen). Zet die op klikken op te spelen en druk dan op klaar rechtsonder.

Dan spelen ze alleen als je er op klikt.

30 oktober 2014 om 18:53

Een beetje in die 'kudde' meelopen was anders niet verkeerd geweest. Marco maakte ons ruim 30 miljoen lichter met zijn 'visie', zonder dat geld ook maar aan één persoon te besteden die ons op langere termijn sterker maakte. Sinds Cruijff's revolutie zijn we 4x kampioen en hebben we in al die jaren niet eens 30 miljoen uitgegeven. Daarnaast zijjn er grote stappen gemaakt ij de jeugdopleiding en is ook het imago van de club sterk verbeterd. Ik snap dat Marco een stuk vriendelijker over komt op mensen dan de bijdehante Cruijff, maar je moet mensen wel objectief en op hun kwaliteiten en prestaties beoordelen, niet met de gun-factor. Als we overigens zien waar Van Basten nu staat was een beetje hulp zo gek nog niet geweest.

Tja en zoveel jaar later had ie misschien beter wel kunnen luisteren...

30 oktober 2014 om 09:16

Van Basten is anders uitstekend terecht gekomen alleen zit zijn gezondheid in de weg. Daar kan hij natuurlijk weinig aan doen. Ik vind het juist goed dat Van Basten zijn eigen weg heeft gekozen.

30 oktober 2014 om 09:26

Uitstekend terecht gekomen? Tuurlijk, Heerenveen en Az zijn erg mooie clubs. Maar toen Van Basten begon bij Oranje werd hem een grote toekomst voorspeld, waarbij velen er vanuit gingen dat hij zou eindigen bij AC Milan. Vervolgens maakte hij constant stappen achteruit: van Oranje naar Ajax naar Heerenveen.

Bovendien is van Basten nergens echt een succes geweest. Bij Oranje een aantal mooie wedstrijden, maar geen resultaten om over naar huis te schrijven. Bij Ajax een extreem grote hoeveelheid geld uitgegeven, wederom zonder dat de resultaten er naar waren. Bij Heerenveen degelijk gepresteerd, wat hem een transfer naar Az opleverde. Maar ook bij Heerenveen was het nou niet echt zo dat hij ruim boven verwachting presteerde.

30 oktober 2014 om 09:57

Van Basten is ten onder gegaan aan zijn eigen arrogantie. Ik doe het wel even

30 oktober 2014 om 10:23

Goed terecht gekomen!? Ik zie hem nog zitten met zijn groene petje op in Portugal smekend om verkozen te worden als nieuwe trainer en helemaal voor niks.

Als voetballer was hij een legende maar de trainer van Basten heeft heeft helaas geen naam kunnen maken

30 oktober 2014 om 17:44

@piethein: Als er iemand niet arrogant is dan is het Van Basten wel. Maar hij wilde zijn eigen weg gaan en dat is logisch. Als je moet luisteren naar wat Cruijff je opdraagt dan word je een trekpop. En Cruijff zijn mening is niet heilig, hij leeft namelijk ook deels in een fantasie wereld.

In essentie is zijn idee goed voor nationaal niveau, maar hij wilde ook internationaal aanhaken bij de top. Dat is een utopie. De reden is heel simpel, de grootste talenten meestal 2 jaar na hun doorbraak. Als al die jongens waren gebleven had je misschien iets kunnen betekenen internationaal gezien, nu niet.

30 oktober 2014 om 09:18

Neen, dat had hij niet moeten doen, zelfs als Cruijff gelijk had. Niemand wil een schoonmoeder die ongevraagd komt 'helpen'.

30 oktober 2014 om 12:11

Onder de filosofie van Cruyff was meneer van Basten 3 stappen verder. Ik durf haast te zeggen, dat er op deze aardkloot geen beter begeleider is dan Cruyff. De man die het Totaal voetbal uitvond, de buitenspelval introduceerde en overal goed werk heeft verricht. Nee meneer van Basten was/ is misschien wel de beste spits die we in ons kikkerlandje hebben gehad, maar moet ook dingen aannemen van de grotere der aarde. Had hij gewoon geluisterd naar Cruyff, dan was hij nu een top trainer, hij heeft zijn eigen ruiten ingegooid.

30 oktober 2014 om 12:34

De buitenspelval is uitgevonden door Hans Tetzner in de jaren 20 van de vorige eeuw.

He totaalvoetbal komt dan weer van River Plate die het al in de jaren 50 speelden.

Rinus Michiels heeft het geïntroduceerd in Europa.

Niks uitvindingen van Johan dus.

Maar goed, het gaat er niet om dat Johan een godheid is, die bijna alles kan. Het gaat er om dat niemand graag een schoonmoeder wenst die zich ongevraagd moeit. Je moet als 'leider' dingen los kunnen laten.

30 oktober 2014 om 13:01

Iedereen komt,

In 1866 werd de buitenspelval gewijzigd, voor die tijd stond iedere speler die de bal van achteren aangespeeld kreeg buitenspel.

30 oktober 2014 om 13:22

aietos,

Dat klopt. Maar dat gaat over buitenspel. De buitenspelval kwam iets later.

Door een landgenoot van u uitgevonden trouwens.

30 oktober 2014 om 14:36

ach cruyff wordt helemaal overschat, hij heeft de laatste 20 jaar niks laten zien.
Sterker Hiddink is een grotere grootheid dan cruyff. Hij had kunnen teren op zijn geweldige imago, maar hij blijft ervoor kiezen om zijn verantwoordelijkheid te nemen.
Cruyff is alleen maar bang dat hij hard faalt en voor imago schade. Zo'n angsthaas verdient geen respect.

Die weg cruyff heeft gevolgd had je beter ook gevolgd marco. Je bakt er niks van als coach..

30 oktober 2014 om 09:38

Noem jij eens een succes van Cruyff van de afgelopen 20 jaar in het voetbal? Jij bedoelt niet gaan coachen, want dan kan je op je bek gaan. Lekker van de zijlijn commentaar geven. Wat krom is recht lullen. Heb veel meer respect voor van Basten. Die durft wel in het diepe te springen!

30 oktober 2014 om 09:49

@ witzer,

Kampioen en de Sopercopa in Spanje met Barcelona in 1994 en daarvoor nog een hele rits aan prijzen als coach en als speler.

30 oktober 2014 om 09:51

Je kan niet zeggen dat Johan niks gepresteerd heeft... Ik denk dat eigen belang en geld ervoor heeft gezorgd dat hij niet meer is gaan trainen.

On: Allebei zo koppig als het maar zijn kan dus niet geheel onlogisch dit.

30 oktober 2014 om 10:00

Ik denk dat Cruyff zelfs na het stoppen extreem veel betekend voor de voetbal. Zijn Cruyff Courts, de goede doelen, zijn lezingen. Alleen wij Nederlanders brengen niet dat respect zoals bijvoorbeeld bij Bayern Munchen voor oud spelers

30 oktober 2014 om 10:03

Gezondheidsreden dat Johan geen trainer meer is. Net als Marco. Heeft niets met lef te maken. Johan heeft zich in het verleden allang bewezen als trainer. Al die schapen hier op die site. Als je de redenen niet weet, houdt dan gewoon je mond. Kom je gelijk een stuk intelligenter over. Praten waar je verstand van hebt en anders dingen uitzoeken. Heb je daar geen zin in, je mond houden. Zo makkelijk is het.

30 oktober 2014 om 10:29

Sdg030,

Je hebt volkomen gelijk, voor de onwetenden even een kleine opsomming van de behaalde prijzen en eretitels door Johan als speler en als trainer en daarna:

Speler

Johan Cruijff bij de uitreiking van de Ballon d'or in 1971.
Met Ajax:
Eredivisie kampioen: 1965/66, 1966/67, 1967/68, 1969/70, 1971/72, 1972/73, 1981/82, 1982/83
Knvb beker: 1966/67, 1969/70, 1970/71, 1971/72, 1982/83
Europacup I winnaar: 1970/71, 1971/72, 1972/73
Wereldbeker winnaar: 1972
Europese Supercup winnaar: 1972

Met FC Barcelona:
Primera División kampioen: 1973/74
Copa del Rey bekerwinnaar: 1977/78

Met Feyenoord:
Eredivisie kampioen: 1983/84
Knvb beker winnaar: 1983/84

Individueel als speler:
Topscorer Eredivisie: 1966/67, 1971/72
Nederlands voetballer van het jaar: 1967, 1968, 1969, 1971, 1984
Sportman van het jaar: 1973, 1974
Europees voetballer van het jaar: 1971, 1973, 1974
Beste speler van het WK: 1974
Beste buitenlandse voetballer van de Primera División: 1976/77, 1977/78
Nasl Most Valuable Player Award: 1979

Trainer

Met Ajax gewonnen:
Knvb beker: 1985/86, 1986/87
Europacup II: 1986/87

Met FC Barcelona gewonnen:
Primera División kampioen: 1990/91, 1991/92, 1992/93, 1993/94
Copa del Rey beker: 1989/90
Supercopa gewonnen: 1991, 1992, 1994
Europacup II gewonnen: 1988/89
Europacup I gewonnen: 1991/92
Europese Supercup gewonnen: 1992

Individueel:
World Soccer Manager van het jaar: 1987
Onze Mondial Coach van het jaar: 1992, 1994
Beste trainer van de Primera División: 1990/91, 1991/92

Onderscheidingen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: 8 juli 1974
Bondsridder van de Knvb: 28 oktober 1978
Zilveren legpenning van de stad Amsterdam: november 1978
Eerbewijs van de stad Los Angeles: december 1979
Sport and Trade award Ministerie van Wvc: juli 1992
Erelidmaatschap Ajax: 7 april 1999
Officier in de Orde van Oranje-Nassau: 10 april 2002
Golden player: november 2003
Fanny Blankers-Koen Trofee: 9 december 2005
Laureus Lifetime Achievement Award: 2005
Sint-Joriskruis: 21 september 2006
Fifa Order of Merit: 2010
Uefa President's Award: 2013

Alleen diep respect hoort hier op zijn carrière als speler, coach en als goed mens.

30 oktober 2014 om 11:03

Leeuw087,

Doe geen moeite. Er zijn zelfs Nederlandse kinderen die niet eens weten wie Johan Cruijff is.

Johan is een god. Maar zoals alle goden is hij soms goedbedoeld te opdringerig.

30 oktober 2014 om 11:35

de jaren dat Cruijff coachte was hij zeer succesvol daarna koos ie net als v Basten voor zijn gezondheid en hij is natuurlijk tig jaar ouder dus slechte vergelijking...

Cruijf is meer jaren coach geweest dan Marco en veel succesvoller, appels met peren vergelijken

30 oktober 2014 om 11:37

hij traint niet meer vanwege hartproblemen op advies van zijn dokter en hij mag om die reden ook van zijn vrouw niet meer trainen, was zijn dood geworden, , dus als gezondheid eigen belang is dan heb je gelijk

geld is geen issue dat had ie al

30 oktober 2014 om 14:47

de laatste 20 jaar dus niks hahaha.

30 oktober 2014 om 14:50

cruyff is geen god. hij is een van de velen die wat in het voetbal heeft gedaan een aantal generaties geleden. Zijn acties zijn vergeten en hij wordt overschat.
kijk maar naar de fluwelen revolutie wat een ordinaire bloedbad is geweest en het resultaat is dat men eerder een zimling haalt dan een jeugdspeler een kans geeft. Daar staat cruyff dus voor.

30 oktober 2014 om 15:49

bean77,

Zimling is juist gehaald om de jonge onervaren spelers te helpen en te beschermen.

De resultaten van de fluwelen revolutie zullen je pas goed duidelijk worden als we drie jaar verder zijn, dan is de doorlooptijd van de eerste jeugd nieuwe stijl achter de rug.

Kan je nu alvast mededelen dat het voor de kenners genieten gaat worden, resultaat van de fluwelenrevolutie is dan dat er jaarlijks hopelijk 2 à 3 voetballers doorstromen naar het eerste.

Alleen als er op een bepaalde positie dan geen talent voorradig is, zal Ajax overgaan tot aankoop van een speler die er direct staat.

Zimling is zoals je al min of meer zegt opvulling voor de tijdelijke periode, dit soort spelers hebben we momenteel nog meer in het team.

Maar over een jaar of tien zullen er waarschijnlijk 8 à 10 spelers zijn die ze zelf hebben opgeleid, zodat er dan nog alleen gerichte aankopen gaan plaatsvinden.

Des te knapper dat Frank al vier keer kampioen geworden is met de huidige selectie, heeft voor een goede financiële gezorgd waardoor er weer gemakkelijker in de jeugd geïnvesteerd kan worden.

30 oktober 2014 om 17:21

Op zijn prestaties valt niets af te dingen, maar die laatste toevoeging had weg mogen blijven.

Met Johan aan zijn zijde had Marco groot kunnen worden. Zijn eigewijsheid hebben zijn success in de weg gestaan. Jammer voor Marco.

Als ik mij het goed herinner is dit niet het gevolg van de hervormingen bij de jeugd.
Later toen hij werd benaderd om technisch directeur te worden zag hij er van af omdat Cruijff wilde dat hij begeleid zou worden. Het zelfde wat nu gebeurd met Edwin van de Sar.

30 oktober 2014 om 11:38

Van Basten geloofde niet in de plannen van Cruijff. Deze plannen zijn nu wel geimplementeerd, maar nu blijkt dat het geheel naar wens verloopt. Goed inzicht van Van Basten dat de plannen niet realistisch waren.

Dit is wat ik vond op At5 over de reden van de ruzie:

"dit blijkt uit een brief in handen van de Nos. De RvC-leden Steven ten Have, Edgar Davids, Marjan Olfers en Paul Römer verwijten Cruijff de benoeming van Marco van Basten als algemeen directeur te hebben 'gefrustreerd' door een aantal aanvullende eisen te stellen.

Cruijff zou het ultimatum voor de benoeming van Van Basten hebben laten verstrijken, waarna Van Basten de eer aan zichzelf hield. Cruijff zag meer in een adviesraad waarbij de namen van onder anderen Guus Hiddink, Tscheu la Ling en Jaap de Groot werden genoemd."

30 oktober 2014 om 12:00

@ajax1975,

Ik vond het indertijd al raar dat Cruijff hem toch nog naar voren schoof voor die functie, net nadat hij meer dan dertig miljoen aan transfers had verspild. Cruijff had er toch nog vertrouwen in blijkbaar, maar wilde wel dat hij begeleid zou worden.

Dat was de onervarenheid van Marco. "Hoe geef je iemand het gevoel hem achterna te lopen, terwijl je je eigen koers vaart?" zeker Cruijff van de generatie baby boom, die altijd "gelijk" hebben.

Van Basten had gewoon Cruijff zijn hulp met open armen moeten ontvangen. Maar Van Basten durfde dat niet aan omdat hij dan geen geld uit zou kunnen geven daarom was hij bang dat ie dan geen resultaten kon boeken en helemaal na het debacel met oranje geen toekomst zou hebben als trainer.

Begrijpelijk, lijkt me nou niet bepaald een gezellige toevoeging op je verjaardag. Gaat van een afstandje commentaar geven op je frituurtechniek, de temperatuur van je koelkast en waarom dat niet goed is gezien het merk bier dat je schenkt en zal zich uiteindelijk gaan bemoeien met de inrichting van je huiskamer, de opvoeding van je kinderen en de manier van beminnen van je vrouw. En als je bezwaar maakt schrijft Jaap Mulder in opdracht van Cruijff een boze column in de telegraaf, waarin je voor alles wat slecht is wordt uitgemaakt.

Denk dat het toen de onervarenheid van Marco als coach was, in combinatie met de drammerigheid van Cruijff. Elk verhaal heeft altijd 2 kanten. Ik denk dat Van Basten vond dat je met alleen eigen jeugd de aansluiting bij de Europese top niet gaat halen....daar lijkt hij gelijk in te hebben, maar zijn aankoopbeleid was natuurlijk, op zijn zachts gezegd, hoogst ongelukkig.

En ja, zo gaat het met vriendschappen...sommige blijven...andere niet...soms door een meningsverschil dat niet wordt uitgepraat, of soms doordat je elkaar gewoon heel langzaam uit het oog verliest. Verder niks bijzonders.

Binnen Ajax is geen plaats voor echte onafhankelijke geesten zoals Marco van Basten. En van Basten is aardig over van Cruijff maar het is bij die revolutie geweldig misgegaan. Met wie eigenlijk niet, het is de inleiding voor het verval van Ajax.

Gaan de bezoekers van Voetbalzone nu ook al een oordeel vellen over de gastenlijst voor de verjaardag van Marco van Basten?? Even serieus......het betreft de verjaardag van Marco van Basten, mag deze man dan wellicht zelf bepalen wie er wel en wie er niet komt?? Ik begrijp zoiezo niet dat voetbalzone hier een onderwerp over maakt. En of Van Basten de Cruijff lijn had moeten volgen?? NEE zeker niet.....of het nu wel of niet de jusite weg is/was. Van Basten heeft zijn eigen werkwijze gekozen en zijn hart gevolgd zonder als een mak schaap achter een andere aan te lopen en de marionet van Johan Cruijff te worden. Respect voor deze kerel

30 oktober 2014 om 11:03

Haha, ik zie nog vele mogelijke items en discussies volgen...."jurgen Kohler op verjaardag Van Basten"...."wim Koevermans niet op verjaardag Van Basten" ... etceteras.

Ik dacht dat dit over voetbal ging, dit verhaal kan je zo in de prive of de story zetten. Wat boeit het nou dat iemand, iemand anders niet op zijn verjaardag wil hebben???

30 oktober 2014 om 11:37

aan de reacties te zien veel mensen dat het boeit

Cruijff is geen knip voor de neus waard. Johan Cruijff steunt Israel en is dus voor apartheid en genocide. Al richt ie nog 20 foundations voor de bühne, het feit dat z'n zoon (jordy) werkzaam is in een apartheidsstaat zegt meer dan genoeg...

Ik zou Cruijff ook niet uitnodigen op mn verjaardag, als jij zegt dat je vijftig wordt gaart Cruijff je vertellen dat het niet zo is.

30 oktober 2014 om 23:05

scheids, Cruyff heeft er gewoon een enorme puinhoop van gemaakt. Die geweldige bankrekening en de 4 kampioenschappen heeft niets met Cruyff te maken maar alles met Frank de Boer en een selectie die er al was. Lees het boek "de coup van Cruyff"gewoon eens, verdiep je eens in de manier waarop Cruyff volledig instemde met de vorige Raad van Commissarissen en na enkele maanden op voet van oorlog stond met dezelfde Raad van Commissarissen. Cruyff is een garantie voor roddel, onrust en achterklap. Dat jij met oogkleppen op achter Cruyff aanloopt is je goed recht, maar ga nu niet de amateurpsycholoog uithangen en mensen die niet blind achter Cruyff aanlopen adviseren wat ze nu moeten/kunnen doen. Het is op zich altijd verstandig om naar Cruyff te luisteren maar je moet niet altijd alles geloven wat Cruyff zegt. Als adviseur van Chivas is Cruyff compleet door het ijs gezakt. Je maakt jezelf compleet belachelijk met jouw epistel over Cruyff wanneer je beweert dat Ajax weer financieel gezond is door Cruyff en dat de 4 kampioenschappen het gevolg zijn van de Revolutie van Cruyff.

Tja, het was de makkelijkste weg geweest om blind achter Cruijff aan te lopen zoals zovelen dat doen. Cruijff heeft natuurlijk een enorme staat van dienst maar zijn plannen zijn lang niet altijd realistisch.

waar was hij dan in 1978 toen liepen we met Dik Nanninga in de spits

lastig hoor, ze zijn beiden mijn grote helden uit het verleden. Jammer dat ze door ervaringen bij mijn cluppie, niet meer met elkaar omgaan.

Gigantisch broodje aap verhaal dit. Sensatie in het kwadraat. Moet Johan Cruijff via voetbalzone/andere media vernemen dat hij niet op Marco's feestje mag komen ?. Beiden zijn topsporters, die gaan elkaar echt niet zeggen "jij mag niet op mijn feestje komen".

Ja Johan er zijn er wel meer die je liever zien gaan dan komen . Altijd het hoogste woord , maar als het er op aan komt nooit thuis geven !! Altijd een andere mening . Neem een voorbeeld aan Van Gaal die met zo een beetje zwakste oranje van de laatste 25 jaar naar Brazilie gaat en het brons pakt!!

Als die twee niet meer de beste vrienden zijn is dat toch iets tussen die twee. Wij weten daar het fijne niet van en kunnen er niet over oordelen. Dus het is hun keuze. Naar mijn mening is het niet aan ons om er iets over te zeggen. Laat ze beiden in hun waarde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren