Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Costa Rica verrast de hele wereld, maar nu is het voorbij: genoeg is genoeg’

Laatste update:

Costa Rica heeft vriend en vijand verbaasd door op het WK de groep des doods met Uruguay, Italië en Engeland te winnen en vervolgens ook nog eens de achtste finale te overleven. In de kwartfinale treft Costa Rica met het Nederlands elftal opnieuw een sterke tegenstander. Meesterscout Piet de Visser denkt dat het is afgelopen met de pret van de Costa Ricanen.

/

“Dat land verrast al een maand de hele wereld, maar nu is het voorbij. Genoeg is genoeg”, zegt de vermaarde talentspeurder in gesprek met het Algemeen Dagblad. “De kwaliteit van Nederland zal het verschil maken. Op Arjen Robben in deze vorm en de doeltreffendheid van Robin van Persie zal Costa Rica geen antwoord hebben. De verrassing is er nu een beetje af bij die ploeg. Al denk ik niet dat Oranje een makkelijke avond krijgt in Salvador.”

De Visser verwacht dat de halve finale het eindstation wordt van het Nederlands elftal. Volgens de vertrouweling van Chelsea-eigenaar Roman Abramovich is de ploeg te jong om nu al het WK te winnen. “Nederland stopt Costa Rica, maar dan komt Argentinië of België en is het volgens mij voorbij.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat dat juist de grote valkuil is geweest van alle andere landen die in dit toernooi tegen Costa Rico hebben gespeeld. Dus gewoon die pot ingaan met de gedachte dat ze op z'n minst even goed zijn als Oranje, en niet denken dat ze boven hun stand hebben gepresteerd, anders ga je geheid op je bek, net als Italie, Engeland en Griekenland!

4 juli 2014 om 12:14

Hahah zo zeker van zijn dat Nederland eruit gaat tegen Costa Rica, maar twijfelen of ze er de volgende ronde uitgaan... Neem nog een pilletje, oude man. Je kan het ook omdraaien he. Nederland verrast vriend en vijand en gaan er tegen Costa Rica uit wegens onderschatting. Ik zie ze beiden wel doorgaan. Vorm van de dag zal het bepalen. Ik durf eerlijk gezegd mijn geld niet op te zetten...

4 juli 2014 om 14:23

wat wil je nu dan, jij bent zo'n negatief rot figuur. bij elk topic roep je al het hele WK negatieve dingen. Mensen zoals jij zouden ze gewoon van het forum moeten gooien ik word hier zo moe van, ga je land steunen.

4 juli 2014 om 14:33

Zo een type die vooraan de polonaise loopt als er gewonnen word en zeggen dat ze dat altijd al gedacht hadden en als ze eruit liggen krijg je ongeveer het zelfde verhaal.

4 juli 2014 om 14:41

Hoezo ben ik negatief dan? Het is gewoon voor beide een verrassing dat ze het zo ver hebben geschopt. En om dan te zeggen dat het nu voor Costa Rica ophoudt zonder enig valide argument is gewoon raar, ja Robben ja, maar dat is een beetje voorbarig. En dan zegt ie, na volle overtuiging over de kwartfinales gesproken te hebben, dat hij twijfelt of het bij de halve finale strandt. Ik vind het gewoon een loze opmerking.

4 juli 2014 om 14:44

Whahah tegen mij Beefcake? Ik was een van de weinge oppurtuniaten hier. Het was de rest dat zo negatief was en nu opeens doen wat jij zegt. Dat irriteert mij juist het meeste. Iedereen was zo negatief over Louis en zijn rouleren enzo, maar nu zijn ze allemaal stil en juichen ze mee. Wat Meneer Visser hier zegt raakt kant noch wal.

4 juli 2014 om 15:03

Ja want ik heb in alle poules Nederland als wereldkampioen dat is hoe ik een wereld kampioenschap benader alles of niets. Hoe sterk een team van te voren ook oogt. We blijven Nederland en ik zal ze altijd blijven steunen en nooit de grond in trappen ik zou niet eens durven.

4 juli 2014 om 18:31

Zal je vast veel winnen

Nederland-België zou een prachtige halve finale zijn. Ik denk dat de Nederlanders liever Argentinië treffen. In zo een burenduel kan het alle kanten uit

4 juli 2014 om 11:53

België wint zwaar van Nederland, dus ik hoop op de Argentijnen. Die kun je nog in de val laten lopen met het poldercatanazzio vh Nederlands elftal.

4 juli 2014 om 11:57

Zwaar zelfs? Ben je Belg of heeft onze maatschappij je laten vallen ofzo?

4 juli 2014 om 12:44

Nou nou. Zo naief als de Verenigde Staten is Nederland natuurlijk niet.

4 juli 2014 om 12:45

Belgie is nog geen eens een topland tegen gekomen. Nederland heeft al afgerekend met Spanje, Chili en Mexico. Daarbij komt dat ze Argentinie niet zo maar even verslaan en dat wordt de eerste echte test voor Belgie. Ik vind de Belgen met de dag arroganter worden en dat kan ze nog wel is gaan opbreken.

4 juli 2014 om 12:45

Das juist want Nederland durft niet aan te vallen...

4 juli 2014 om 12:49

Kan je nog weleens in vergissen, de Belgen hebben al een 120 minuten wedstrijd in de benen en tegen Argentinie zal het echt niet makkelijk worden. Verder hebben drie verdedigers hebben al geel en staan dus op scherp.

Alles hangt momenteel af van de vorm van de dag, niet van de namen in een team.

4 juli 2014 om 13:00

Belgie zat in de makkelijkste poule die er was. We zullen zien of ze opgewassen zijn tegen de argentijnen!

4 juli 2014 om 13:52

Waar baseer je dat op?

Er zijn vrijwel geen landen die overtuigend spelen dit WK, neem aan dat jij vooraf ook niet had getekend voor een 0-0 tussen Duitsland en Algerije.

4 juli 2014 om 14:10

Ja en als wij moeten aanvallen dan is het loos vriend. Nog altijd meer doelpunten als jullie. Nu jij weer.

4 juli 2014 om 14:14

Waarom poldercatenaccio? Argentinie is gewoon slecht. Achterin zijn het matige spelers en voorin hebben ze juist goede spelers, die niet goed samen spelen.

4 juli 2014 om 14:18

Die belgen en argentijnen hebben 120 minuten in de benen zitten. Hopen dat dat morgen weer uitloopt op een verlening. Dan zie ik Nederland wel als favoriet tegen een vermoeide ploeg.

4 juli 2014 om 14:25

Ik denk dat Oranje de duivels verslaat.

Laat die Belgen maar eerst Argentinië verslaan. Dat zie ik niet gebeuren

4 juli 2014 om 15:07

Bergkamp in de basis zetten dan redden we het wel

4 juli 2014 om 15:27

Ik ben geen Belg maar een realist. Nederland speelt geen oogstrelend aanvallend 'totaal' voetbal. En op dit moment geeft het ook echt niet (dat ik dit ooit zou zeggen), doel heiligt de middelen!

Ik ben van mening dat de Belgen een beter antwoord hebben op het spel van NL dan de Argentijnen. De Argentijnen hebben ook een bepaalde angst voor Nederland (bergkamp, bedankt!), dus zal niet teveel risico's willen nemen. De Belgen daarentegen willen maar al te graag Holland op zijn plaats zetten. Hebben ze al gedaan in een oefenwedstrijd (4-2 remember???) vorig jaar. Daarnaast hebben de Belgen gewoon overwegend een beter elftal. Al is de verdediging van Belgie nu wel kwetsbaar zonder Van Der Borren.

Verder ben ik het eens met Speedyafc; Het ligt aan de vorm van de dag en de Belgen moeten eerst ook wel Argentinie zien te verslaan. Dat zal ook een slagveld worden.

4 juli 2014 om 15:33

Duitsland-Algerije... Wauw... Dat zag niemand aankomen. Die Algerijnen waren aan het vasten en kregen daardoor een kracht waardoor ze boven hun eigen kunnen hebben gepresteerd. Waarlijk een mirakel wat er die avond op dat veld is gebeurd.

Wist je dat de Algerijnen hun wk premies hebben gedoneerd? ik heb nooit een hoge pet op gehad van de Algerijnen. Maar ze zijn een voorbeeld voor vele andere landen\clubs...

4 juli 2014 om 12:10

Nee joh, laat die Belgen maar komen. Hebben een beetje een grote mond gekregen en wie anders dan de echte arrogante Nederlanders kan ze beter afstraffen? Juist, niemand joh. Om vervolgens de Duitsers te verslaan in de finale. Dat lijkt me een mooi scenario.

4 juli 2014 om 12:17

Beiden hebben een grote mond hoor. Niet alleen de Belgen. Ik hoop dat ze beiden worden uitgeschakeld zodat ze geen kwade woorden meer tegen elkaar kunnen uitspreken.

4 juli 2014 om 12:47

Ik hoop dat jij wordt uitgeschakeld zodat jij geen kwade woorden meer kan zeggen over zo'n beetje alles en iedereen.

4 juli 2014 om 12:53

@gentleman23
Volgens mij heb jij gewoon structureel iets tegen Nederland... Prima, maar hou dat dan a.u.b. voor je en verveel ons er niet mee.

Overigens denk ik dat de wedstrijd tegen Costa Rica een moeilijke gaat worden. Mocht Nederland de wedstrijd winnen, dan sluit ik echter niet uit dat ze de halve finale ook kunnen winnen. Ik heb de wedstrijden van Argentinie en Belgie gekeken en daarin konden ze mij niet bepaald overtuigen. Belgie was tegen de Verenigde Staten wel zeer gevaarlijk, maar als je uiteindelijk niet scoort dan levert dat niets op. Bij Argentinie gaat alles van Messi uit en waar dat bij Barcelona goed werkt, werkt dit bij Argentinie ronduit slecht en leidt het spel eronder.

4 juli 2014 om 13:06

Gewoon weer een gefrustreerde nieuwe Nederlander. Dat Nederland zo ver komt en zijn thuisland niks voorsteld in de wereld in geen enkele sport.

4 juli 2014 om 14:00

ach haal maar weg ook,

4 juli 2014 om 14:12

Wat zeg jij nu allemaal, nog geen een van je woorden heb ik begrepen...

4 juli 2014 om 14:37

Gentleman23 moet ze paspoort lekker inleveren. Als hij überhaupt wel heeft. In Duitsland zal er nog wel plek voor hem zijn.

4 juli 2014 om 14:48

Klopt AjaxAdam Belgie is zeker te doen mochten beiden doorgaan en Argentinie ook wel, als Nederland nog enig revanche wil voor de titeluitschakeling van 1978 is dat nu.

4 juli 2014 om 14:52

Waarom wandering? Ik vind het gewoon jammer dat er hoogmoed zal ontstaan tussen 1 van de 2. Had Belgie er niet gestaan dan had ik het Nederland zeker gegund.

4 juli 2014 om 15:04

Ik had het eigenlijk niet tegen jou Genteleman23,

Maar toen realiseerde ik mij dat diegene die ik wil bereiken zullen het wel niet begrijpen, en diegene die het begrijpen bezigen zulke taal niet.

De Nederlandse ploeg is te jong om te winnen, ze zullen verliezen van Argentinië of België in de halve finale? Want België is natuurlijk veel meer ervaren dan Nederland. Nee Piet, daar zit je er toch echt naast.

4 juli 2014 om 11:50

Dat Belgische team barst ook van de toernooi ervaring, dat is niet normaal joh.

4 juli 2014 om 11:57

Inderdaad, want veel van deze jongens waren er namelijk bij hun laatste eindtoernooi 12 jaar geleden ook al bij! Laat Piet maar lekker gaan scouten en verder z'n mond houden.

4 juli 2014 om 12:12

En het scorend vermogen van België dan, poeh. Van Buyten is met 10 goals nog altijd de man met de meeste goals van de huidige selectie, terwijl genoeg 'toppers' toch al aardig wat interlands hebben. Een Hazard heeft 4 goals in 40 wedstrijd ongeveer. Nee, daar wordt BMI niet bang voor.

4 juli 2014 om 12:34

Hazard speelt BMI kapot

4 juli 2014 om 12:44

Volgens mij staat hazard op Kuijt of janmaat...

4 juli 2014 om 12:46

Nou, laat Hazard maar iemand kapot spelen, hij scoort toch niet...

Te jong.... Denk misschien op sommige posities iets minder ervaring, maar dat wordt gecompenseerd door de wereldtoppers in onze selectie

4 juli 2014 om 11:54

Heb je het nu over belgie? Welke echte wereldtoppers heb je het dan over? Ik kan er geen een opnoemen bij belgie

4 juli 2014 om 11:56

Courtois en Kompany meer niet.

4 juli 2014 om 11:59

Hij heeft het over het Nederlands elftal volgens mij...

4 juli 2014 om 12:10

Kompany en courtois zou idd nog kunnen, maar verder heb ik er echt niemand bovenuit zien steken dit WK bij Belgie.

4 juli 2014 om 12:11

Jep Nec, had het over Nederland

4 juli 2014 om 15:10

Ze steken er wel bovenuit.. Creëren enorm veel kansen maar maken het niet af. Best knap

België wordt ook teveel opgehemeld. Door die open wedstrijd tegen Amerika zijn de verwachtingen bij België weer wat hoger, maar ik zie ze gerust al stranden tegen Argentinië morgen.

4 juli 2014 om 12:40

Wat is er tegen om tegen een ploeg te spelen die "open" speelt.
Hadden ze tegen een gesloten ploeg moeten winnen om jou te overtuigen dat ze goed waren?

Gesloten spelen is in normale termen de bus parkeren of ultra defensief, denk je dat een ploeg daar makkelijk doorheen snijd, behalve Barcelona in hun topjaren?

Iedere ploeg speelt goed in een open wedstrijd en slecht tegen gesloten ploegen omdat er geen ruimte weggegeven word.

Duitsland is tot nu toe de enige ploeg die daar mee om kan gaan.

Men is hier toch euforisch over het Oranje Team dat ruimte nodig heeft achter de verdediging van de tegenstander???

4 juli 2014 om 12:57

Er is niks tegen, het bewijst alleen nog weinig.

Ook een kritisch punt is dat ze 31 kansen nodig hadden om 1 goal te maken... zoveel kansen gaan ze tegen Argentinië of Nederland niet krijgen, dan zullen ze toch efficiënter moeten zijn.

4 juli 2014 om 14:14

Kijk eens naar de selectie van België met het aantal interlands en het aantal goals. In de VI stond van elk land een overzicht en bij België schrok ik wel een beetje. Van Buyten is de topscorer van de selectie met 10 goals in 80 wedstrijden en hij is verdediger. Een Hazard heeft iets van 4 goals in 40 wedstrijden en alle anderen hebben ook ongeveer dezelfde cijfers. Dat zegt genoeg, België heeft moeite met het vinden van de goal. In elke wedstrijd zie je dat ze moeite hebben met of het creëren van kansen of het benutten van kansen.

Tot hier en niet verder! Laten we het hopen, echter zijn er zat WK verassingen door de jaren heen geweest waarbij je er absoluut niets van verwachtte.
quotering was 1.3 dat Costa Rica eindigde als laatste in de groep, hen onderschatten zou een enorme fout zijn maar we kunnen op Louis vertrouwen dat dit niet voorkomt.

Toch verwacht ik dat Nederland dit wint, ze horen het te winnen, en in 90 minuten ook.
Halve finale en eventuele finale worden zwaarder, dus het is belangrijk.

Ik hoop op een beslissing (2-0 ofzo) in de eerste helft. Al is het alleen maar voor mijn hart...

Alsof Belgie zo ervaren is. Alleen Van Buyten heeft daar ooit een WK gespeeld. Bovendien is ervaring allemaal relatief. United won ooit met de jonge honden een CL.

wat ik niet snap zijn nog steeds die rare voorspellingen. Wie dacht dat Algerije en de VS de groepsfase door zouden komen. Hebben die dan zoveel ervaring?? Het enige wat telt is hoe hard ze er voor knokken (en een beetje geluk). Dus hou maar op met die rare voorspellingen, want voor Duitsland zou het zogenaamd ook een makkie zijn.. dat had ook heel anders kunnen lopen tegen Algerije.
100% inzet tegen Costa rica en er voor gaan!

4 juli 2014 om 14:15

Algerije verwachte ik nog eenigzins omdat Rusland een hartstikke oude groep heeft. Algerije heeft zelf ook een paar spelers die in Europese topcompetities spelen.

Costa Rica moet inderdaad te doen zijn, om het oneerbiedig te zeggen. Het Nederlands elftal heeft meer kwaliteit en barst van het zelfvertrouwen. En ik denk dat er van onderschatting geen sprake is.
Ja, Costa Rica is de leukste verrassing van het toernooi, maar speelde ook tegen een Italië en een Engeland die totaal niet vorm waren.

Argentinië en België is idd een ander verhaal, al denk ik dat België van de 2 eigenlijk de moeilijkste tegenstander is. Ploeg heeft op papier gemiddeld iets meer kwaliteit en zal tegen Oranje super gemotiveerd zijn. Argentinië blijf ik dit toernooi onder de maat vinden, maar goed, ze hebben wel Messi.

Ach, de halve finale zal net zo zijn als tegen Spanje, Chili en Mexico. Als je 10 keer tegen ze speelt verlies je de helft van de keren, de rest win je. Dat zal tegen Argentinie of Belgie niet anders zijn. De vorm van de dag is belangrijk en ook of het soort voetbal dat de tegenstander speelt je ligt of niet.
Als ze tegen Argentinie mogen, is het extra jammer dat De Jong er niet bij is... had hem wel op Messi willen zien

Argentinië en België hebben me allebei niet overtuigd

Mexico, Costa Rica, Argentinië, Brazilië. De ideale route voor Nederland om met de Hollandse School aan te tonen dat het EK sterker is dan welk WK dan ook.

4 juli 2014 om 12:51

Het EK is niet sterker, op het EK gaan Engeland, Italy en Spanje meestal wel door naar de knock-out ronde.

Ik zie de Belgen per wedstrijd beter worden en vrees dat ze doorstomen naar de finale met winst op ons Oranje. Vreselijk scenario maar niet aan te ontsnappen naar mijn mening. Argentijnen worden opgevreten door de Belgen. Enige hoop die ik heb is een kaartenregen in de wedstrijd tegen Messi maar anders heb ik er geen vertrouwen in.

Neem maar een telraam mee.. 8-0, 9-0, 10-1.. Oranje boven! Direct met Depay, 433 spelen. Ze niet eens laten voetballen.

Offtopic: Toen ik de titel las. Dacht ik meer aan een uitspraak van Geert Wilders. 'genoeg is genoeg'.

on: Nederland walst over costa rica heen. Nedeland gaat echt met een groot verschil winnen let maar op! progrnose: 4-1 voor Nederland. 2 x sneijder en 1 x Robben en 1 x Persie. En doelpunt van Costa rica gaat door een penalty komen.

Ik snap nog steeds niet waarom mensen er zo makkelijk over denken.. Je weet dat dit soort landen op en top gemotiveerd zijn om een goed resultaat neer te zetten.

En ik begrijp al helemaal niet waarom zo'n ervaren man dit zegt, die toch wel wat jaartjes meeloopt in het voetbalwereldje. Alle favorieten toplanden hebben het lastig tegen de

Vermoeiende man, deze 'meesterscout'... Waarom zou het voorbij zijn tegen Belgie? Of tegen dit Argentinie? Ik vind beide ploegen niet overtuigen, dus ik zou niet weten waarom dan afgelopen zou moeten zijn... Eerst maar eens Costa Rica, maar ik denk dat we die wedstrijd gemakkelijker gaan winnen dan Mexico...

4 juli 2014 om 14:30

Daar verkijkt iedereen zich op denk ik. Costa rica heeft landen als uruguay en italie verslagen, dit zijn landen waar NL makkelijk van zou kunnen verliezen. Het zou niet de eerste keer zijn dat we door onze arrogantie weer uitgeschakeld worden. Daarnaast heeft Nederland nog nauwelijks een goede wedstrijd gespeeld. Dit is een toernooi, en dan zijn dit soort wedstrijden niet vaak makkelijk.

4 juli 2014 om 14:38

2e helft Spanje was perfect, 2e helft Australie was prima, Wedstrijd tegen Chili was uitstekend, 2e helft Mexico was overtuigend. Dus waar heb je het over. Nederland heeft al prima voetbal laten zien.

4 juli 2014 om 15:17

Italië was hopeloos uit vorm. Uruguay is niet helemaal meer wat het is geweest om over Engeland maar niks te zeggen. Ja, Costa Rica is een verrassing. Ze hebben geluk gehad dat ze tegen Griekenland speelde, want met een tikkeltje betere tegenstander lagen ze er vorige ronde al uit. Je kan Costa Rica gaan ophemelen prima maar overdrijven is niet nodig. Het is toch niet arrogant als we zeggen dat we met een beter team de wedstrijd ingaan. We hebben nota bene Spanje, Chili, Mexico verslagen.. Ook niet de minste landen.

Ik begin bijna te denken dat mochten we eruit vliegen tegen Costa Rica, dan hebben de jongens toch een mooie prestatie geleverd. Ik, en vele andere hadden niet gedacht de kwartfinale te bereiken. Met zoveel doelpunten voor en weinig tegen. Laat staan dat je de halve finale mocht bereiken. Ja ik geniet gewoon van dit 11tal. Geen hoogstandjes en pracht combinaties op en enkele uitgezonderd. Maar hard werken , alles voor elkaar over hebben. Tot je tong op je knoeien hangt. Daar geniet ik van.
Top jongens. Pakken die c.ricanen en dan een mooie pot tegen België of Argentinië!

Hoezo ben ik negatief dan? Het is gewoon voor beide een verrassing dat ze het zo ver hebben geschopt. En om dan te zeggen dat het nu voor Costa Rica ophoudt zonder enig valide argument is gewoon raar, ja Robben ja, maar dat is een beetje voorbarig. En dan zegt ie, na volle overtuiging over de kwartfinales gesproken te hebben, dat hij twijfelt of het bij de halve finale strandt. Ik vind het gewoon een loze opmerking.

4 juli 2014 om 14:40

Reactie op Rekordmeister.

België is niet te jong zeker? Wat klets die oude man toch. En Argentinië overtuigt ook allerminst.

hou op... TUURLIJK wint NL

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren