Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cole meteen al in de problemen in VS: 'Dat heb ik toen inderdaad gezegd'

Laatste update:

Ashley Cole kon in de zomer van 2014 al aan de slag in de Major League Soccer, maar hij koos toen voor AS Roma. Destijds verklaarde hij die keuze door te stellen dat hij het nog te vroeg vond om te gaan ‘relaxen op het strand’ in Los Angeles. Onlangs maakte de Engelse routinier alsnog de overstap naar LA Galaxy. “Dat heb ik gezegd, ik ga mezelf niet verdedigen”, zegt hij nu.

/

In de Verenigde Staten wordt de komst van de linksback, die volledig flopte in Italië, daardoor nu al met argwaan bekeken. “Die uitspraak is toen uit zijn verband gerukt. Ik was in gesprek met een reporter, die zei: ‘We zijn blij dat we je hier in Rome hebben. Niemand had dat verwacht, we dachten dat je wel zou willen relaxen op het strand’. In dat interview antwoordde ik bevestigend, dat klopt.”

De ex-international bezweert echter dat hij niet naar Los Angeles is gekomen om uit te buiken. “Nogmaals, ik heb dat toen gezegd, daar heb ik mee te leven. Maar ik hoop dat ik de mening van de mensen kan doen veranderen. Ik ben een winnaar en werk altijd hard. Ik ben hier niet heen gekomen om op het strand te zitten en uit te rusten. Ik ben geen diva, geen egoïstische jongen die zichzelf beter vindt dan de rest. Ik ga mijn uiterste best doen.”

Denk jij dat Ashley Cole gaat slagen in Los Angeles?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha geweldigd kerel ook! Jammer dat bij Roma er niet meer uitkwam, wisten bij Chelsea al natuurlijk. Nu genieten in de VS, het is hem gegund🙌

6 februari 2016 om 11:05

Niet echt geweldig wat hij allemaal heeft gedaan in zijn leven..

Hahahaha oeps, achja als hij hard werkt zijn Amerikanen altijd wel vergevingsgezind

Lijkt me wel heerlijk om bij LA Galaxy te voetballen elke dag lekker weer, volg het Amerikaanse voetbal de laatste 2 jaar vaak en het stelt niet zo veel voor, wel leuk natuurlijk maar het niveau is niet zo hoog, zouden veel jongens hier die hoog spelen in de amateur voetbal, zelfs meekunnen in Amerika vooral de 2de en 3de niveau.

Eigenlijk bizar, hoe de media te werk gaat.

Hem nu pakken voor een uitspraak die een andere reporter een jaar geleden deed. Hij heeft in wezen niets verkeerd gezegd.

6 februari 2016 om 11:12

Zo gaat het altijd hoor en eigenlijk met alles. Vanuit eenzelfde kamp (media) worden 2 tegenstrijdige berichten mede gedeeld, alleen al zodat er discussie ontstaat, stelling in word genomen en hierdoor mensen het over een onderwerp gaan hebben waar anders nooit aandacht voor was geweest. Zo word iedereen voorgelogen, gemanipuleerd en bezig gehouden met bullshit iedere dag weer,

Tijd om wakker te worden en beter niet teveel nieuws kijken, vooral die onzin op Nos, of die Nederlandse praatprogramma's.
Het voetbalwereldje is ook een typisch voorbeeld. Continue roept den derde wat, waar weer door anderen op gereageerd word.

Iedereen kan slagen in de VS. Platje zelfs als ie zou willen

Media verdraait het liefst alles zodat er discussies of gevechten uitbreken want dat is geld.
Helaas geloven de meeste mensen wat ze zien of horen.
Zo was ik ook, ik was echt een nieuws junkie, ik moest altijd weten wat er gebeurde in deze wereld.
tot dat ik achterkwam dat ze vaak dingen verdraaien of zelfs gewoon logen.
Perfect voorbeeld hoe triest en verknipt de media is is Powned.
Powned had undercover een afspraak met een vluchteling, maar deze interview hebben ze geknipt en
geplakt zodat het eruit zag dat hij alleen hier was gekomen om seks te hebben en problemen te veroorzaken.
Hij heeft daarover bij Powned geklaagd maar die hebben alles ontkend.
De vluchteling heeft de rechtszaak gelukkig gewonnen maar hoe triest en wanhopig moet je zijn om zoiets te doen in een tijd dat veel mensen de vluchtelingenbeleid hekelen?
Maar powned kan nog viezer, tijdens de Sinterklaas intocht hebben ze gezegd dat een donker persoon die tegen zwarte piet was tegen een kleine jongen had geschreeuwd dat z.piet niet bestaat en vervolgens deze jongen had geslagen, dat bleek later natuurlijk niet te kloppen, maar duizenden mensen die dat bericht gelezen hebben denken wel dat het gebeurd is.
Het gaat maar om 1 ding $$$$

6 februari 2016 om 13:49

Je zit hier op vz en niet op powned.nl, ga daar lekker klagen. Slap gelul, van horen zeggen en heeft geen reet met het onderwerp te maken. Fijn dat jij een mening hebt, ik kom hier om wat over voetbal te lezen.

6 februari 2016 om 15:08

Hahahahaahahahahahah
Ik dacht dat ik een slechte dag had maar jij bent zeker gefrustreerd of niet dan?
Ik beslis zelf wat ik hier wil schrijven als jij daar problemen mee hebt ga je lekker huilen bij je Moeder of je Vader huilebalk, wie weet krijg je wel een ai over je boel of knuffel van je moeders en misschien ook wel warme chocolademelk!!!!!
Slap gelul en van horen zeggen? misschien handig om ff op google research te doen voordat je hier komt zwetsen of misschien ben je wel een fan van powned en ben je daarom op je teentjes getrapt.

6 februari 2016 om 18:13

je hebt geen idee waarover je praat en zit je eigen waarheden op een toetsenbord te rammen. Dat is prima en je goed recht en zo, maar het hoeft niet onder een topic op een voetbalsite. Snap je dat? of moet je eerst "research op Google" doen?

verder zeggen je aannames in je 2e reactie een hoop over de aannames in je eerste reactie over hoe alles volgens jou in elkaar steekt. iets met een klok en een klepel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren