Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Conte neemt afscheid van Diego Costa: ‘We vochten en wonnen samen’

Laatste update:

Diego Costa werd zondag officieel gepresenteerd bij Atlético Madrid, waar hij afgelopen halfjaar zijn conditie op peil hield. Los Colchoneros bereikten eerder al een akkoord met Chelsea en tellen naar verluidt ruim zestig miljoen euro neer voor de spits. Atlético kan Diego Costa echter pas in januari verwelkomen, omdat het afgelopen zomer een transferverbod had.

Het vertrek van Diego Costa bij Chelsea was onvermijdelijk, nadat de spits in conflict raakte met manager Antonio Conte. De Italiaan liet de Spaans international per SMS weten dat hij niet langer nodig was bij the Blues. “Het is niet goed om over spelers te spreken die niet in mijn team of in mijn selectie zitten. Maar ik wil hem bedanken voor zijn inzet en zijn gedrag tijdens vorig seizoen”, zegt Conte in gesprek met Sky Sports.

“We hebben samen gewonnen, dus ik zal hem altijd op een positieve manier herinneren. We vochten samen en we wonnen samen”, vervolgt de Italiaanse manager. Hij is op dit moment al aan het denken hoe hij Manchester City volgend seizoen kan verslaan. “We moeten ze proberen te bestrijden, maar daar moeten we de juiste manier voor vinden. Als dat niet meer dit seizoen kan, dan moeten we ons al voorbereiden op volgend seizoen. Dat moet ons doel zijn.”

Mist Chelsea Diego Costa dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met deze man zou chelsea nu dichter bij man city staan, ik snap sommige coachs echt niet.

1 januari 2018 om 12:48

Conte en Diego Costa moesten elkaar niet en hadden een akkefietje eerder in 2017. Een ruziënde manager en topspeler is niet goed voor het moraal lijkt mij.

Morata doet het goed dus costa word niet gemist maar matic zeker wel en de bank is gwn matig

31 december 2017 om 19:24

Matic? Die doet het ook niet geweldig bij ManU en Chelsea draait de laatste tijd prima toch ze staan nu 2e en hebben knap ManU in gehaald na een matige start. Ik vind Drinkwater en Kante een erg goed duo. Hopelijk zal Bakayoko ook dit jaar nog wat meer laten zien.

31 december 2017 om 21:06

Gast zonder Matic en Pogba stort alles is, zij zijn de stabiele factoren samen met De Gea bij United. Hij speelt gewoon goed, super begin iets mindere periode gekent ook maar dat komt doordat United niet stabiel is met alle blessures en schorsingen waardoor voor en naast hem steeds andere spelers spelen.

1 januari 2018 om 16:25

bedoelde eigenlijk de laatste 3 weken. Daarvoor goed maar Matic vertraagd het spel nu zovaak en doet alles een stukje trager dan de eerste weken maar goed Pogba en Matic zijn beide niet invorm en dan zie je inderdaad dat United niet loopt.

Costa word zeker gemist zijn agressiviteit was een sterk wapen hij wist daardoor uit iets niets weten te creeeren. De klasse waarmee hij afmaakt ongekend. Morata heeft toch wel iets teveel kansen nodig om een goal te maken een 1 op 1 met Costa was gewoon gegarandeerd een goal maakt niet uit wat voor hoek. Morata doet het zeker niet slecht maar zal toch wat beter moeten presteren om Costa te doen vergeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren