Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Conte nam zijn telefoon niet op en daarom tekende Barkley niet bij Chelsea’

Laatste update:

Ross Barkley was naar verluidt erg dicht bij een transfer naar Chelsea op de laatste dag van de transferwindow. Everton zou een bod van the Blues op de middenvelder geaccepteerd hebben, maar tijdens de medische keuring zou Barkley zich bedacht hebben. Joey Barton heeft bij talkSPORT zijn eigen lezing van het verhaal.

“Ik heb iets interessants gehoord over de mislukte transfer van Barkley. Antonio Conte had zijn telefoon uitgezet, terwijl de zaakwaarnemer van Barkley hem probeerde te bereiken. Hij wilde aan Conte vragen op welke positie Barkley zou gaan spelen, maar zijn telefoon stond uit. Daarom heeft Barkley zich bedacht en niet bij Chelsea getekend”, stelt Barton.

“Barkley dacht: als de manager de telefoon niet opneemt, wil hij me niet graag genoeg hebben. Dat is waarom hij terug is gegaan naar Everton”, zegt de 35-jarige middenvelder, die zelf nog een jaar geschorst is. Barkley ontkende overigens eerder via Twitter de berichten dat hij zich bedacht zou hebben na de medische keuring. “In tegenstelling tot de berichtgeving, heb ik bij geen enkele club de medische keuring doorlopen. Ik besloot simpelweg dat het vanwege mijn blessure het beste is om mijn opties in januari te bekijken, als ik volledig fit ben”, aldus de middenvelder.

Moet Ross Barkley alsnog bijtekenen bij Everton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Barton het zegt dan kun je er sowieso van uit gaan dat het onzin is.. als het toch waar is, dan is het wel onhandig van Conte, maar ik heb toch al het idee dat Drinkwater en Barkley niet zijn intentie waren, maar die van Emenalo

4 september 2017 om 11:05

Ik wil net zeggen.. Als we Joey Barton al gaan geloven dan kunnen we net zo goed iedere gek daar bij die tv of radio neer zetten..

4 september 2017 om 11:20

Drinkwater schijnt al vorig seizoen in belangstelling te staan door zn werkhouding. Conte wou hem toen al naast kante. Weet niet of het waar is, maar vind hem wel een type conte speler.

Goede speler gaat dat worden! Ook voor het Engelse team. Een middenveld met dier barkley en alli is super goed op rechts sterling spits kane links rashford. Achterin clyne Smalling stones shaw. Superteam dat het ek en wk kan winnen.

4 september 2017 om 11:03

Met dat team haal je de kwartfinale. Onder andere Spanje en Frankrijk zijn in potentie vele malen beter dan dit Engelse team.

4 september 2017 om 11:24

Maar wel een echt team. Als engeland iets niet is geweest de afgelopen jaren, is het wel een echt team. Ik zie dit team ook zeker geen finale halen, laat staan winnen. En van de genoemde spelers, speelde er afgelopen wedstrijd niemand van de achterhoede, stond sterling op een andere plek, speelde rashford niet, barkley en dier niet eens bij de selectie.

4 september 2017 om 11:30

Zou alleen Keane in plaats van Smalling zetten of zelfs Jones

4 september 2017 om 14:14

Veel net niet. Barkley te wisselvallig. Sterling is een blind paard. Rashford is super jong en wisselvallig. Kane gefaald op het EK, maar ik vind hem wel top in de Bpl. Hetzelfde geldt voor Alli. Dier is een speler die zeker nog beter gaat worden, maar hij behoort toch niet in het rijtje Kante, Busquets, Casemiro,... Clyne, leuke back maar echt geen top. Smalling deed het uitstekend onder van Gaal, maar kon afgelopen jaar toch niet overtuigen. Stones zit natuurlijk op de bank, want die kan er niets van. Jones zou ik daar zetten, als die speelt zoals die nu speelt is hij absolute wereldklasse, maar veel blessures. Shaw zit op een zijspoor onder Mourinho plus veel blessures. Doelman? Pickford en Butland zijn leuke keepers, maar echt geen top.

Dus je hebt twee toppers: Kane en Alli. Maar beiden faalden behoorlijk op het EK

4 september 2017 om 15:11

Kane word denk ik de beste spits van de wereld. En alli de beste 10 samen met een coutinho en een james. Sterling shaw rasfhord en Stones gaan allemaal echte wereldtoppers worden zijn nog erg jong en zeer talentvol.6 wereldtoppers en verder geen hele zwakke plekken. Kan hem zomaar worden over 4 of 6 jaar.

Waarom gaan we hier nog op verder, als barkley zelf al gezegd heeft wat de situatie is. Alleen hij en chelsea kunnen hier iets over zeggen, dus als we de rest gewoon laten voor wat het is, dan hebben we nergens last van meer.

Moht het waar zijn, dan is die Conte toch wel een heel aparte manager. Eerst Costa via SMS duidelijk maken dat hij niet meer nodig is en dan vervolgens niet bereikbaar zijn op de slotag van de transferwindow. Maar zoals gezegd eerst maar eens zekerheid dat dit waar is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren