Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Coach Wigan: ‘Schwalbes legaliseren’

Laatste update:

Wigan Athletic-coach Paul Jewell is van mening dat schwalbes op het voetbalveld moeten worden toegelaten. Volgens de oefenmeester is dit de enige manier om dit verschijnsel in het voetbal uit te bannen.

Wel geeft hij toe dat hij geen fan is van het opzettelijk naar het gras gaan, maar er is geen andere oplossing, meent Jewell. “Ik ben waarschijnlijk de enige persoon in de wereld die dit vindt, maar waarom legaliseren we die schwalbes niet gewoon?” laat hij weten in een interview met SkySports.

Ter ondersteuning van zijn gedachtekronkel kom hij echter met een wel heel vreemd voorbeeld. “Pubs zijn nu ook 24 uur per dag open en mensen waren bang dat iedereen dan de hele dag dronken over straat zou lopen. Maar het tegendeel is waar: er zijn nu minder dronken mensen op straat dan toen de kroegen nog om 3 uur ’s nachts sloten.”

“Dus moeten we die fopduiken gewoon toelaten, dan stoppen mensen ook om erover te praten. De ene week win je er iets mee, de andere week niet,” meent Jewell. “Sommigen noemen het vals spelen, maar vraag eens aan de fans wat ze liever hebben: of uitgeschakeld worden in de FA Cup óf via een versierde penalty in de laatste minuut alsnog doorgaan.”

De manager van de club van Denny Landzaat en Arjan de Zeeuw denkt dat het vanzelf wel over zal gaan als het normaal gevonden gaat worden. “Ik heb er een hekel aan, maar als het tóch gebeurd en je laat het toe, dan verdwijnt het vanzelf en zullen mensen er niet meer over praten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren