Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Conte schrijft Chelsea af: ‘We kunnen onmogelijk denken dat we meedoen’

Laatste update:

Chelsea gaat de landstitel volgens Antonio Conte niet prolongeren. De trainer van the Blues ziet zijn elftal niet meer als titelkandidaat, na de 1-0 nederlaag tegen West Ham United van zaterdag. Volgens Conte heeft Chelsea in de eerste seizoenshelft simpelweg te veel verliespunten geleden om nog serieus mee te doen.

De achterstand van nummer drie Chelsea op koploper Manchester City bedraagt inmiddels elf punten. Zondag kan dat gat verder groeien, als the Citizens niet verliezen op bezoek bij Manchester United. "Het is wat vreemd om na deze nederlaag over de landstitel te praten. Zeker omdat dit onze vierde nederlaag in zestien wedstrijden is", geeft Conte aan. "Met zo'n start kun je onmogelijk denken dat je meedoet om de titel. Als je verliest van de nummer laatst Crystal Palace en nu verliest van West Ham, dat ook laag op de ranglijst staat, dan strijd je niet om de titel."

Conte vermoedt dat vermoeidheid zaterdag een rol speelde bij Chelsea. De Londenaren kwamen vier dagen geleden nog in de Champions League in actie tegen Atlético Madrid (1-1). "Ik denk dat mijn spelers een beetje vermoeid waren. We maakten veel fouten met belangrijke beslissingen op het veld, dat betekent dat je moe bent", stelt de Italiaan in gesprek met de BBC. "Maar dat kan gebeuren als je twee wedstrijden binnen vier dagen speelt met grotendeels hetzelfde elftal."

Zie je Chelsea nog als titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als city morgen wint vind ik het logisch dat hij dit zegt maar nu al zeggen zonder resultaat van morgen te weten. Vind ik beetje vreemd. Eind december moet nog komen en na december word het altijd zwaar voor de nummer 1, omdat ze meerdere wedstrijd spelen. Dus punten verspelen gaat city zeker. Wij ook trouwens als we ons niet snel gaam versterken.

9 december 2017 om 20:41

Hoe bedoel je dat de nummer 1 meerdere wedstrijden speelt? Iedereen speelt evenveel wedstrijden. (excl. CL en bekerwedstrijden)

9 december 2017 om 22:10

Ja bedoelde over het algemeen dat ze meer wedstrijden dan gaan spelen door fa cup enzo en zonder winterstop. Vaak raken dan ploegen die nummer 1 staan vermoeid. Zoals arsenal vroeger vaak had.

9 december 2017 om 22:10

Ja bedoelde over het algemeen dat ze meer wedstrijden dan gaan spelen door fa cup enzo en zonder winterstop. Vaak raken dan ploegen die nummer 1 staan vermoeid. Zoals arsenal vroeger vaak had.

Net alsof hij geen invloed op heeft. Als je met zn laffe opstelling en houding begint, krijg je moeilijk tegen iedere tegenstander.

9 december 2017 om 20:43

Vorig jaar hadden ze alleen kante als vm bijna altijd. En tegenwoordig speelt iedereen met zelfde systeem.

9 december 2017 om 22:11

Vorig jaar was het rustig kante matic.

Ook lullig eigenlijk, er word nauwelijks geïnvesteerd in Chelsea.
Op de transfermarkt is Chelsea de laatste paar jaar niet echt daadkrachtig

9 december 2017 om 20:44

Bakayoko, Morata, Rudiger, Zappcosta en Cabelero? Hebben voor bijna 200 mlijoen ingekocht, dit seizoen.

9 december 2017 om 20:54

Matic - Bakayoko
Caballero - Begovic
Morata - Costa
Rudiger is gekomen en Terry is weggegaan, Zappacosta is ook geen topaankoop.
Voor Morata hebben ze dan meer betaald dan dat ze voor Costa waarschijnlijk krijgen, maar er word niet zoals bij City en United 200 miljoen extra geinvesteerd.
Dat hoeft ook niet, maar het lijkt me dat je als topclub zijnde meer uit zou moeten willen geven aan spelers dan er van transfers binnenkomt
Anders verdienen ze er gewoon geld aan en dan is de prioriteit niet meer titels en succes

9 december 2017 om 21:12

Degene die daar verantwoordelijk voor is, is nu opgedoekt. Niet dat ik gelijk transferrecords wil verbreken maar als je gewoon geen enkele keer je hoofddoelwit binnenhaalt dan faal je inderdaad gewoon.

9 december 2017 om 20:55

Ja dat hebben ze ook, maar er is niet flink versterkt. De selectie is helemaal niks verbeterd, de enige goede aankoop van de laatste paar jaar is Kanté. Verder lijkt er elke keer ongeveer quitte te worden gespeeld.
Andere topclubs doen dat niet, en die versterken zich wel behoorlijk

De 3e plek is niet bepaald slecht als je kijkt naar wat er bij United en City rondloopt, maar waarom in Godsnaam verkoop je je Matic? Die man was zo belangrijk vorig jaar. Ja, Kante kreeg alle credits vorig jaar. Hij is ook een ontzettende beest, maar Matic was ook echt geweldig. Vorig jaar speelden ze ook geen CL.

Mourinho had toch gelijk. Hij is dan wel vervelend soms maar als je goed naar hem luistert zegt hij altijd zinnige dingen. Daarom is hij the special one.

Dan maar voor de tweede plek, meneer Conte! En dat moet gewoon lukken met deze selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren