Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo komt bij debuut centimeters tekort voor eerste assist

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft zijn officiële debuut voor Al-Nassr achter de rug. De Portugees won met zijn nieuwe werkgever Al-Ettifaq met 1-0 dankzij een treffer van Anderson Talisca. Bij dat doelpunt kwam Ronaldo centimeters tekort om de assist op zijn naam te krijgen. De Portugees speelde energiek en liet zich met onder meer een fraaie dribbel zien. Een doelpunt bij zijn debuut zat er echter niet in. Door de overwinning neemt Al-Nassr de leiding in de Saudische competitie over van Al-Hilal, terwijl Al-Ettifaq terug te vinden is op plek tien.

In de openingsfase was het Al-Ettifaq dat het beste van het spel had, zonder dat dat direct tot grote kansen leidde. Na een kleine tien minuten liet Ronaldo zich voor het eerst gelden. De superster probeerde het met een schot van afstand, dat via een verdediger naast ging. Al-Ettifaq stond verdedigend goed, waardoor Ronaldo en nummer 10 Talisca geïsoleerd stonden. Ronaldo probeerde daarom zelf langs de verdediging te dribbelen, maar kreeg te maken met te veel defensieve weerstand. Al-Ettifaq leek niet onder de indruk van Ronaldo en dat leidde tot felle tackles over en weer.

Toch lukte het Al-Nassr om na een ruim half uur spelen op voorsprong te komen. Een voorzet van Abdulmajeed Al Sulaiheem vloog centimeters over het hoofd van Ronaldo, maar Talisca wist wel raak te koppen: 1-0. Ronaldo probeerde het even later met een vrije trap, die over ging. Aan de kant van Al-Ettifaq was Youssoufou Niakaté de gevaarlijkste man. De Franse spits was met grote regelmaat dreigend, maar het ontbrak hem aan het nodige fortuin in de eindfase.

Ook na rust werd Ronaldo veelvuldig gezocht. De voorzetten die voor hem bedoeld waren bleken echter te hoog. Daarop probeerde hij het zelf met een afstandsschot, dat naast ging. Vitinho was aan de andere kant dicht bij een treffer voor Al-Ettifaq. De middenvelder probeerde het via een vrije trap, die over ging. Na ruim een uur werd Gonzalo Martínez naar de kant gehaald en dat leek Al-Nassr geen goed te doen. Zonder de spelmaker had de thuisploeg minder aanvallende ideeën. Ronaldo had in de slotfase een fraaie dribbel in huis en probeerde het even later uit een voorzet via een omhaal, maar de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar miste de bal. In de slotfase speelde het duel zich vooral op het middenveld af, waardoor kansen er niet meer kwamen en de 1-0 op het scorebord bleef staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is zo goed, ze verzinnen een nieuwe statistiek erbij: bijna assist

tja al-ettifaq is ook altijd lastig.
gave competitie verder, 2e rangs brazilianen en wat gelouterde veteranen met aanvulling van saudies.
hier ga je lekker voor zitten om eens naar te kijken

22 januari 2023 om 22:23

Dit is een grap, toch? Of kijk je ook de Verenigde Staten en de Russische competitie?

22 januari 2023 om 22:48

2e rangs brazilianen? Talisca zou letterlijk bij elke club in Europa meekunnen dat is echt nog een topper en in zijn prime

23 januari 2023 om 02:16

Letterlijk ja? Die zou bij City, PSG, Real, Bayern basis staan?



Opassen dat hij na een goal ook niet een assists gaat claimen, nee zonder gekheid, Al-EttifaqPSG, denk dat Al-Ettifaq hoger ingeschat moet worden dan PSG uit de uber eats league volgens vele.

22 januari 2023 om 21:20

Opassen

22 januari 2023 om 21:48

Die is alweer met Piers Morgan aan het appen natuurlijk hahah. xD

Jaja, nu gaan we artikelen krijgen over de saudische league omdat Ronaldo er speelt, die geschreven zijn alsof men deze competitie ook maar iets boeit, maar het is allemaal een verpakking om maar over Ronaldo te kunnen schrijven. Love it.

Het blijft toch treurig om te zien dit. De "gespeelde blijheid". Alsof hij ook maar iets geeft om de club of om de "ontwikkeling van het voetbal, het vrouwenvoetbal en het land". Wat een grap. Prima ook geld te pakken maar maak het niet mooier dan dat.

Triest, één van de grootste spelers ooit daar zien spelen met spelers die bij Telstar op de bank zouden zitten. Hopelijk komt hij nog tot bezinning en gaat hij deze zomer weer terug naar Europa.

22 januari 2023 om 22:08

Hey ..niet zo beledigend naar de bank van Telstar he...wij bij Telstar hebben gn behoefte aan Ronaldo ook niet op de bank- laat m uitbollen bij een vierde divisie nivo

Hij is gelijk captain!

Blijf het een sneu gezicht vinden dat de enige plek waar ze hem nog als absolute sterspeler in een team zien SA is. Nergens meer kan hij de grote man spelen dus ga je maar voor geld in dat land spelen. Stel je voor dat je op een gegeven moment denkt joh, laat iemand anders maar de ster zijn ik doe gewoon m’n best voor het team. Ronaldo niet, die kan niet zonder “alles draait om mij”

Weer " centimeters"?
En claimde hij m weer net als bij de WK?
De meest zelfingenomen kwal die ik echt op n veld zag; ik kreeg zelfs n juichend FB artikel ( van Ronaldo SA) waarin juichend gemeld werd dat " Ronaldo gezorgd had voor ' vier doepunten op de...training" ... betrof dus na t bekijken van de video de oefening " afronden op doel" met voorzetten die je ongehinderd in doel loopt.."

Verbijsterend de ziekte Narcisme waar hij aan leidt. Naar Narcissos " jongeling die de liefde van de nimf Echo versmaadde en als straf door de Goden verliefd werd gemaakt op zijn eigen spiegelbeeld in het water...teveel kijken leidde tot verdrinking en daarna verandering in n narcis.."
( Griekse mythologie opgetekend dr Homerus)

Hier moet je toch geen aandacht aan willen besteden VZ. Lees liever meer details over de schandaal van Juve.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren