Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Concurrent van Stefan de Vrij verlaat Inter na 109 optredens in Serie A

Laatste update:

João Miranda verlaat Europa. De verdediger heeft met Internazionale overeenstemming bereikt over de ontbinding van zijn contract en vervolgt zijn loopbaan bij Jiangsu Suning, zo bevestigt de club uit de Serie A vrijdagavond. Miranda kwam bij Inter niet voor in de plannen van trainer Antonio Conte en mocht zodoende uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Dat de 34-jarige Braziliaan terechtkomt bij Jiangsu Suning, is geen toeval. De De huidige nummer zes van de Chinese Super League onderhoudt warme banden met Inter, daar beide clubs eigendom zijn van Suning Group. Vrijdagochtend had de routinier een gesprek met directeurs van Inter en daarin kwamen de betrokken partijen tot een akkoord over zijn vertrek.

Miranda, die een driejarig contract tekent in China, lag nog een jaar vast in Milaan. Hij werd ook in verband gebracht met AS Monaco, maar gaf eerder deze week aan dat hij nog niet wist hoe zijn toekomst eruit zou zien. Ook een langer verblijf bij Inter behoorde tot de mogelijkheden, zo gaf hij aan, maar zijn vertrek is logisch gezien de geringe speeltijd waar hij op kon rekenen.

Na drie seizoenen waarin hij respectievelijk tot 32, 32 en 31 competitieduels kwam, werd Miranda vorig seizoen slechts 15 keer ingezet in de Serie A. Doorgaans bestond het centrale duo van Inter uit Milan Skriniar en Stefan de Vrij. Miranda, 57-voudig international van Brazilië, kwam in het verleden ook uit voor onder meer Sochaux, São Paulo en Atlético Madrid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd hoeveel De Vrij nog gaat spelen met de komst van Godin. Skriniar is volgens mij gewoon onomstreden, en ik schat Godin toch hoger in dan De Vrij.

26 juli 2019 om 18:37

Inter speelt 3-5-2

26 juli 2019 om 18:41

Ze gaan alle 3 spelen in conte zijn 352 systeem.

26 juli 2019 om 18:52

Iemand enig idee welke spelers gaan spelen? Verdediging zal wel Handanovic, De Vrij, Godin en die Slowaak worden. Lazaro hebben ze natuurlijk ook gehaald.

26 juli 2019 om 19:00

Lazaro waarschijnlijk als rechterflankspeler een middenveld met Barella-Sensi-Brozovic al hangt het daar denk ik wel van af of Nainggolan wel degelijk vertrekt. Op de linkervleugel zou Conte Perisic wel eens kunnen uitproberen en ook asamoah kan daar zeker spelen. In de aanval is Lautaro de enige zekerheid en waarschijnlijk komt Dzeko en dan nog een spits, of Icardi zou tegen alle verwachtingen in moeten blijven. Verder verwacht ik dit seizoen toch ook nog iets van Bastoni wat echt een prachtig talent is, alleen is het de vraag of Conte het al aandurft om hem veel te gebruiken.

26 juli 2019 om 21:03

Inter is ook weer bezig voor vidal en rakitic . En voorin wordt nu ook leao genoemd van Lille.

26 juli 2019 om 20:04

Dat is wel echt een heel erge lange droom. Die komt de komende jaren echt niet terug naar de ED.

26 juli 2019 om 20:58

Verdedigers die 3 klassen minder zijn dan de vrij zou al een flinke vooruitgang zijn.

26 juli 2019 om 19:57

Als de naam Conte enigszins een belletje doet rinkelen bij je, weet je dat Inter met 3 centrale verdedigers gaat spelen. Daar zit De Vrij 100% bij, want Ranocchia is armoede en D’Ambrosio nog beroerder.

Verdient zeg, altijd een top Inter speler. Nu nog ff op je oude jaartjes cashen. Het is je gegund!!!

Had Miranda graag nog als back up gezien . Nu hebben we Rannocia als back up of Dambrosio . maar kan begrijpen dat hij zijn laatste jaren niet op de bank wilt zitten . Nog even cashen op het einde van je carrière is altijd mooi meegenomen.

26 juli 2019 om 19:41

Hopelijk zien ze Bastoni dit jaar als een echte optie, die jongen heeft toch echt wel veel potentieel.

26 juli 2019 om 20:53

We? Voor hoeveel clubs ben jij? De Vrij, Skriniar, Godin, Bastoni, lijken genoeg CV’s voor 1 elftal.

26 juli 2019 om 20:58

Ik ben voor inter en ajax . Maar mijn naam is benzema.omdat hij een van mijn favoriete spelers is vandaar mijn naam

26 juli 2019 om 21:00

En je club in de pl en Primera division?

26 juli 2019 om 21:00

En 4 cv's voor 3 posities is nou niet echt heel erg veel. Inter speelt 352 komend seizoen heel waarschijnlijk

26 juli 2019 om 21:01

Primera heb ik niet echt een voorkeur

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren